Dakie Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 to máš ten corner na kulatých mlhách? sáfra, to sou věci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 Něco malého a nového na vosičce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 No Máro, tak to je bomba, krasna strecha :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 9, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2010 hmmm ...... s černou střechou to hned vypadá jinak ......... fakt super :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 31, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Díky kluci ---> moc mě to těší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 31, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2010 Márečku: čus a kdy budou kola od Lukyna? Dopadne to? Psal jsem s Lukynem na FB a řikal že ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2010 A kdy budou kola od Lukyna? :lool: Ty taky hnedka všechno prokecneš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Jo, černá střecha, přesně podle mého gusta. Moc pěkná fabinka, vždycky když ji vidím na živo, můžu na ní oči nechat. :) Ta černo-žlutá kombinace je fakt super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Díkes Jííířo :P Možná ji uvidíš na Rozkoši, pokud nepřijedu mamčinou O1 tourkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 10, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2010 Proč by jsi to dělal...?A co vosička to jako bude doma jo... :P Jinak doufám že mě klapne dovča na sobotu a uvidíme se na Rozkoši,když to mám asi 20km... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 11, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2010 Vem vosičku, O1 tam bude hafo :) Najmis: ty tam přece nemůžeš chybět! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2010 Asi nee, vezmu ji sebou ... Dneska konečně dostala lakovanou ploutvičku a novej brzdovej spínač. Ten starej odešel do věčných lovišť a baterka málem taky, protože furt svítily brzdové světla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 mole. No věřím že to klapne.. :P Jo brzdovej spínač je taky good práce..super přístup.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 Tady je fotka mé ploutvičky (atrapy), která byla jen politá lesklým lakem Kdo si chce objednat, je možné pod číslem: 1K0 035 507L 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Srpen 21, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2010 eče kšídlo do čejnýho laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Krozo: ne ne křídlo zůstane tak jak je :) Dnes se vosička odebrala k drobné výměně vnitřností ... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 z toho děláš sršni :( jinak super a hele, jak máš teda anténu, když je ploutev jen atrapa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 v C-sloupku je rozdělanej držák prutu se zesilovačem. S ničím jiným to zatím nehrálo ... Nově mám symphony na MP3, takže radio už stejně moc nehraje :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 a na kolik ta sranda vyjde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 Dnes se vosička odebrala k drobné výměně vnitřností ... :) ...... hmmmm to je ale parádní orgán :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 a na kolik ta sranda vyjde? Ani se neptej ... 17 000,-, to mi už na SPZ-ky moc nezbude :) ...... hmmmm to je ale parádní orgán Prý jsou ty seriovky IC-čka pěkně podhodnocený, tak uvidíme co tomu řekne to moje KKK-áčko :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Srpen 26, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2010 :( a ta ploutev? jinak ty vnitřnosti by mě asi na htp nešli co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Prý jsou ty seriovky IC-čka pěkně podhodnocený, tak uvidíme co tomu řekne to moje KKK-áčko :) jo, to bohužel jsou.. holt úspora za každou cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 pěkný nástroje...Máro pak hod graf před a po.. :) sem na to zvědavej.. at se mám na co těšit.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Ani se neptej ... 17 000,-, to mi už na SPZ-ky moc nezbude :) Prý jsou ty seriovky IC-čka pěkně podhodnocený, tak uvidíme co tomu řekne to moje KKK-áčko Ty bláho 17 klacků .... jj ty seriovky jsou oničem, ale ten novej je luxus úplně nad ním slintám ... kdy ho budeš montovat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 :) a ta ploutev? jinak ty vnitřnosti by mě asi na htp nešli co? ta tam jde nasadit úplně sama, až na to, že musíš rozdělat stropnici ty vnitřnosti by tam možná šly, ale nevím co a proč by ti tam chladilo ;) jo, to bohužel jsou.. holt úspora za každou cenu Ano souhlas. To jak se šetří jsme viděl včera při předváděcí jízde s novou Fabii RS Motor a DSG je úžasný, jen podvozek a karoserie nějak nestíhá :disgust: :) pěkný nástroje...Máro pak hod graf před a po.. sem na to zvědavej.. at se mám na co těšit.. Po montáži to nijak ladit softem nebudu, až bude i turbo, přijde mi to zbytečný jet do Chomutova a zpátky a potom znovu :kol-48: Ty bláho 17 klacků .... kdy ho budeš montovat ? Stejně bych ho musel měnít, protože u toho seriovýho mi prasklo plastový hrdlo příruby Dnes to snad bude hotový ---> sám to neměním, na to nemám. svěřil jsem to šikovným rukou v RF auto (panu Humlovi) ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 27, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2010 Máro jenom do Prahy... ;) Tam je ted válcovka 4x4 :) No já až to nějak poskládám a nebude to tak hezký jako ty leštěný trubky u tebe tak pojedu min. na změření a pak se uvidí.. Že by bylo vf plánu ARL turbo...? :) Nebo hybri... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Přemýšlel jsem buď ARL nebo turbo z Audiny 2.7-ky, to by tam prý taky šlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 28, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 2,7 to je z Allroada...? :lool: To už mužeš dát rovnou i závodní vstřiky,jinou spojku... ARL by mohlo stačit ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2010 Tak jo ... ještě uvidíme, nezapomeň taky na to co mám v avataru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.