Dakie Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 sem si tak vzpomněl, že nebyla ani testovací jízda to musíme někdy napravit a musíš mě svézt :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 Ty jo fakt, úplně jsem na to zapomněl ... ale neboj, máš to slíbený a to se musí splnit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Tak konečně ta poslední novinka z výše avizovaných ... :) Prosím omluvte kvalitu fotografii, ale byla pořizována již za tmy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 jak jsem tak koukal na ty obrázky, kde jsi jí fotil spolu s jinejma žlutejma RS, zdá se mi to, nebo máš nějakej jinej (světlejší) odstín? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Nee, je to buď blbým foťám nebo levým fotografem :) Barva je: žlutá sprint 6226 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 no možná mýma očima, ale fakt - ikdyž se na to dívám znovu, tak na KAŽDÉ fotce, kde stojí vedle jiné žluté Fabky, tak mi přijde ta tvoje světlejší, i na tom obrázku co máš v podpisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Tak konečně ta poslední novinka z výše avizovaných ... :) Prosím omluvte kvalitu fotografii, ale byla pořizována již za tmy :D to ci taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Ne ne, ty už máš sníženo a 17-ky a já furt nic :) Ty chceš kupovat Tomíčku O2 v tédéíčku místo RS-ky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 plumjelínek: je to žlutá od MR2006 a la Telecom, jak tu říkají někteří ftipálci :) Před tím byl odstín žlutá Lemon 6220, mají ji všechny O1 RS a pár Fábii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PlumJelinek Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 ahaaaa, tak v tom je ta záhada, tak přecejen mám oči v pořádku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 my brothers car: 1.2 HTP 2006 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Ne ne, ty už máš sníženo a 17-ky a já furt nic Ty chceš kupovat Tomíčku O2 v tédéíčku místo RS-ky? no já už teď jenom takový ty maličkosti no :( mám novej kontakt v Agrotecu ve škodovce, pohodovej borec a možná budou nějaký věci za nákupky :) ...OII né pro mě ale pro bratra ...no a nakonec bude mít nový (ojetý) bávo 3 v kumbále :) něco takovýho hajzlík jeden :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 tak konečně se dostalo na zrkadlo :) super :) jak to vypadá s RZ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 tak konečně se dostalo na zrkadlo :) super :D jak to vypadá s RZ? Ano ano, konečně mám dospělý auto :) Ty RZ-ky dneska zadány do výroby :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 krozo: To je super a už víš co budeš chtít?? :) Uff, to jsem se oddechnul, bál jsem se že chceš svojé uhlíčko prodávat :) A nebude to báwo moc stočený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 určo chci sehnat tu malou rybí ruku na střechu :D a taky zadní stírko z FII myslím a eště mě něco napadne zajisté... ...nene, prodej uhlí neplánuju :) ...no má to přes kamoše kterýmu známej dovezl z němec X6 před půl járem a prej luxus stav :) se těším až to provětrám, prej cca 130 německejch oslů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 28, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 Ano ano, konečně mám dospělý auto :) Ty RZ-ky dneska zadány do výroby :) co ty Doksy Máro, pojedeš? je to příští víkend - 4.-6.9. Já přemýšlím, že bych se tam v sobotu ukázal, tak bych Ti mohl předat ty věcičky a Ty mě ty RZ, jestli už budou :D Volal sem včera Hráběmu a pak mi psal, že si užívá dovču v Itálii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2009 Asi bych mohl ... ještě to budu muset probrat v práci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 oukej, tak si ještě cinkneme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2009 oukej, tak si ještě cinkneme :o RZ-ky dneska dostal pan Hrábě ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Máro: Ty kluku jeden ušatej! co to máš za avatar? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 9, 2009 Sdílet Odesláno Září 9, 2009 to je přece Pikachůůůůůůůůůůůůůů super, už se na ně těším, já včera vytáhnul ze skládku ty věcičky pro Tebe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Máro: Ty kluku jeden ušatej! co to máš za avatar? :D ;) Romčo, vzhledem k situaci s mojí dovolenou kvůli přípravám na příjezd papeže jsem si změnil avatar, který vyjadřuje můj momentální stav [na pikachu] :D Dakie: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 15, 2009 Sdílet Odesláno Září 15, 2009 Marku uz se hlasuje pro termin besidky letos nesmis chybet chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2009 Ani nevíš jak mě to sere, že jsem tam nebyl. Podle ohlasů to muselo být super bezva cool akce. Jak jink, když tam byla Brněnská knajpa :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 16, 2009 Sdílet Odesláno Září 16, 2009 no bylo tam jen zakladatelske trio + nas slovensky clen sam velky Lubino velky pohodar a vecny hrabe ze semaforova jehoz kanar nas cestou trocha pozlobil a samozrejme pan posranec Dadacek kterej nenecha nikoho poradne vyspat. Betj tam cela squadra azura, mohl ten kemp rovnou po akci zbourat. Mame noveho clena CooCo s bilou tERESKOU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Dneska se vosička - žlutínek konenčně dočkala několika inovací ... fotky budou později. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 caueccc maaroo.. to jsem zvedav na inovACE.... sup se s foteckamaaaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 luke, mrk sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 caueccc maaroo.. to jsem zvedav na inovACE.... sup se s foteckamaaaa Jee ahoj luky, proč ty se někde neukážeš už se mi po Tobě pomalu začíná stýskat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.