Standis Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 připojuji se ke gratulantům. už taky vím,jaký je to pocit. daleko hezčí,než když si něco pořídíš na auto ( teda aspoň u mě) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 Tak se nám na vosičce objevil jeden nepplánovanej tuning, samozřejmě za stěračem jsem hledal lísteček marně ... :-/Kdyby tam bylo napsáno alespoň PROMIŇ TE ! Něco jsem rozleštil, ale bohužel u toho světla je to do laku ... chytit, zmlátit, zabít, zakopat a plivnout! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 chytit, zmlátit, zabít, zakopat a plivnout! ;) :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2010 (upraveno) připojuji se ke gratulantům. už taky vím,jaký je to pocit. daleko hezčí,než když si něco pořídíš na auto ( teda aspoň u mě) Díky Stando, o tom žádná ... chytit, zmlátit, zabít, zakopat a plivnout! O tom žádná Peťo ... A to si můžeš dávát při parkování majzla jak chceš, natrefíš na hajzla a teď to řeš :) Upraveno Září 16, 2010 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 lidi sou svině.. tak snad to dáš brzy do pořádku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2010 No počkám a po zimě je nechám nalakovat oba, na zadní mi zase někdo obtiskl značku Bohužel ne celou ... Děkuji kamarádi za projev solidarity :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 No počkám a po zimě je nechám nalakovat oba, na zadní mi zase někdo obtiskl značku :)Bohužel ne celou ... Děkuji kamarádi za projev solidarity Maro tyhle šrámy a ťukance jsou hotové neštěstí a od té doby co jsou Bonusy/malusy u pojišťoven, tak není šance, že by ti někdo nechal lístek za stěračem. To už je minulost. A nejhorší je, že když to necháš za svoje znovu nalakovat, tak za pár dní se najde další blbec, kterej ti tam udělá další šrám :) . Alespoň já mám na to hroznou smůlu. Téměř při každé návštěvě Vaňkovky si odvezu nějakej šrám a nebo ťukanec od dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Aleši, ale já jsem vždycky tak opatrnej, parkuju jak minda daleko od všech jen když to trochu jde a pak toto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 pane, znamej ma auto rucni myti a kvalitni lestici prostredky a hlavne lesticku, jak si mozna pamatujes byla u nej uz tak dobra pulka knajpy domluvime ze by to tim prejel a odstranil ten cernej sajrajt ? Me celkem precizne rozlestil na zadnim narazniku sram od nakupniho voziku jinak co dodat lidi jsou swine ... zavolej kdyz budes chtit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2010 (upraveno) Díky Ondro, ozvu se ... tady je pár foteček konkurence z Brna a okolí. P.S. bylo to těsně před tím, než mi to odřeli darebáci ! Upraveno Září 25, 2010 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 30, 2010 Sdílet Odesláno Září 30, 2010 nebudeš dávat dolů ty mračítka? se mi tam moc nelíbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2010 Mohl bych, jak bude upgrade (ty víš s čím), tak je dám dolů a šupnu novou masku atd. :) ovšem následujicí UPGRADE až v dalším roce po zimě :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
0001krtek0001 Odesláno Říjen 13, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2010 Ahooooj tak sem tady ještě jednou díky za lízo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 tak taky gratuluji, at prcek pozije minimum 100 let 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 Ahooooj tak sem tady ještě jednou díky za lízo. Rádo se stalo ... :) MfM: díky to bych mu snad ani samotnýmu nepřál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 22, 2010 Dnes mě vosička ráno zaskočila nápisem na MAXI-DOTu. V expanzce bylo lehce pod MIN a po dolití G12-ky, se to již neobjevilo. Jenže nastal nový problém, který s tím ani nesouvisí. Výrazně mi stoupla spotřeba. Na trase 8 km, kde jsem schopen se dostat na spotřebu 4,5, jsem měl 8,1 litrů a při večerní jízdě domů to stejné. Osobně si myslím, jestli to není nějaké čidlo nebo váha vzduchu. Prosím erudované odborníky o radu Díky kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 Mě to u okty dělalo čidlo teploty chladící kapaliny ,po výměně mam zase klasickou spotřebu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 Myslím že váha když odejde tak odejde a poznáš to protože to pak jede asi joko 1,9SDI :lool:Nemáš v okolí někoho šikovnýho s diagnostikou..?Taky bych to viděl na nějaký čidlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 Asi máte pravdu, jsem koukal, že se ta potvora nějak rychle zahřívá, takže i bez diagnostiky je jasno. Vypadá to na čidlo teploty motoru ... Díky za potvrzení mých doměnek kluci maca: tak co, koupíš si tu FRS-ku nebo nee? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maca Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 Kamaráde nakonec bude OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 23, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 Ale tu diagnostiku uděláš ne.. At máš 100% jistotu a víš co měnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2010 To víš, že jo ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2010 Dnes jsem byl na diagnostice a paměť závad byla čistá 8-O Tak nevím, asi mi ztěžkla noha nebo je taková zima No necháme závadu projevit a uvidíme ... samozřejmě, že rady neodmítám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 mozna to fakt byla ok spotreba? Natankuj do cepu ujed nejakej ten km a pak dotankuj. A budes vedet jestly ukazuje ok nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Takže podle nejčerstvějších poznatků se jednalo o závadu čidla teploty motoru. Ovšem čidlo nebylo "mrtvý" pouze špatně dávalo hodnoty. Asi po půlhodinové divoké jízdě ukázala dle diagnostiky teplotu chladící kapaliny 78,7 °C, ovšem některé komponenty byli vařící. Čidlo vyměněno a spotřeba při dnešní 60 km jízdě a průměrné rychlosti 75 km/h byla krásných 5,2 litrů. hurá hurá - VIVAT HUML - hurá hurá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 jak to že tu ještě nemáš foto čisté vosičky chlape :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 :) rychle vyřešeno a vosička je zas fit... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 (upraveno) Hned to napravím ... po delší době jsem jel zkusit práci Štěpána 4x4 po kladných referencích některých členů Takže příprava na zimu trvala asi 7 hodin a to jsem Štěpána ke konci už popoháněl, neboť jsem nečekal, že budu mít tak zasviněný auto Všechno mi vysvětil - popsal postupy a zopakoval základy kvalitního ošetření laku, navíc se i o mě moc hezky starali se Soňou ... :) Dám sem pár fotek, abyste si dělali trochu představu. Nejvíc času zabralo ošetření laku od polétavé rzi a asfaltu. Vše dělal velmi pečlivě a dokonce souhlasil, abych mu pomohl, ale moc mi to nešlo, pořád mi říkal "a co tady toto a tady jsi na něco zapomněl". Chlapi drbačka neskutečná. Jelikož se začal maska loupat, je odvezena i s mřížky od mlhovek k lakýrovi "na polití" černou lesklou. Nakonec jelikož jsem sám s sebou vnitřně bojoval a vyhrálo NE a s piety k ex-lukysskově fabči jsem odstranil mračidla. Také jsme velmi profesionálně rozleštili několik ošklivých škrábanců ... bylo vidět, že své práci rozumí :D A tady odjíždí spokojený majitel vosičky domů, aby mu za hoďku zavolal Štěpán, že jsem u něj nechal bundu ;) P.S. asi zeptáte kolik to stálo, cena opravdu odpovídala kvalitě práce, použitých přírodních přípravků. Abych nezapomněl, trochu jsem měl obayv ze Štěpánova přístupu, ovšem velmi mile mě překvapil. Je to slušnej, milej a pohodovej chlap, který kde je jeho místo. Upraveno Říjen 26, 2010 uživatelem pentadius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 no tak to vypada moc hezky. to se za nim asi po zimne taky zastavim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Dnes konečně přezuto na zimu, některými zatracované poklice jsou opět na scéně A zde vidíte moje tři láááásky :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.