Přejít na obsah

Moje slečna v černém....

najmis

Doporučené příspěvky

Tak ohledne kol RSW, mel jsem je sezonu 2009 na aute konkretne 7,5x17 s pneu 205/40 a nemuzu na ne rict skoro nic spatneho, jen ze kolo vazilo pres 18 kilo i s gumou. Mohl jsem na nich najezdit tak necelejch 20 tis. A pohoda, zadne krouceni nebo tak se nekonalo. Mozna jsem mel stesti na kus, ale ja proti nim nejsem. Zajimalo by me jestli nekdo kdo tady o nich psal ma s nima nebo mel zkusenost, nebo je to pani povidala?? Ale kdyz 16ky na F1 tak za me bud Poly a nebo nejaky Speedy.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

pentadius: ty kola nevím no...to by musely bejt ty čelní plochy leštěný a vnitřek černej... :palec:

Dakie:To víš takový kraviny nejsou nic pro mě.... :lool:Za ty prachy mě aspon udělali Preso.Koukal jsem na víčko a asi se mu nechtělo...jsou na něm stopy nějakých kleští... :D Tak jsem čekání krátil prolejzáním Jetyho a Supa... :huh:

Tak nějak sem si dneska vzpoměl že jsem jim neřekl aby se podívali na číslo dílu toho víčka.Asi objednám nový a bude.

Kube:Jo omalovánka dobrá..ale z hlavy nevěděl a šel se optat na dílnu... :palec: Jinak je ale ochotnej a i na dílnu mě pustil... :P

No v pátek sem objednanej na přehození čepu a geošku.Doufám že už si to v tom servisu zapamatujou... :D

Odkaz ke komentáři

Teda to jsou mechosi. Jen doufam,ze ty cepy nebudes muset davat nove kdyz byly opacne. Ted si nejsem jisty ale myslim,ze Fabule ma filtr stejne jak Octa a taky jsem mel problemy povolit to plastove vicko. Bracha ma super kleste na filtr a tema to vzdycky jde. A hlavne pokazde vymenim ty gumicky a dotahuju to rukou. Pak to jde i hezky povolit. A ve Skodovce kde jezdime je sikovna Pani u nahradnich dilu a ta vsechno bleskurychle najde v Etce :D

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak nakonec bylo vše o.k. a neudělal chybu servis,ale technik na STK asi neměl svuj den..:)Geoška byla rozhozená tak sem byl za chvilku hotovej a nemusel se s nima hádat o reklamaci..bez dokladu za 400 myslím o.k.

S tím filtrem je to tak že jak závit na víčku tak na tom těle filtru je naprosto bez jakýhokoliv poškození a to víčko jde lehce tak 3 otáčky a pak tíž a tíž.Pak jí povolit je celkem pakárna i s origo klíčem..minule v servisu sem maníkoj říkal at dá přez matici slabej hadr,narve na to ten jejich nástavec a pak to povilí..Taky že jo.. :lool:Na puvodním motoru 74Kw jsem tu matici vždy utahoval jen rukou až do konce...povolit pak šla pěkně klíčem nebo řetězem na fitry..ale ted u tý 96KW je to takhle.Nechce se mě dávat ranec za kus plastu abych pak nezjistil že je to stejný..ideální by to bylo vyzkoušet z jinýho auta..ale sežen někoho... :)

jinak slečna dostala novej palivovej filtr(origo) a taky snímač teploty paliva.Jedu si takhle do práce...na kraji města zastavíám na benzínce jdu si koupit retka nastoupím start na škrt...rozjíždím se a při cca 1300ot motoru a rychlosti na 1. cca 7km/h motor chcípnul... ;) říkám si co je kurva...nastartuju na škrt znovu chci se rozjet a po 1m to samé..chcípnul.Nastartuju opět na škrt(motor měl vodu 90C) pomalu šlapu na plyn na volnoběh a po tech 1300ot/min jako když někdo přiškrtí přívod paliva laicky řečeno..jak sem šlápl víc chcípl.Už jsem obvolával kámoše a bráchu že potřebuju odtáhnout.Tak jsem si sedl do auta nastartuju,když to na volnoběh funguje a ohřeju se než dorazí pomoc..po chvilce sem jen tak zkusil to pomalu prošlápnout a najednou zas běžel hajzlík. ;) Druhý den hned vyměněn filtr paliva a čidlo teploty paliva,který bylo i v chybách při diag. motoru.Zatím vše o.k. a řekl bych že to líp chytá,když je motor studenej.

Co tyhle...?

post-539-1299865213_thumb.jpg

post-539-1299865221_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tam ty BBS sem tam nějakej dolíček na límci jinak super opískováno a lehoučký..ale když sem sečetl cenu za kola+dokoupit šrouby a pak renovace(lítání,shánění,posílání taky něco stojí.)tak bych byl nad rozpočet a navíc náročná udržba leštěných límcu..sem to zavrhl.. ;)

V inzerátu píšou že jo..ale jsou s pneu což nepotřebuju... :)

Odkaz ke komentáři

Bylo to celkem hrubý..tak 3-4 vrstvy plniče by to možná srovnaly... :smich: Ale zas za ty prachy je myslím prodá no problém.

Já ted budu jen čekat na new kola a doufat že budou aspon trochu kvalitní a uměrně těžký.Zimáky už dojezdím na sračky protože už ted jsem cca 1mm před značkou max. opotřebení.

Odkaz ke komentáři

Já už fakt nemám slov... :D Na 99% u práce...včera po denní sem auto neprohlížel a přicházím k němu ze zadu takže nasednu a jedu..dneska ,když jsem jel vybrat prachy do bankomatu tak jsem si toho všiml..Takže nárazák pujde do laku celej,blatník musím nechat vytáhnout(naštěstí je prasklinka na laku jen v ružku jakoby dovnitř motoráku..to opraví lakotužka.Světlo naštěstí přežilo!!!

Aspon něco kladnýho-----kola se dokutálela druhý den od objednávky... :smich:

post-539-1300288095_thumb.jpg

post-539-1300288103_thumb.jpg

post-539-1300288112_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...