Přejít na obsah

výměna rozvodů

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

mas serizeny predvstrik poradne? Muze byt rozhozeny... mame uplne to samy ted na Passatu B5 TDI PD, taky zacal spatne startovat, dneska jdeme menit palivovy filtr a promerovat zhavicky, jsem zvedavy, cim to bude.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
mas serizeny predvstrik poradne? Muze byt rozhozeny... mame uplne to samy ted na Passatu B5 TDI PD, taky zacal spatne startovat, dneska jdeme menit palivovy filtr a promerovat zhavicky, jsem zvedavy, cim to bude.

Zdarec pane díkes za radu. Žhavičky mám proměřeny,ty jsou ok tak zajdu za tím chlápkem co mi dělal rozvody. Četl jsem že tvá kráska se zasnoubila s ,,nouzákem"tak ať je vše v pořádku. :P

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři
Hmmm tak čidlo vyměněno auto startuje dobře pouze za studena při zahřátém motoru to není vončo :lool: nevíte někdo co by to mohlo dělat??

Ahoj jak psal houmík předvstřik máš ok??Mě to dělalo taky ale blbe to chytalo za studena.Udělal jsem správně předvstřik a vše je ok.

Odkaz ke komentáři

A kolik má holka nalítáno ??? vypadá to že má trošku víc do koryta přidej startovací dávku na max. a potom vyzkoušej ještě toto pokus se nastartovat auto s kabelama pokud ti chytne na brnk tak je to baterka prostě chybí určitý počet otáček a jednotka si s tím neví rady proto to tak dlouho točí tohle je ,ale běžná věc u těchto motorů takže buď baterie ,a nebo si to nech upravit softem dělá se to ....

Odkaz ke komentáři
Vždyť se to tu rozebírá neustále dokola Baterka nebo STARTER.

Jenže pokud to bude baterka tak mi neřikej že za studena když to auto stálo 4 dny tak to bude startovat líp než za tepla. STARTER je OK,baterka tam je rok a že se to pos...zrovna po rozvodech??? Jak psal chipman nastartuju to před kabely a uvidím. :palec:

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři

ježíš marjá,pořád dokola a na 100% startér.Dále bych nediskutoval.

Podívej se Vagem do měřených hodnot na start.otáčky a uvidíš,pokud tedy víš kde to je a jak to porovnat.Osobně jsem jich měnil asi 30 a vždy 100% úspěch.Sluchem to,že má o 20 ot.míň nepoznáš.

Další varianta je úprava SW pro zvýšení start.dávky(pro kutily,VAg je na to krátký).Cena úpravy okolo 1500,-kč,třebas u mě,nebo u jiných(TDI-FUN-Bohumín,Jirka Láska-Plzeň)

Upraveno uživatelem cosby
Odkaz ke komentáři

Už to pochop, buď startér nebo baterka, je to klasický problém.

Ideální je udělat repas startéru a kontrolu s vyčištěnním kontaktů na baterce a ukostření.

zvýšení startovací dávky je většinou jen dočasné řešení

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři
Živočich si to musí vyzkoušet sám. Stejně to nakonec skončí starterem. Jenom nechápu proč chce slyšet naše rady, když ho nezajímají a má na problém svůj názor.

Ne ne pane jsem za každou radu vděčný,to zase neee,ale startér vyměněn,startoval jsem to přes kabely a stále stejné a když mi auto stojí před barákem 3 dny tak nemusím pomalu ani žhavit.........Nechci být za nezdvořáka a pokud jsem něco napsal co tak vypadalo tak se omluvuji. Ještě jednou všem děkuji kolegové :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
To mi dělal ted když měnil to čidlo,ale změna žádná teda za teplého motoru :D ,když je studenej chytne na ťuknutí :D ;)

To je právě typický příznak buď slabá baterie ,nebo starter. Studený chytne jak píšeš na ťuknutí a teplý dlouho nebo déle točí. Je tam právě těch pár chybějících otáček.

Odkaz ke komentáři

pane Freezer, cirou nahodou dneska projizdim sekci OI a vsech 9 prispevku jsou snad jen dotazy na uplne ruzna temata, zkusil si trochu hledat?

Me prijde ze si chces rychle vsechno udelat sam na vsechno znat ted odpoved ale nikdy predtim si treba rozvody nemenil apod...

nerad bych ti krivdil, ale za ten tyden od registrace otazkami nesetris :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak pokud si to nikdy nedělal a nemáš na to přípravek, tak to radši někomu dej. Zas taková prdel to není. :palec:

Tak tak nech si to udělat a nehledě na to že potom si musíš nechat nastavit předevstřik a ten bez vagu neuděláš !!

Odkaz ke komentáři

jj potřebuješ VAG a nějaké ty zkušenosti ...

... a vzhledem k tomu, že rozvody jsou dost důležitá věc pro chod a životnost motoru,

tak bych na nich nešetřil a nechal si je udělat v důvěryhodném servise (ať ti tam někdo nedá nějakou čínu).

Těch pár ušetřených korun ti za to nestojí ...

Odkaz ke komentáři

rozvod som si menil na felicii sam... nehovorim, ze je to to iste ako na octavii ale hadam to s otcom zmakneme... nechapem, preco sa tu nenajde jeden, kto by pomohol, iba komentovat zbytocnymi kecami.... uz som stiahol servisny manual... pripravok na vymenu rozvodaku netreba ziadny az dobre viem... a hladat som skusal, ale dako mi to blbne a nikdy nic nenajde..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...