Poky Odesláno Říjen 9, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2010 Cau,, muze mi nekdo rict jak to funguje? V manualu mam odkaz na neexistujici stranku s nastavenim. Kdyz to tlacitko podrzim, jen blikne a pipne. V maxidotu mam na vyber jen zimni pneu a letni pneu +- 10 km/h .. Nikde jsem nic neobjevil .. berte me jako cerstveho majitele.. diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Zdar kontrola tlaku a jeho nastavení : nastartuj motor a nebo otoč do polohy na rosvícení kontrolek podrž tlačítko na kontrolu tlaku po pípnutí a zhasnutí kontrolky je vše nastavené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 Zdar kontrola tlaku a jeho nastavení : nastartuj motor a nebo otoč do polohy na rosvícení kontrolek podrž tlačítko na kontrolu tlaku po pípnutí a zhasnutí kontrolky je vše nastavené sakra to je system :).. Takze nafouknu vsechy kola na stejnej tlak a v pripade ze bych pichnul to rozpozna pokles? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 ano... Super. No a kde to ma cidla, nebo jak to vlastne funguje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Říjen 10, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2010 zadna extra cidla to nema, bere to z jednotky abs, ktera pozna, ze se pichle kolo zacalo otacet rychleji nez ostatni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Jenze to bere az kdyz je pneu skoro prazdna.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 12, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Tak tak je to spojené s ABS/ESP a propočítává to neustále obvod kol jenže to funguje dost zmateně takže se na to moc nespoléhej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Nedalo mi to a zkusil jsem to vcera.. Nafoukal jsem vse na 3.0 nastavil a pak ufouknul jedno kolo co nejvic to slo do prahu snesitelnosti abych neznicil disk (dokonala backora, v zatacce vhodna ke sliknuti) Zaver: Fakt to pozna pichlou gumu az kdyz je zvejkla a clovek jede po rafku.. Na tuto zmenu to nezareagovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.