Martin_TDi Odesláno Červen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Jasně Kube, ale v bílých rukavičkách ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 MARŤO VOLANT VYPADÁ SUPER JAKO BYCH HO UŽ NĚKDE VIDĚL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Ahoj prosímtě jaký si použil podvozek na zvednutí auta se mi to líbi a chtěl bych to taky o kolik sis to zvednul ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 To Razty: Ne ne, tenhle je můj !!! Nechal jsem si pošít svůj ! Přece nebudu jezdit s cizím volantem ! Tohle co mám je origo zvýšený podvozek do škodovky (tzv. paket pro horší cesty) a zvýšení je docíleno gumovýma špalkama pod horním uložením tlumiče. Nic víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 8, 2011 Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 (upraveno) S TÍM VOLANTEM JSEM TO MYSLEL TROCHU JINAK MÁM HO TOTIŠ OBŠITÝ ÚPLNĚ STEJNĚ :( Upraveno Červen 8, 2011 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 8, 2011 Aha, ale fakt jsem neopisoval od Tebe. Ještě mi řekni že ho máš od stejné firmy ! Jinak jak dlouho to máš obšité? Jsem zvědavý, jak dlouho vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 JÁ UŽ TO TAK KOUPIL :) A VOLANT VYPADÁ ŽE JE TAK OBŠITÝ ORIGO OD VÝROBY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Tak v sobotu porovnáme volanty ve Frenu ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Jak jsem četl poslední příspěvky, tak jsem se bál, že tam máš tříramínko. To by tam moc nesedělo do toho interuéru. Naštěstí máš supr ženu a trefila to přesně jak to mělo být;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Jo jo, mám super ženušku, ale "trochu" jsem jí s volantem musel pomoct. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Tak po delší době zase pár změn. Proběhlo přelakování zadního nárazníku kde byly praskliny v laku, do ztracena přelakování přechodové hrany za zadními dveřmi a překrytí 3M čirou fólií no a když bylo auto v lakovně, tak se daly lišty do laku. Ještě jsem si včera udělal výlet do Karviné k S-talkerovi a předělal mi osvětlení ručiček do červena a namontily se GTi ručičky. Jsem z toho nadšený - moc se mi to líbí a furt na to čučím ! Tady pár mobil fotek - zase nic moc kvalita. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červenec 8, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2011 Hezký, fakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 11, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2011 Martas pekna prace. Tak vidim,ze zas budeme mit neco podobneho, me ty gti rucicky lezi uz 3mesice doma v supliku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2011 Díky za kladné ohlasy, no taky se mi ty GTi ručičky delší dobu válely v šupleti a zvažoval jsem, jestli jít do maxidotu nebo ne. Nakonec jsem ho oželel a dal ručičky na svoje budíky a peníze jsem radši investoval do opravy laku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2011 Už delší dobu mě zlobila safe funkce zamykání spolu se stropním světlem. Poslední impuls byl, že mě auto samo zamklo aniž bych cokoli aktivoval. Takže zámek ven, rozebral jsem ho a našel jsem 3 spoje prasklé. Mikrospinač jsem vyměnil taky ať je klid. Vše po delší době funguje tak jak má a stálo to pár korun a 2 hodinky práce. Příště budu rychlejší ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxim Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Paráda,o té folii taky přemýšlím, jinak ručičky z pasat CC mám domu už skoro půl roku a čekám až bude čas dát to do kupy:) spolu s tím maxidotem. Lišty v barvě? Není nic hezčího. Ještě by se mi na autě líbilo takové to lízátko na kufru. ;) Ale je to každého věc:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 Tak po dlouhé době se mi podařilo najít si čas a věnovat se autu. Přehodil jsem konečně kola, navoskoval jsem auto a přelakoval chromofixem koncovku výfuku jako ochranu proti posypové soli. Voskovalo se už dost blbě, protože v garáži jsem měl jenom okolo 12°C, ale nakonec se to celkem podařilo.(měl jsem pomocníka viz foto). Kéž by letos nebyla moc krutá zima a já ještě dojezdil zimní gumy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 27, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 MARŤAS LESK JAKO BLESK POMOCNÍK SI PĚKNĚ MÁKL :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Díky, snažil jsem se a pomocník byl hodně drahý -zbaštil mi všechny bonbóny v autě za tu dobu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Jo to tak je když se nechce makat samotnému :lool: Martine přieďte mi poleštit Jarušku,a bonbony kupuji taky od té doby co nehulím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 K Neználkovi bych nejezdil, je to známy trhač 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 A zase ty špionské fotky :lool: kde pořád na to chodíte :o :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 K Neználkovi bych nejezdil, je to známy trhač JO JO ČERNÝ MAZLÍK UŽ TO MÁ ZA SEBOU :lool: NEZNÁLEK JE OPAK STRAKY , CO SE LESKNE MUSÍ PRYČ :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 28, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2011 Tak to je pravda :lool: ,ale peníze se nelesknou a taky je dávám hned pryč :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Já jsem zase na ty lesklé věci zatížený, takže tam ještě nějaký čas asi zůstanou. K Mirkovi radši nepojedu-jistota je jistota! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 :o :smich: :smich: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 29, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2011 Pěkně naleštěna Martine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 Díky snažím se, ale poslední dobou mám na auto čím dál míň času. Jednou za 2-3 týdny umyju, vysaju a běžná údržba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 5, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 Ty jo Martas tak to mas jeste dost casu na auto. Ja ho nemyl 3mesice a vysat mi ho musela Rubi bo uz tam byl neskutecny sfincik :( :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 Tak to bych tak dlouho asi nepřežil, vevnitř nemám binec nikdy moc dlouho, když něco špinavého vezu, tak to pak co nejdřív vyčistím. V zimě je to horší s mytím zevnějšku když mrzne, ale když už je to na mě moc, tak to "olížu" v garáži. :) Ty jo, kde jsou ty doby, kdy jsem auto myl každou sobotu a voskoval 5x ročně.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.