Martin_TDi Odesláno Leden 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Prohmatával jsem prostor okolo otvoru ve stropnici ale nic jsem nenašel, tak jsem si ten zajišťovací element vyrobil a kupodivu to zatím funguje. Uvidím jak dlouho.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Taky reseni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Chlapi, mám problém s brzdama. Když stojím autem celý den venku, tak při prvním brždění je pedál dost tvrdý a auto hodně špatně brzdí. Když ale několikrát brzdu prošlapu, tak je všechno OK. Je to posilovačem? Na podzim mi to nedělalo až teďka v zimě. Díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Tak záhada s únikem podtlaku vyřešena-byla uklepaná ta silnější tubička na vývěvě, opraveno v místním servisu a zase drandím Jinak do rodiny přibylo druhé vozítko hlavně pro manželku a děti. Volba padla na Roomster 1,2TSi ve výbavě Ambition Plus (předváděčka ze škodovky). Byl jsem překvapený jak se s tím dobře jezdí díky dlouhému rozvoru a široké nápravě z Octy. Vím, že se to mnoha lidem nelíbí, ale praktičnost tohoto auta je super a nekrade se to tak jak Octavie. Spotřeba je okolo 6-ti litrů. Tak snad bude dobře sloužit v rodině jako moje Octa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 hmm tak to si manželce a dětam udělal radost hezký Roomstřík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Roomster je krásný auto A Octa teď parkuje venku jo? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 (upraveno) Auta se v garaži střídají se podle toho kdo dřív přijede domů, ale většinou přijedu Octávkou domů poslední já . Asi budu muset udělat ještě nějaký přístřešek Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 No chudák Octulka, tak dlouho ti je věrná a ty jí vyhodíš ven na mráz :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 (upraveno) Ani nevíš, jak je mi jí líto :wub A proto po dnešním ranním půlhodinovém kutání auta ze sněhu fičel Roomster z garáže ven a Octa je zpět v teplíčku. Žena v takovém hnusném počasí stejně nejezdí a Roomster dostal 2 vrstvy vosku, tak to do jara v klidu zvládne. Na jaře pro něj pořeším nějaký přístřešek. Upraveno Únor 20, 2013 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Vymysleli jsme se ženou krátkodobé řešení-vyklidila se pergola a šup tam s ním. Na jaře Roomstříkovi poslavím přístřešek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 No tak to je stylová garáž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 No jak koukám na ty fotky, přiznej se že jsi zaparkoval roomstera a pak až dělal pergolu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 tak to asi ne, pergolu jsem si stavěl před 3-mi roky a nikdy by mě nenapadlo, že tam bude krátkodobě stát nějaké auto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 No mě to napadlo, hnedka když jsem viděl jak přesně máš udělanej ten sokl... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 pěkný Room, mě se to auto líbí podstatě víc než Fabka. A benzín, hmmm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Roomster se mi moc líbí. Chtěl jsem ho kupovat, ale nemá žádnej pro mě přijatelnej motor. Proto vyhrálo RSI. Škoda, že tam nemontujou 1.8TSI. To bych se vůbec nerozmýšlel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRSI Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Máš to pekné len tak ďalej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 I mě se Roomster líbí, mám rád tyhle typy aut. jediné co by mě na něm vadilo je motor TSI, asi bych šel do ropy. Ale samozřejmě záleží na tom, na co je auto určené Moc hezký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Nooo Martas konecne jsi dal fotky Uz jsem kdesi cetl,ze jsi zene poridil Roomika a tenhle je mooc hezky takze preju at slozi tak dobre jako Octule a dela jen radost Prozatimni parkovani je super. Ted uz jen zapalit gril,sednou do Roomstra a grilovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Marto,za kolik jsi kupil toho Roma ? Jaky rok vyroby ? Kdyz tak SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 (upraveno) Díky za pochvalu Roomstřka! Mám nachystané hověí steaky a mám na ně chuť, možná Tě Kubo vezmu za slovo a ugriluje klidně teďka v zimě! Taky jsem nejdříve uvažoval na dieselem, ale cenový rozdíl byl strasně velký a v republice je těch novějších 1,6TDi jen pár. Tří válec 1,4diesel jsem něchtěl. Tohle je ještě v záruce, takže mám minimálně 3 roky se servisem klid. Dá se s tím TSi-čkem jezdit do 6-ti litrů, takže pohoda. Oproti oktávce je to krásně tichoučké ježdění a daleko rychleji to topí. Jo a má to mnohem výkonější vyhřívání sedaček! Upraveno Únor 23, 2013 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Tak už byl dlouho klid - někdo mi políbil na parkovišti zadní nárazník a ujel . Takže jsem to přes zimu zamatlal lakovou tužkou a o víkendu jsem nárazník sunadal dolů a dneska odvezl do lakovny. Jinak mi zůstalo trochu protihlukové lepící fólie, tak jsem ještě vylepil kapotu. Sice to nebude nikdy tak tiché jako TSi, ale aspoň trošku to pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Ahoj,lidi jsou hovada :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 No tak to je na pěst 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Ještě tak někoho u toho chytit, tak bych se asi neznal a upravil mu fasádu. Tak jsem si pořádně zanadával a měl jsem po náladě. :( Ale věděl jsem, že to na jaře nechám opravit, takhle bych jezdit nemohl. Když ji miluješ, tak není co řešit Jo ještě jsem vyčistil EGR a sání motoru, to byl zase pěkný humus, ale neměl jsem foťák sebou. Auto ožilo neskutečně, tohle doporučuju udělat všem co už mají něco najeto ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Jo, na EGRko se taky chystám, záslepky už mám doma připravený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Záslepky mám doma taky, zkoušel jsem to, ale hlásilo mi to chybu a nechtěl jsem jej vyřadit kvůli delšímu ohřevu v zimě. Tak jsem to nechal tak jak to je a jen všechno vyčistil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 No toho se taky obávám, ale prej to dělá až od 2004.. Vyzkouším to a když to nebude šlapat, tak je zas vyndám a budu holt čistit jednou za rok.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Toho se nejvice bojim, jak vyjedu a nekdo mi to na parkaci podre :( chjo .... ale mas ji caci Martas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Vsechno nejlepsi Martine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.