Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...

Tak záhada s únikem podtlaku vyřešena-byla uklepaná ta silnější tubička na vývěvě, opraveno v místním servisu a zase drandím :palec:

Jinak do rodiny přibylo druhé vozítko hlavně pro manželku a děti. Volba padla na Roomster 1,2TSi ve výbavě Ambition Plus (předváděčka ze škodovky). Byl jsem překvapený jak se s tím dobře jezdí díky dlouhému rozvoru a široké nápravě z Octy. Vím, že se to mnoha lidem nelíbí, ale praktičnost tohoto auta je super a nekrade se to tak jak Octavie. Spotřeba je okolo 6-ti litrů. Tak snad bude dobře sloužit v rodině jako moje Octa.

post-502-0-10725900-1361338492_thumb.jpg

post-502-0-88841500-1361338497_thumb.jpg

post-502-0-23298900-1361338503_thumb.jpg

post-502-0-98605300-1361338508_thumb.jpg

post-502-0-80063800-1361338517_thumb.jpg

post-502-0-57643400-1361338524_thumb.jpg

post-502-0-77244100-1361338545_thumb.jpg

post-502-0-89875200-1361338554_thumb.jpg

post-502-0-97861900-1361338567_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ani nevíš, jak je mi jí líto :wub

A proto po dnešním ranním půlhodinovém kutání auta ze sněhu fičel Roomster z garáže ven a Octa je zpět v teplíčku. Žena v takovém hnusném počasí stejně nejezdí a Roomster dostal 2 vrstvy vosku, tak to do jara v klidu zvládne. Na jaře pro něj pořeším nějaký přístřešek. :rolleyes:

Upraveno uživatelem Martin_TDi
Odkaz ke komentáři

Nooo Martas konecne jsi dal fotky :rolleyes: Uz jsem kdesi cetl,ze jsi zene poridil Roomika a tenhle je mooc hezky takze preju at slozi tak dobre jako Octule a dela jen radost :palec: Prozatimni parkovani je super. Ted uz jen zapalit gril,sednou do Roomstra a grilovat :lol:

Odkaz ke komentáři

Díky za pochvalu Roomstřka! :rolleyes: Mám nachystané hověí steaky a mám na ně chuť, možná Tě Kubo vezmu za slovo a ugriluje klidně teďka v zimě! :palec:

Taky jsem nejdříve uvažoval na dieselem, ale cenový rozdíl byl strasně velký a v republice je těch novějších 1,6TDi jen pár. Tří válec 1,4diesel jsem něchtěl. Tohle je ještě v záruce, takže mám minimálně 3 roky se servisem klid. Dá se s tím TSi-čkem jezdit do 6-ti litrů, takže pohoda. Oproti oktávce je to krásně tichoučké ježdění a daleko rychleji to topí. Jo a má to mnohem výkonější vyhřívání sedaček! :palec:

Upraveno uživatelem Martin_TDi
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak už byl dlouho klid - někdo mi políbil na parkovišti zadní nárazník a ujel :angry: .

Takže jsem to přes zimu zamatlal lakovou tužkou a o víkendu jsem nárazník sunadal dolů a dneska odvezl do lakovny. Jinak mi zůstalo trochu protihlukové lepící fólie, tak jsem ještě vylepil kapotu. Sice to nebude nikdy tak tiché jako TSi, ale aspoň trošku to pomůže :rolleyes:

post-502-0-59626400-1365412853_thumb.jpg

post-502-0-79837400-1365412859_thumb.jpg

post-502-0-28055800-1365412866_thumb.jpg

post-502-0-26684900-1365412874_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ještě tak někoho u toho chytit, tak bych se asi neznal a upravil mu fasádu. Tak jsem si pořádně zanadával a měl jsem po náladě. :( Ale věděl jsem, že to na jaře nechám opravit, takhle bych jezdit nemohl. :rolleyes: Když ji miluješ, tak není co řešit :rolleyes:

Jo ještě jsem vyčistil EGR a sání motoru, to byl zase pěkný humus, ale neměl jsem foťák sebou. Auto ožilo neskutečně, tohle doporučuju udělat všem co už mají něco najeto ! :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...