Přejít na obsah

Zelený polo off road

Doporučené příspěvky

Tý jo, ty teď vypadají jako nové :palec: . Nějakou dobu ti ještě poslouží a pak pořídíš nové. Budeš kupovat zase Zimmermanny nebo něco jiného? ;)

Jinak trippling je dobrá vychytávka, taky jsem nad ním uvažoval, ale jsem zvyklej bliknout ručně, tak jsem od toho upustil. Možná kdybych si to vyzkoušel v provozu, tak bych mluvil jinak... ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

JJ, kotouče mi stáčela jedna šikovná soustružnce :rolleyes:. Desky i kotouče jsou tak maximálně na jednu sezónu, takže jsem desky srovnal na magnetce a doléhají perfektně. Příští rok dám nové kotouče i desky.

Jinak mě přestaly bavit vyrezlé osky na hřídelkách zadních brzdových třmenů, které jsem před zimou měl rozebrané, vyčištěné a namazané. Chvilku to chodilo dobře a nyní je to zase tvrdé. (zadní kotoučovka je jedna z věcí, kterou jsem koupil starší-použitou a kdo ví kolik to mělo najeto, já jsem na ní najel víc jak 110 tisíc. Tak jsem objednal nové třmeny a bude zase na delší dobu klid. Už se těším až to namontuju. Jo a ještě jedna drobnost - plastová krabička na míru. Kdo pozná na co to je a z čeho to je?

post-502-0-24833400-1427775300_thumb.jpg

post-502-0-10953900-1427775307_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vložím sem jsem jednu fotečku z letošního přezouvání na letní. Auto je stále stejné, ale moji malí pomocníci se sami nabídli na vydlubání kamínků z pneumatik ! :palec: Malá sladká odměna je neminula :) .

Jinak jsem si něco malého namaloval, nyní to je potřeba zrealizovat, sehnat materiál a jde se na to. Co to asi bude? :wub:

post-502-0-75826000-1428466141_thumb.jpg

post-502-0-20343500-1428466148_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...