Martin_TDi Odesláno Červenec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 Díky, :) starý volant mi dělala f. Laconga Ostrava, barevně více seděl k bagu ale ta kůže nebyla moc kvalitní a i když se snubním prstýnkem jezdím velmi málo, tak se velmi rychle vydřel. Ten nový je z AutoRykl Bohumín, materiál je originální kůže, která se používá v prvovýrobě. Věnec je parádně silnější. Zkusím ten bag nějak více vyčistit a barevně sladit. Barevně kůže na volantu přesně sedí s odstínem palubovky. JJ, pár změn na karavanu určitě udělám a bude ještě dobře sloužit X let. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Dneska jsem se dostal k výměně silenbloků na stabíku. Poprvé jsem to dělal při 90 tisících Km a nyní při 188 tisících Km se známé vrzání ozvalo zase. Tak jsem se do toho pustil klasicky postříkáním uvolňovačem a povolením stabíku. Levá strana šla jako po másle, ale na pravé straně jsem ukroutil šroub, vykukoval na mě cca 5mm závitové části, tak jsem znovu aplikoval uvolňovač, našrouboval jsem matici a heftnul jsem jí svářečkou. Bohužel i tento spoj nepomohl a šroub jsem znovu ukroutil. Vydal jsem se do místního servisu na radu a zjistil jsem, že buď rozhodím celou nápravu nebo useknu přivařenou matici a nahradím ji normální maticí se kterou si budu trochu hrát abych ji tam uchytil. Takže jsem původní matku useknul, klasický otevřený klíč jsem ubrousil aby byl menší a vlezl se do malého prostoru, sekundovým lepidlem jsem si přilepil matici do klíče a po 15 minutách se mi podařilo zafixovat silenblok s miskou ! Takže místo hodiny práce z toho byly skoro 3 hodiny. Příště budu chytřejší a budu to prolívat uvolňovačem pár dní dopřeu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 jo po těch kilometrech to bývá zatuhlé :) ale poradili sis s tím pěkně mazácky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 (upraveno) JJ, nouze Tě naučí :) ! V sobotu odjíždím na týden do Jižních Čech na dovču s rodinkou, tak musí být zeleňáček v kondici ! Upraveno Červenec 23, 2015 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Dneska jsme se potkali :) (košin mi napověděl že jsi to byl ty) mezi Sepekovem a Milevskem. Všiml sis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Pěkně jsi si poradil...Tak to ma byt. Koukám ze jsi vyrazil sem k Nám na jih,tak si to uzij. Řekl bych ze dáme kafe,ale budu teď sedm dni makat a to už zase odjedes... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 (upraveno) Ahoj, jo jo všiml jsem si Tě :) . Koukám po všech pěkných Octulích ! :) Usídlil jsem se na týden s rodinkou na Zvíkově. Je tu krásně a užíváme si volna. Spooky, v klidu nic se neděje. Doženeme to v Žamberku ! Jinak dnešní cesta na dovču pohodově 350 Km s několika posunovačkama na 1st. po dálnici i stání v zácpách , autíčko fungovalo bezvadně a spotřeba v cíli 4,4 l/100Km. Mám tu káru moc rád ! Upraveno Červenec 25, 2015 uživatelem Martin_TDi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Luxusni spotreba!To je s karavanem?;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Tak jestli to bylo s karavanem, tak pecka :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Já bych tipl ze to bylo bez karavanu, ale jestli s tak naprosto luxus... Jooo letos se modlím abych Zamberk zvládl,ale vypadá to ze bude poseceno včas... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 A já se zrovna od Zvíkova vracel :) Tak užívej dovolené! Dneska už jsem dorazil domů a zítra do práce :( PS: já jel za 5.3l/100km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 A já se zrovna od Zvíkova vracel :) Tak užívej dovolené! Dneska už jsem dorazil domů a zítra do práce :( PS: já jel za 5.3l/100km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Ne, teďka jsme bez karavanu, ale i tak na to posouvání v kolonách a stání je to zlaté !. S karavanem dorazím na Žamberk :) . Tak za 5,3 to už jsi trošku šlapal víc, ale taky solidní spotřeba . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Tak dovolená je za námi, cesta do jižních Čech proběhla v klidu, kromě stání v kolonách na D1. Cestou zpět jsem se trošku snažil jet citlivěji a dojel jsem domů tzv. na výpary, ale se solidní spotřebou. Ujeto 365 Km z toho cca 250 Km po dálnici kde jsem držel 130 Km/hod. Tak si po příjezdu autíčko zasloužilo koupel a úklid po týdenním vandrování ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 super dojezd i spotřeba, na to že auto bylo dovolenkově naloženo! Teď abys ještě na ty výpary dojel na i benzínku :_))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 S nulou jsem akorát dojel na místní pumpu, takže to bylo tip ťop . Manželka už měla obavy že bude tlačit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 Tak o víkendu se dařilo :) praskla zadní stahovačka - ještě že jen silon, takže to bude oprava za tři pětky :) ! Zatím opraveno dřevem než seženu nový silon. Ale díky horkým dnům se venku nic moc dělat nedalo, tak jsem se mohl v krásně vyhřáté garáži věnovat autu - konečně došlo na detailní vnější očistu. Hrál jsem si s tím jako obvykle, takže pořádný odmašťovací oplach,clay, opdlach, leštění, IPA, dvě vrstvy voku :) . Fotky jen kalkulačkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 9, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2015 Krása, mě to teprve čeká, až mi dojde balíček s menzernama z DS :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Uaaa,ja nebyl schopnej ani vyluxovat a ty zas jedes detailing:-P Krasny!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 nádhera Martine, neskutečné zrcadlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Hm, Menzernu bych chtěl otestovat a porovnat s Riwaxem, zajímal by mě rozdíl. Jinak díky za pochvalu, snažil jsem se :), ale v tom hicu to bylo náročné, vypil jsem u toho 2 pivka a dvě minerálky,prokládal jsem to chvilkovým omočením v bazénku s děckama s 30°C vodou :) . Takže pěkně strávený den ! Včera jsem si vyzvedl ve Škodovce plastový jezdec do stahovačky a hned jsem na to vlítnul, už to zase chodí, cena 35Kč . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Moooc pěkný to mas a stahovacka dopadla ještě dobře,aspon ze tak... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Dneska díky Košínovi opravena mřížka vnitřního ofuku, kterou mi manželka polámala nohama během dovolené. Ještě jednou díky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 Tak auto je zatím špinavé jak šlak, ale domeček na kolech jsem dal do pucu. Zítra opláchnu auto, naložím kluka, zapojíme karavan a jedeme! Už se oba těšíme ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 27, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2015 Ten karavan je parádní;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Díky Jirko za pochvalu :) . Bude potřeba do něj po delší době trochu zainvestovat, posunout jej trochu do současnosti a pak bude zase slušně sloužit. Jinak letošní sraz OC byl super, moc jsme si to užili, počasí vyšlo svlěle. Zrychená cesta (120-130 Km/hod po dálnici) do Žamberka byla za 6,5 L/100Km a pohodově domů za 5,3 l/100Km. :) Načerpal jsem inspiraci a uvidíme co podaří do příštího roku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Rád jsem pokecal, máš to moc pěkné a čisté 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 JJ, díky. Taky to máš moc pěkné, doladíš lak a bude to špička ! Ty kola k tomu autu sedí skvěle ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 Máš jimooc hezkou :) koukal jsem fakt precizne uklizeno na to ze vozis děcka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Srpen 31, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2015 S dovolením tvoje vlákno ukážu kolegům v práci. :) Ví se tam o mně, že si potrpím na čistotu (nejen v autě) a neustále poslouchám řeči typu : "Taky jsem byl takovej, ale teď mám děcka a s něma nejde udržet auto čistý. Počkej, až budeš mít děcka i ty...". Ukážu tě jako vzor toho, že to jde i s dětmi. Vážně nádhera! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.