Giancarlo Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 To je fakt RS s takymi km je uz vzacnost . Stale si myslim, ze Skoda krajsie auto ako je Octavia RS I v novodobej ere nevyrobila . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Tak o víkendu konečně vypucováno, jak int. tak ext., nasazeno lízo, dnes už jsem přezul na léto, a když už jsem měnil kola, tak jsem se před tím ještě stavil na vrakáči, kde jsem sehnal levej zadní plastovej podběh, bo ten můj byl dole u dveří ulomenej a prasklej a celkem mě to prudilo, takže jsem ho vyměnil... Zítra ještě valím na geošku, protože se mí zdá, že se na předku sjíždí víc venek pneu a mám i trochu šejdrem volant, takže to chci nechat srovnat...Ještě musím něco udělat s barvou řidičových dveří, to mě taky se.e. a nějak musím nechat zapsat pneu 225/45-17 do TP, bo si je RSo zaslouží, ty galusky jsou hrůza:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Tak jsem byl na geo a tam mi řekli, že to nemá cenu dělat, že jsou puky ko, ať je nejdřív vyměním a já si říkal, že to nějak plave, přitom jsem byl ale koncem minulýho roku na STK a nic neříkali...Takže SB z cupry, TT...objednány a příští týden proběhne výměna... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 ta je naleštěna tak doufam že se ukažeš 7.4 v Hranicich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Moc dobře se o Octuli staráš, je vidět, že je v dobrých rukou ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Moc pěkná oktávka a ty kilometry s tou barvou super. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Tak dnes proběhla výměna těch SB (plný od FEBI), pak geometrie, takže volant už je konečně rovně:-)Pocitově je to lepší než původně...V pondělí jedu k Vašovi s DXem, asi je v háji GPS anténa, tak snad to dá dokupy a naučí ji i česky. Ještě jsem se dokopal k vyzutí 17" spidera, kterej byl v rezervě, guma na něm KO a má pár odřenin, takže ho obrousím a dám mu novej lak a pak nový obutí. Kuwa je zase sraz, tak to doufám, že nic nemám...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Tak včera proběhla návštěva u Vaši v PV, navi a dojezd oken na dálku už fachá, česky z CD naučit nešla, bo je to Ačkovej typ a musel by se přehrát čip... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Duben 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Dnes jsem shodil přední zástěrky, vyčistil koberec a tapece a jestě jsem se pustil do umytí kapoty zevnitř, byl to teda marast, dostat ten sajrajt z té žluté, ale podařilo se...Fotky zítra, dnes už nebyl čas... Tak tady jsou ty fotky + nalepenej znáček na krytu:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 6, 2012 Sdílet Odesláno Duben 6, 2012 Ten motor je jak novej uz se tesim do Hranic abych ji omrkl celou na zivo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Duben 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Tak jsem si teď trošku hrál a vyrobil jsem si držáček na můj supermoderní mobil, ať ten origo výtvor co tam je trošku využiju:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Duben 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Tak dnes se podařilo dostat do mojeho Ačkovýho DXa češtinu, jak hlas tak menu, takže už začínám být s autem zase docela spokojenej:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 parada ja ho mam taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Duben 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Jen některý slova nejsou přeložený, máš to tak taky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 25, 2012 Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Jen některý slova nejsou přeložený, máš to tak taky? presne nektere slova zustaly ang, kdo ti to delal soused od Vaska ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Duben 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2012 Jo jo jeho soused, co jsem se díval na netu, tak je to asi normální...Ještě jsem objednal AUX in k audio propojení s mobilem, tak jsem zvědav jestli to bude chodit, podle toho, co psali kluci na VW klubu, tak by to mělo ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2012 Tak kablík přišel, nejdřív jsem ho zapojil, tak jak měl být, ale nefungovalo to, tak jsem si říkal, že ty piny budou asi pootočený, tak jsem to otočil o 180 a už to chodí:-)Zvuk je čistej, žádný šumění nebo tak...Zítra mi přijde ještě jedna radost, tak pak dám foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Tak tady jsou fotos, vyvedení káblíku na AUX + nově obšitej volant, tímto děkuji volantechu, moje druhá dobrá zkušenost s touto firmou:-)Hned se jezdí o něco lépe:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Kolik tě to stálo? Ten hladkej povrch mi vadí, chci stejnej, jako má dvojka. Vážně o tom uvažuju, nemusel bych nikam posílat volant, když jsou od nás z Trutnova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 1.760,- i s poštou. Mně je to právě takhle příjemnější jak origo a vypadá to super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 To je super cena, ještě vymyslím barvné kombinace a jdu na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Já jsem to chtěl v černé v kombinaci hladká a perforovaná kůže, černá nit + dodělat bicepsy, ještě jsem přemýšlel místo té hladké alkantaru, ale to by bylo o dost dražší a asi by se to moc nehodilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Já bych chtěl něco podobnýho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 to je povedené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 ale není to moc praktické:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 To není RS jako celek. Ale vypadá božsky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Dnes jsem koupil u nás v mototechně čístič na kola, tož dobře to čistí za ty kačky, tekl z toho dobrej hnus, hlavně zmizela ta špína z těch rožků, kola jak nový:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 Jo,,já mám doma ještě z bývalé práce čistič na kola,,je to pěknej hnus,,leptá to ruce a když to vdechneš,tak bleješ..ale čistí to luxusně..mám koncetrát,ale používám to i čistý,jednou mi tekla i barva z kola..a na mouchy na čumáku luxus,,nastříkám,počkám půl minuty a vemu to houbou a čumák jak novej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Květen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 No právě, nevím co to udělá s lakem, když to umí zlikvidovat takový nečistoty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 7, 2012 Sdílet Odesláno Květen 7, 2012 koukám ,že máš RS , jakou barvu má stropní světlo a lampičky u madel ? ve škodovce mi říkaj ,že je to světlá barva . díky nemáš foto ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.