Kalic Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 foto z dnešního rána.. miluju, když mě auto vítá kapkama.. oproti všem kolem.. viz. foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 Pekné... Len tie kvapky nemôžeš nechať zaschnúť tak ako sú.. to už potom taká krása nie je na tej tmavej... ;) to ma vždy nasere.. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 proto je potreba je nechat ztect rychlou jizdou ;) pac po ranu litat s jelenici pred panelakem, nez vyrazim do prace, neni ono :P nemluve o tom, ze je na aute prach, tak by to nemuselo byt ku prospechu.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 trochu OT ale ta slecna asi pouziva tvuj vosk.... :P jak vis ze je to slecna? ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 Prece nebudu psat ze je to chlap... :P ;) a pro romana prsa to nejsou... :) :) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 pánové tu slečnu jsem voskoval taky já :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 proto je potreba je nechat ztect rychlou jizdou :) :D pac po ranu litat s jelenici pred panelakem, nez vyrazim do prace, neni ono :) nemluve o tom, ze je na aute prach, tak by to nemuselo byt ku prospechu.. :D jelenici nikdy nepoužívat je to nejhorší co muže být! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Tak dnes jsem si konečně vyzvedl autíčko ze servisu po menší nehodě a když už to tam bylo tak jsem nechal rovnou vyměnit komplet spojku ze setrvákem. pár foto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 A s opravou spokojenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 A s opravou spokojenost? odstín je stejný s tím problém není ale našel na těch nových dveřích vady v lakování tak přisla na řadu moje zlatá makita a pořádně jsem to celé roleštil a teď jsem spokojenej. :D tak snad budu mít na chvili klid než do mě zase někdo nacouvá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 12, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 Jo tak to je paráda, když si to umí člověk doma doupravit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Listopad 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2010 no jo snažím se já prostě takovy kazy na laku nesnesu a lakýrnik by zasloužil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 (upraveno) klucííííí dnes jsem trošku čistil motor a to co jsem uviděl semnou málem seklo!!!ze spodu koroze kapoty!! jel jsem s tím hned do servisu nafotilo se to ale borec mě řekl žě určitě mě neuznají reklamaci v plné výši protože poslední dvě výměny oleje jsem si dělal sám. Auto je r.v. 2005 mužete mě někdo nějak poradit jak dál postupovat v reklamaci protože odmítám platit nějakou učast za to že auto hnije a výměna oleju a filtru svépomocí nemá s korozí auta nic společného. Upraveno Leden 8, 2012 uživatelem štěpán 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 (upraveno) vymena oleje s tim nema nic spolecnyho, ale urcite se budou hajit tim, ze kdybys auto pravidelne servisoval, tak ze by na to prisli na pocatku a ze by se to dalo opravit uz v pocatku a koroze by se takto nerozmohla... ale je to docela dost. to ani ja po 10ti letech to nemam tak strasny Upraveno Prosinec 28, 2010 uživatelem kubiik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 vymena oleje s tim nema nic spolecnyho, ale urcite se budou hajit tim, ze kdybys auto pravidelne servisoval, tak ze by na to prisli na pocatku a ze by se to dalo opravit uz v pocatku a koroze by se takto nerozmohla... ale je to docela dost. to ani ja po 10ti letech to nemam tak strasny říkám to furt že dvojková octávka je na ho--o. ta koroze tam ještě v létě nebyla takže jde to rychle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 nereknu kdyby to bylo auto nekoho kdo na to kasne a neumeje to co je rok dlouhy, ale zrovna Ty asi nebudes ten pripad. preju hodne stesti s reklamaci. ja jsem pretahl posledni prohlidku po 10ti letech kdy konci zaruka na korozi o 3 tydny a rekli mi, ze mam smulu. byla to moje blbost, ze jsem si to nepohlidal, ale kazdymu je jasny, ze za 3 tydny nezrezne skoro nic, ale proste to tak maji v podminkach a co byse starali dal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 myslím, že podmínkou záruky je provedení servisních prohlídek a výměna oleje není servisní prohlídka, takto to alespoň mají napsané v servisní knížce Fábie, servosní prohlídky jsou po 30.000km nebo po roce, výměna oleje je u pevného 15.000 km, podmínky záruky jsou napsané, tak na ně jukni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 sám jsem zvědavej jak to dopadne i když upřímně nic dobrýho od reklamačního nečekám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 hele řeším teď to samý zatím mi to nerezne ale mám odřený prahy od těch gum co jsou na dveřích. Takže jsem jel taky na reklamaci ale byl tam nějakej jouda co tam byl novej tak musím jet někam jinam. Taky mám první servis ve škodovce ale další už ne tak nevím. jinak mrkni ještě sem tady se to probírá... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1886 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 hele řeším teď to samý zatím mi to nerezne ale mám odřený prahy od těch gum co jsou na dveřích. Takže jsem jel taky na reklamaci ale byl tam nějakej jouda co tam byl novej tak musím jet někam jinam. Taky mám první servis ve škodovce ale další už ne tak nevím. jinak mrkni ještě sem tady se to probírá... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1886 měl jsem ten samý problém je to cca 2roky poškozené díly od těsnění mě přelakovaly a daly jiné těsnění výrazně měkčí jinak vyjádrření reklamačního bylo špatná tvrdost laku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 28, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 Volej primo Bolku, chtej doporuceni kam zajet pripadne papir ze to berou na sebe, je to vyrobni vada zadna zaruka. Ja nemam mobilitu a nemel jsem problem, je fakt ze me tam znaji. Uz jen fakt ze SA zmenila proceduru schvalovani tehle oprav svedci o tom ze ocekavaji vic takovehjle akci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2010 počkám co mě odpoví a případně tam zavolám. díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 (upraveno) moji favoriťi za mojí octu co vy na to? máte někdo zkušenosti s s vozy těchto značek? Upraveno Prosinec 29, 2010 uživatelem štěpán 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 z nizsi steredni tridy 4-te znacky koncernu rovou do premiovek jo ? 3jky nemam rad a jsou mi male, c-medak je dobrej ale kdybych musel bral bych teda tu e61 pozor na 535d odchazi turbiny a to twinturbo neni jen 15 000 jak u OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 tak určo fungl kupovat nebudu uvažuju max stáří 2roky a nad čím opravdu silně uvažuju tak ten medvěd 220cdi a jako druhý bmw 3 buď 320d nebo 330d jen hledám informace o spolehlivosti atd, pár těchto céček jsem už leštil a jejich majitelé jen vychvalují tak nevím a proto se obracím i na vás všechny jestli nějaké ty zkušenosti máte nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 nie je to síce o spoľahlivosti ale tu je myslím zaujímavý test štyroch štvorkoliek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 mno ja bych byl za mergla. je to moje srdcovka, ale pry jeou dost poruchove... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 mergla ne, ano jsou poruchový, majitelé u nás ve firmě jich mají několik a každou chvíli nějaký problém ..... Naposled na rok starém GL odešel automat /necelých 30t. km najeto/. Sice náhradní vůz, opraveno na záruku, ale stejně ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 (upraveno) ja bych asi sel do toho BMW 5 v M-paketu venku i uvnitr Upraveno Prosinec 29, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Ja by som bral BMW ale jedine X-drive, bez toho sa v zime nepohneš, ale predpokladám, že keď máš teraz 4x4 tak by si ho bral. Meďáky sa dosť kazia teraz, ale tak čo sa v tejto dobe nekazí, keď sa robí prevažne na spotrebu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.