Přejít na obsah

Štěpánova detailingová octa

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o měsíc později...

klucííííí dnes jsem trošku čistil motor a to co jsem uviděl semnou málem seklo!!!ze spodu koroze kapoty!! :blink: jel jsem s tím hned do servisu nafotilo se to ale borec mě řekl žě určitě mě neuznají reklamaci v plné výši protože poslední dvě výměny oleje jsem si dělal sám. Auto je r.v. 2005 mužete mě někdo nějak poradit jak dál postupovat v reklamaci protože odmítám platit nějakou učast za to že auto hnije a výměna oleju a filtru svépomocí nemá s korozí auta nic společného.

post-985-1293550119_thumb.jpg

post-985-1293550138_thumb.jpg

post-985-1293550216_thumb.jpg

Upraveno uživatelem štěpán 4x4
Odkaz ke komentáři

vymena oleje s tim nema nic spolecnyho, ale urcite se budou hajit tim, ze kdybys auto pravidelne servisoval, tak ze by na to prisli na pocatku a ze by se to dalo opravit uz v pocatku a koroze by se takto nerozmohla...

ale je to docela dost. to ani ja po 10ti letech to nemam tak strasny

Upraveno uživatelem kubiik
Odkaz ke komentáři
vymena oleje s tim nema nic spolecnyho, ale urcite se budou hajit tim, ze kdybys auto pravidelne servisoval, tak ze by na to prisli na pocatku a ze by se to dalo opravit uz v pocatku a koroze by se takto nerozmohla...

ale je to docela dost. to ani ja po 10ti letech to nemam tak strasny

říkám to furt že dvojková octávka je na ho--o. ta koroze tam ještě v létě nebyla takže jde to rychle

Odkaz ke komentáři

nereknu kdyby to bylo auto nekoho kdo na to kasne a neumeje to co je rok dlouhy, ale zrovna Ty asi nebudes ten pripad. preju hodne stesti s reklamaci. ja jsem pretahl posledni prohlidku po 10ti letech kdy konci zaruka na korozi o 3 tydny a rekli mi, ze mam smulu. byla to moje blbost, ze jsem si to nepohlidal, ale kazdymu je jasny, ze za 3 tydny nezrezne skoro nic, ale proste to tak maji v podminkach a co byse starali dal...

Odkaz ke komentáři

myslím, že podmínkou záruky je provedení servisních prohlídek a výměna oleje není servisní prohlídka, takto to alespoň mají napsané v servisní knížce Fábie, servosní prohlídky jsou po 30.000km nebo po roce, výměna oleje je u pevného 15.000 km, podmínky záruky jsou napsané, tak na ně jukni

Odkaz ke komentáři

hele řeším teď to samý zatím mi to nerezne ale mám odřený prahy od těch gum co jsou na dveřích. Takže jsem jel taky na reklamaci ale byl tam nějakej jouda co tam byl novej tak musím jet někam jinam. Taky mám první servis ve škodovce ale další už ne tak nevím.

jinak mrkni ještě sem tady se to probírá...

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1886

Odkaz ke komentáři
hele řeším teď to samý zatím mi to nerezne ale mám odřený prahy od těch gum co jsou na dveřích. Takže jsem jel taky na reklamaci ale byl tam nějakej jouda co tam byl novej tak musím jet někam jinam. Taky mám první servis ve škodovce ale další už ne tak nevím.

jinak mrkni ještě sem tady se to probírá...

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1886

měl jsem ten samý problém je to cca 2roky poškozené díly od těsnění mě přelakovaly a daly jiné těsnění výrazně měkčí jinak vyjádrření reklamačního bylo špatná tvrdost laku

Odkaz ke komentáři

Volej primo Bolku, chtej doporuceni kam zajet pripadne papir ze to berou na sebe, je to vyrobni vada zadna zaruka. Ja nemam mobilitu a nemel jsem problem, je fakt ze me tam znaji. Uz jen fakt ze SA zmenila proceduru schvalovani tehle oprav svedci o tom ze ocekavaji vic takovehjle akci.

Odkaz ke komentáři

tak určo fungl kupovat nebudu uvažuju max stáří 2roky a nad čím opravdu silně uvažuju tak ten medvěd 220cdi a jako druhý bmw 3 buď 320d nebo 330d jen hledám informace o spolehlivosti atd, pár těchto céček jsem už leštil a jejich majitelé jen vychvalují tak nevím a proto se obracím i na vás všechny jestli nějaké ty zkušenosti máte nebo ne.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...