Přejít na obsah

Štěpánova detailingová octa

Doporučené příspěvky

Mirouch: mě nejde vubec o chválu jen chci aby jste viděli všichni jak to vypadat má a né jako ten matlák co toho supa dělal předemnou za pár korun a škody udělal tisícové, s těma propáleninama nic už dělat nelze pouze nově nalakovat :palec:

Proto ty smajlíky chlape. :D Ale nic než pochvalu slyšet, vlastně číst, stejně nemůžeš. Tvoje práce je prostě SUPER! ;) :P

A to jsem viděl Romanovo auto až v říjnu tj. cca dva měsíce po tvé práci.

tak to já taky to kdyby mě někdo udělal na autě tak ho zadupu do země!! toto se stát muže ale že borec propálí tolik dílu to už je opravdu borec ;)

To už není borec to je lempl. Když to neumí tak ať se do toho nesere.

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři
"To ten mamlas nějak hodně přitlačil na hadr" :D komentář mojí drahý poloviny když viděla ty fotky.

NO o prachy jde vždy až na prvním místě. Někdy je kvalita úplně vedlejší. Kolik za to ten týpek dal?

Mirouch:daval za to něco kolem 2tis, na lakované plasty se musí velmi opatrně a to on asi nepochopil když propaloval jeden díl za druhým ;)

Jirka3: Jasně světla leštím taky

Odkaz ke komentáři

Štěpáne, jsem v jednom kole, teď ještě dořeším něco na autě a pak tě chtěl navštívit, případně využít nějakou tvou návštěvu východních čech, auto potřebuje projít očistnou a konzervační kůrou, komplet, taky bych potřeboival objednat nějaké věci, domluvíme se přes SZ

Odkaz ke komentáři
Štěpáne, jsem v jednom kole, teď ještě dořeším něco na autě a pak tě chtěl navštívit, případně využít nějakou tvou návštěvu východních čech, auto potřebuje projít očistnou a konzervační kůrou, komplet, taky bych potřeboival objednat nějaké věci, domluvíme se přes SZ

jo v klidu jak ti to vyjde tak dej vědět :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...