štěpán 4x4 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 škodovka na vyleštění hodně poškozeného laku od myčky a čištění obýváku, celková doba práce 2dny Tento vuz už byl leštěný konkurencí a tady se mužete podívat na obrázky toho jak to vypadat nemá!!!! všechny dveřní kliki a nárazník jsou brutálně leštičkou propálené!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Štěpane: asi se budu opakovat ale když si uděláš pořádnou reklamu tak tato práce Tě bude živit hodně dlouho a hlavně dobře. Výsledek je teměř stoprocentní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Roman: děkuji tento rok je hodně plodný zaměřil jsem se hlavně na hodně movité zákazníky a vyplatilo se ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 chudák superb,nechápu jak mu mohl dát takhle někdo naprdel:-( když rozleštíš nějaké měnší rýhy a škrábance, objeví se za nějaký čas zase zpátky nebo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 krocan: škrábance po vyleštění vylezt nemužou protože se odstraní ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 A opět nelze nic jiného než chválit. Ty jo Štěpáne nenudí tě ta chvála pořád? Aby ti nestoupla do hlavy. ;) Jak si odstranil ty popáleniny? Ten co to dělal byl nějakej magor. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Mirouch: mě nejde vubec o chválu jen chci aby jste viděli všichni jak to vypadat má a né jako ten matlák co toho supa dělal předemnou za pár korun a škody udělal tisícové, s těma propáleninama nic už dělat nelze pouze nově nalakovat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 ty propáleniny to je fakt peklo... to bych chtěl po tom mistrovy zaplatit novej lak na ty části... ty si ho ale krásně vrátil do původního stavu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 ty propáleniny to je fakt peklo... to bych chtěl po tom mistrovy zaplatit novej lak na ty části... ty si ho ale krásně vrátil do původního stavu ;) tak to já taky to kdyby mě někdo udělal na autě tak ho zadupu do země!! toto se stát muže ale že borec propálí tolik dílu to už je opravdu borec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 (upraveno) Mirouch: mě nejde vubec o chválu jen chci aby jste viděli všichni jak to vypadat má a né jako ten matlák co toho supa dělal předemnou za pár korun a škody udělal tisícové, s těma propáleninama nic už dělat nelze pouze nově nalakovat Proto ty smajlíky chlape. :D Ale nic než pochvalu slyšet, vlastně číst, stejně nemůžeš. Tvoje práce je prostě SUPER! ;) :P A to jsem viděl Romanovo auto až v říjnu tj. cca dva měsíce po tvé práci. tak to já taky to kdyby mě někdo udělal na autě tak ho zadupu do země!! toto se stát muže ale že borec propálí tolik dílu to už je opravdu borec ;) To už není borec to je lempl. Když to neumí tak ať se do toho nesere. Upraveno Únor 20, 2011 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 to víš lidi zajímá hlavně cena a je jim už jedno jak to bude vypadat a kolik laku se ubere a to je smutný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 "To ten mamlas nějak hodně přitlačil na hadr" :D komentář mojí drahý poloviny když viděla ty fotky. NO o prachy jde vždy až na prvním místě. Někdy je kvalita úplně vedlejší. Kolik za to ten týpek dal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Co přední světla? Umíš rozleštit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 jirka3 dobrej dotaz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 "To ten mamlas nějak hodně přitlačil na hadr" :D komentář mojí drahý poloviny když viděla ty fotky. NO o prachy jde vždy až na prvním místě. Někdy je kvalita úplně vedlejší. Kolik za to ten týpek dal? Mirouch:daval za to něco kolem 2tis, na lakované plasty se musí velmi opatrně a to on asi nepochopil když propaloval jeden díl za druhým ;) Jirka3: Jasně světla leštím taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 No myslím že za dvojku bych mu ještě přidal. Ránu kladivem do hlavy a klackem přes ruce aby už neškodil. Vždyť škodu udělal minimálně dvakrát tolik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 No myslím že za dvojku bych mu ještě přidal. Ránu kladivem do hlavy a klackem přes ruce aby už neškodil. Vždyť škodu udělal minimálně dvakrát tolik. jo lak těch dílu něco kolem 5tis a to se vyplatí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak to kdyby jsi mel v kvetnu cestu ku Praze nebo ja k Brnu, tak se domluvime. Fakt to nechci davat nejakymu patlalovi, co mi zmrsi Bi-xeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 jo lak těch dílu něco kolem 5tis a to se vyplatí :D ;) :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak to kdyby jsi mel v kvetnu cestu ku Praze nebo ja k Brnu, tak se domluvime. Fakt to nechci davat nejakymu patlalovi, co mi zmrsi Bi-xeny jasný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Štěpáne, jsem v jednom kole, teď ještě dořeším něco na autě a pak tě chtěl navštívit, případně využít nějakou tvou návštěvu východních čech, auto potřebuje projít očistnou a konzervační kůrou, komplet, taky bych potřeboival objednat nějaké věci, domluvíme se přes SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Štěpáne, jsem v jednom kole, teď ještě dořeším něco na autě a pak tě chtěl navštívit, případně využít nějakou tvou návštěvu východních čech, auto potřebuje projít očistnou a konzervační kůrou, komplet, taky bych potřeboival objednat nějaké věci, domluvíme se přes SZ jo v klidu jak ti to vyjde tak dej vědět :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 velmi silně zanedbaný vuz jak z venku tak zevnitř ale povedlo se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Štěpáne nechceš si na tohle založit téma v Bazaru, pokud už nějaké nemáš, přece jen jsou tohl Vaše Octavie II a brzo se to tu ztratí v dalších příspěvcích... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Únor 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 to je fakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 8, 2011 Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 musime ti udelat ten partnerskej program jak jsme se bavili tohle presne to co nam chybi a je potreba mit v partnerech OC aby to lidi videli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 Vitto: určitě to udělám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Fabča na renovaci laku, znala jen myčku a podle toho lak taky vypadal ale povedlo se jako vždy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 28, 2011 Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 Ty jsi neskutečnej kouzelník, vážně klobouk dolů. Až se vrhnu na to moje, tak ti sem hodím fotky jak jsem se s tím popral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 perfektní práce!!! ... škoda že tě mám přes 200km z domu... , hned bych byl další vděčný zákazník 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.