MachiSSS Odesláno Říjen 19, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2010 Máte někdo recept na uvolněný knoflík ruční brzdy? Např. při jízdě po dlažebních kstkách nebo špatné silnici se tato pochromovaná věcička rozdrnčí. Musím na něj vždycky přiložit prst, aby mi nedělal ostudu:-) Kdybyste někdo věděl, jak to vyřešit, napište, budu rád;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Mám stejný problém, ale do teď mě nic nenapadlo.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blizard Odesláno Říjen 20, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2010 Koupil jsem si celý nový vnitřek tyčku s čudlikem a pružinou, jelikož jsem byl na tom stejně, ale vytáhnul jsem nakonec jen ten čudlik kleštěma omotanýma papírem, zbytek nějak nešel, spíš nevím jak, no čudlík jsem nakonec vypodložil papírem a zpět nacpal do ručky, už je po problému. Žádné drnčení a 100% funkční už několik měsíců. Kdyby někdo věděl, jak nakonec vytáhnout celou tu tyčku a vyměnit to komplet, tak to sem vlepte, ať se nemusím příště pichtit. Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 jako blizard, necom to trochu podlozit, vycpat aby to nevrcelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Abys vyndal ručku, tak musíš rozebrat poslední díl tunelu, případně loketku. Pokud by ti stačilo sundat jen ten černej vršek, tak se dá při zatažený ručce stáhnout, zespoda je taková zacvaklá pacička, nevím jak to popsat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomitdi Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 mal som ten isty problem rozobral som rucnu ten gumeny obal som dal dole a omotal som to ektro paskou tak aby ju nebolo vidno a uz nic nebrnci. :( :) mam to uz tak dlho tiez som bol stoho na nervy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 19, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2010 Ja tam nacpal trochu molitanu a byl klid... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Listopad 20, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2010 stačí sundat potah na ruční brzdě a kleštěma zmáčknout to pouzdro na čudlík :) aspon mě to pomohlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.