Přejít na obsah

octavia rs TFSI

Doporučené příspěvky

Paráda. Ty černý prvky tomu velice pasujou, ta maska je úžasná :palec: Zrovna před chvílí sem psal Kajmanovi co obnáší její načernění :o Ke koupi sem zatím narazil jen na černé bez znaku a já sem na origo znaky ulítlej u všeho. Tu fólii sis na masku dělal sám?

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři
Pěkná, pěkná, jen si myslím, že to je TFSI :-)

:-) dik,vse opraveno.

Paráda. Ty černý prvky tomu velice pasujou, ta maska je úžasná :palec: Zrovna před chvílí sem psal Kajmanovi co obnáší její načernění :o Ke koupi sem zatím narazil jen na černé bez znaku a já sem na origo znaky ulítlej u všeho. Tu fólii sis na masku dělal sám?

Ano,delam folie-tonovani i ted tyhle drobne prace s prevlekovou folii.

Odkaz ke komentáři
octavia rs TFSI

Tak chlapi tato krasavice je moje a člověk který vložil její fotky na forum je muj kakarad a dělal mi na ní folie a převlek střechy a masky

Jinak je to benzínové RS má najeto 17 tisíc km , rok výroby 09 takže je to opravdu voňavá panna :rolleyes:

kola jsou 19 palcu,jíne upravy zatím neplánuju snad jen trošičku poladit čipem motor,interiér je klasický RS jen tam mám nové origo rádio BOLERO

Odkaz ke komentáři
edit: píšu jako pentadius od Štěpána :lol:

Černá střecha i maska, to je jako moje auto :lol:

Tak chlapi tato krasavice je moje a člověk který vložil její fotky na forum je muj kakarad a dělal mi na ní folie a převlek střechy a masky

Jinak je to benzínové RS má najeto 17 tisíc km , rok výroby 09 takže je to opravdu voňavá panna :)

kola jsou 19 palcu,jíne upravy zatím neplánuju snad jen trošičku poladit čipem motor,interiér je klasický RS jen tam mám nové origo rádio BOLERO

Tady to je samej transvestita vydávající se za někoho jiného :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...