CIJOML Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 Je nutno Petrovi zase a opet podekovat za super rychly a kvalitni pravidelny servisek navic s vybornym pokecem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 ja musim petrovi jeste jednou podekovat ze sem na sraz mohl Octavkou a nemusel brat Opel ;) zachranil me od ostudy :( :D a octavka jede zase paradne a to to vypadalo dost kriticky pouhe 3 dny pred srazem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oranger Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 Ja taky musim podekovat za supr pristup a supr praci. Navic je fain ze tady najdu svoje auto nafoceny :) tak vim ze to bylo opravdu vymeneno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 Nové služební polo vozidlo - přibližovadlo ..... je to docela prdel ... prskolet super ... :) Petre uz si toho Rhona elektronicky otevrel? Byl u me znamy a chtel aby mu to jelo vic nez 50 - nakonec se podarilo ve vejfuku bylo zuzeni na 8mm takze velky vrtak a uz je to pruchozi a pod sedlem zeleny drat co vedl do rele co rozepina pri 50. Mno a po jeho odstraneni klestema to najednou litalo 70 Jeste sem objevil zuzeni umelym bazmekem v karbecu, ale to by chtelo vetsi trisku a jen odstranit vedlo ke strileni do karbeca. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 11, 2010 Sdílet Odesláno Září 11, 2010 Opět bych chtěl Petrovi poděkovat za bleskový servis i přes mnou způsobené komplikace :lool: jinak podvozek vzadu paráááááda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Ahoj, prosím tě jde u OI r.v. 2010 udělat automatické zavírání oken při zamčení? Má Origo centrál s dálkou. Předem děkuji za odpověď. Ahoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 dle meho nazoru automat nejde, jde jen zavirani pri pridrzeni, ale nerad bych kecal, ale tehdy kdyz sem si to nechaval aktivovat sme to resili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Mám O1 rv 2009/11 origo centr. a alarm a bohužel to nejde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 jde to, ale musíš to tlačítko na dálce držet než okna vyjedou uplně nahoru... není problém udělat.. v podstatě na každé O1 s origo dálkou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 To by mi stačilo. Když to podržím a oni vyjedou. Děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 20, 2010 Sdílet Odesláno Září 20, 2010 to se da aktivovat pres pocitac, i kdyz mas central tak to nekdo nema aktivovay ja to taky nemel a mel jsem origo alarm a central 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2010 Opět bych chtěl Petrovi poděkovat za bleskový servis i přes mnou způsobené komplikace jinak podvozek vzadu paráááááda jo jo tak konecne to bude snad o.k. pak hodim nejake foto ... tet pocitac nejak nestiham .. no nestiham popravde uz asi pul roku ale to se poda ... Ano jde origo nakodovat jen ale 3 gen .. musi se drzet .. a nebo jde domontovat takovej modul kterej automaticky zavre okna az nahoru pri kazdem zamceni ... To by mi stačilo. Když to podržím a oni vyjedou. Děkuji za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Říjen 7, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2010 Čau Garny, mam na tebe jeden dotaz. Potřeboval bych na Golfa5 nové halogenové světla a dodělat kabeláž. Nějakej blb se v tom štoural a dal tam přestavbovou sadu nejakech žárovek. Potřeboval bych to dát do kupy. Co by to obnášelo? Díky Prchy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2010 Čau Garny, mam na tebe jeden dotaz. Potřeboval bych na Golfa5 nové halogenové světla a dodělat kabeláž. Nějakej blb se v tom štoural a dal tam přestavbovou sadu nejakech žárovek. Potřeboval bych to dát do kupy. Co by to obnášelo?Díky Prchy ahoj takle jak to čtu .. tak ti nevím co si mám představit ... asi by to chtělo vidět .. dohromady to dáme... zatím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CIJOML Odesláno Říjen 14, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2010 Petr je proste borec. Po nehode spasovana kastle tak dokonale, ze ani suplera nenasla zanou fuku. Klobouk dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 16, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2010 Zdar šefe Malý dotázek, je tento servo olej vhodný do Fabky r.v 2001 řízení TRW? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Zdar šefeMalý dotázek, je tento servo olej vhodný do Fabky r.v 2001 řízení TRW? Díky Ano je to originál ... :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Ano je to originál ... :-)))) Se směješ, ale někteří psali, že jim tam v servise nalili špatný servo olej a pak jim to prožralo hadičky. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Se směješ, ale někteří psali, že jim tam v servise nalili špatný servo olej a pak jim to prožralo hadičky. :P se nesměju tobě ,ale že jsi vybral dobře origo olej .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 17, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 se nesměju tobě ,ale že jsi vybral dobře origo olej .... Taky jsem koukal do ETKY ;) Ale radši jsem se zeptal, abych měl jistotu. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Zdravím vše : S Příchodem zimní sezony jsme se rozšířily o nové služby a to vlastním pneuservisem.Tyto služby jsem už nabízel a provozoval dříve ale nevlastnil. Stroje už proběhly testovacím a seřizovacím procesem a můžem naplno nabídnout službu pneuservis. Máme i technologie na speciální nízko profilové pneu,dojezdové pneu atd.... Tato služba není pro nás prioritou, je jen doplňková .Hlavní je stále auto servis... Pneuservis : motáž,demontáž,vyvážení.Plech - Alu. Opravy pneu Prodej pneu a disku Uskladnění pneu (zima - léto) Tak neváhejte a zavojte na: 777005887 než vás zaskočí první sněhová nadílka a nebo tlačenka v pneuservisech.... Ceny jsou lidové ... :-)))) garny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2010 Petr je proste borec. Po nehode spasovana kastle tak dokonale, ze ani suplera nenasla zanou fuku. Klobouk dolu :P Klobouk dolů asi nebude třeba ..ale vždy se snažím v rámci možností ku spokojenosti ... ale je fakt ,že někdy je to honička .. pořád povolovat utahovat .. kapota otevřít ,zavřít .. až se to daladí .. a když auto nění plečka zmaštěná tak se i povede ... :-)))) zatím ... PS: téma foto se řeší a vím ,že jsem někomu i říkal ,že to sem dám ... ale prostě čas nezastavím ... ale snaha je .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest lim_on Odesláno Říjen 18, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 Taky se pripojuji s veeelkym diky za perfektni pristup a opravu naseho semika po bouracce :P a samozrejme za dalsi dodelavky a predelavky :-) a kdyz budou fotky z opravy tak super . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 26, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2010 Velké díky vrchnímu mechanikovi našich aut za bleskový servis obouch našich kočárů. Jako vždy na jedničku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 27, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 Zdravím vše :S Příchodem zimní sezony jsme se rozšířily o nové služby a to vlastním pneuservisem.Tyto služby jsem už nabízel a provozoval dříve ale nevlastnil. Stroje už proběhly testovacím a seřizovacím procesem a můžem naplno nabídnout službu pneuservis. Máme i technologie na speciální nízko profilové pneu,dojezdové pneu atd.... Tato služba není pro nás prioritou, je jen doplňková .Hlavní je stále auto servis... Pneuservis : motáž,demontáž,vyvážení.Plech - Alu. Opravy pneu Prodej pneu a disku Uskladnění pneu (zima - léto) Tak neváhejte a zavojte na: 777005887 než vás zaskočí první sněhová nadílka a nebo tlačenka v pneuservisech.... Ceny jsou lidové ... :-)))) garny To je ale pekne nadobicko! ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BigMac24 Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 Ahoj, všem doporučuju, výborná domluva na provedení i ve svátek i s odvozem do práce profesionální předělávka O II na O II FL RS - denní LED svícení, výměna a zapojení xenonů a mlhovek + vyřešení problémů s elektrikou - nesvítilo co mělo a oprava zapojení subwooferu to vše za rozumnou cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 jake fajnove masinky ma a ja dal vcera prezout gumy takovemu leda bylo nekde v kulne prezouvat pac jiny tady neni v okoli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 super prace diky Peto, rano jsem nechal auto odpoledne ready, vse vysvetleno, jsem moc spokojen :) :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Taky dekuju pane. Vyborna prace a domluva a prace i nad ramec . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 není zač ...já děkuji .... foto dodám.... Taky se pripojuji s veeelkym diky za perfektni pristup a opravu naseho semika po bouracce a samozrejme za dalsi dodelavky a predelavky :-) a kdyz budou fotky z opravy tak super . Velké díky vrchnímu mechanikovi našich aut za bleskový servis obouch našich kočárů. Jako vždy na jedničku Taky díky pane .. už máš ty zimáky???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.