garny Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 To mi takle volá pan Amog co mimochodem vymněnil znak čkoda za VW hele jedu okolo stavím se něco mi jako cvaká ... hmmm tak přijel ... a pak už nedojel ... :-(((( když si pomyslím ..ještě že jel pomalu ... kolo se povolilo..... Tak jsem vyrazil na mobil servis a bylo ... hlavně ,že se nic nestalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 naše firma se zabývá repasí a opravy AIR .... :-))))))))))))))))))) .... docela síla .... no kdo šetří ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 by mě zajímalo, jestli ten bag byl alespoň dobře složenej :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
amogh Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 To mi takle volá pan Amog co mimochodem vymněnil znak čkoda za VW hele jedu okolo stavím se něco mi jako cvaká ... hmmm tak přijel ... a pak už nedojel ... :-(((( když si pomyslím ..ještě že jel pomalu ... kolo se povolilo..... Tak jsem vyrazil na mobil servis a bylo ... hlavně ,že se nic nestalo... udesnej zazitek :-) garnymu samo velky diky !!!! jinak mam za sebou dalsich x kilometru na puvodnim naboji, nekolik kontrol dotazeni a zadnej problem .... ale vymena bude, jak jsme se domluvili :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 hmm a moje fotecky nikde :D , mimochodem dneska dorazil destacek a zrcatko a vse okolo, ted asi zbyva vypinac svetel a nevim co jeste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 jéé, naše rozebraná kroupa :D a taky děkujeme za výměnu homokineťáku a vyčištění klapky na zeleném krumplu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 A pan olaf na rozvody ... až s brna.... to je pocta ... jojo ten čas .... se polepším.... jedno podruhé .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 jéé, naše rozebraná kroupa a taky děkujeme za výměnu homokineťáku a vyčištění klapky na zeleném krumplu ;) jasná věc ..jen foto jsem nedělal.. už tak nějak fotím jen zajímavější věci ,když čas dovolí ... kolikrát se mi stane ,že se zaberu do práce a s fotek nic není ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 O II na opravu audia ... do cela zajímavé napájení .. přes kontrolku Air.... fakt hrůza ... :-((((((( tak jsem to trochu uhladil a opravil .. fakt nechápu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 fabia I zadní okno ... pán couval až se ozval divnej zvuk a pak to prasklo .... ;) ;) asi ta basička.... :P ;) Klima na pořádní kolos .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 ty kjaso. tak ta OII je masakr. to bych chtel toho koho to napadlo takhle zapojit docela videt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 tak ty už plníš klimu i mazlíkům jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 Jo jo ..jak kdo si přeje ... tahle mašina zvládne i autobus.... :-))) tak ty už plníš klimu i mazlíkům jo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 22, 2011 Sdílet Odesláno Leden 22, 2011 díky moc za rady po telefonu, zkusím najít nějakou firmu, která by to zrepasovala :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Leden 23, 2011 Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 tak ty už plníš klimu i mazlíkům jo? jsem měl tu čest býti jeden z prvních na kom Petr tu mašinu zajížděl ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Jo jo rozjezdy pro hvězdy... jsem měl tu čest býti jeden z prvních na kom Petr tu mašinu zajížděl ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Aa tady je hvězda ... jo jo trocha vzpomínky na léto ... už se teším ... když se podívám ven ... :-((((((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 ááá, kdepak to asi je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 modrej ford .... čí pak asi je.... ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 VW passat na tažné + držák na kola ala thule ... fakt pěkná a vychytaná věc ... až na cenu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 O1 octavka výmněna chladiče,vrtule a další drobnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 modrej ford .... čí pak asi je.... ???? Už jsi sem ty fotky dával:) A ta barva, ta je stejně nej :) Příští víkend jde k novému majiteli a já se pak nějak stavím na klimu s bramborou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 fabia I zadní okno ... pán couval až se ozval divnej zvuk a pak to prasklo .... :) :) :) asi ta basička.... :o Klima na pořádní kolos .... Cus. Co stoji sundani zadniho skla na Fabii a rovnou nalepeni noveho.(budu davat Makrolon). K tobe to mam nejbliz. :D Kdyz tak SZ. Dekuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Aha tak to jenom aby se to nezapomnělo ... :-))))) Už jsi sem ty fotky dával:) A ta barva, ta je stejně nej :) Příští víkend jde k novému majiteli a já se pak nějak stavím na klimu s bramborou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 děkujeme za opravu Opla (hlava, rozvody, olej, svíce, filtry) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 děkujeme za opravu Opla (hlava, rozvody, olej, svíce, filtry) není zač .. i já děkuji ... hlavně aby vše šlapalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Aa tady je hvězda ... jo jo trocha vzpomínky na léto ... už se teším ... když se podívám ven ... :-((((((( jj to bylo suprový doufám, že se letos zase budu moci vykoupat ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 jj to bylo suprový doufám, že se letos zase budu moci vykoupat ;-) Letos už za peníze ... :-)))))))))))))))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 10, 2011 Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 to bys tam musel mít i hostesky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 18, 2011 Sdílet Odesláno Únor 18, 2011 díky za xenon a diagnostiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.