hensel Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 tak trochu zabrouzdíme i do starších fotek .... Hensel .. nezvaná návštěva díky úpravě zámku bylo auto v klidu a zůstala na stejném místě.... fuj nemám rád zimáky :-( ... no nevím, že pořád Ti tupci choděj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 vany a jeho wrc fabie .. co by to bylo za auto bez pořádného křídla .... docela mně dostala cena tady té lopaty .. orig WRC a cena Něco mezi 35 a víše tisíc .. a nejsou moc . Tomas nemel kridlo,nebo povolilo? :) nebo to je zas dalsi EVOluce..? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Tomas nemel kridlo,nebo povolilo? :P nebo to je zas dalsi EVOluce..? ;) další evoluce .... :-)) pan martyp alias louka .. se přijel podívat .... montáž odtokového ventilu na turbo .. Blow off ventil .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 vany a jeho wrc fabie .. co by to bylo za auto bez pořádného křídla .... docela mně dostala cena tady té lopaty .. orig WRC a cena Něco mezi 35 a víše tisíc .. a nejsou moc . ty Peťo nechybí ti tam nula u tý ceny? Protože co vím z Motorsportu tak to "blbý" křílo z carbonu na originál Fabii WRC stálo přes 300t. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 pan Louka s tím modrým, zákeřným blikátkem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 asi kouka hodne na kobru11 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 To to jeste davaj? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 jen nedelej, si to poustis v aute a pak takhle litas po nasich silnicich 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 je to rebel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 VW T5 na montáž tempomatu .... to je přístup což? třikrát zalomený ruce a půl auta rozebrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 to je přístup což? třikrát zalomený ruce a půl auta rozebrat No je to už díl co jsem to dělal ... ale byla pár věcí ... jako největší prdel bylo když už jsem mněl půl práce hotové a zjistil jsem že centrální jednotka nepodporuje tempomat ... to jsem trochu podcenil ... no ale nejvíc bylo ,že akce tempomat bylo takové překvapení pro majitele k narozeninám od jeho manželky .. takže jsem musel všechno dát do původního stavu ... pak jsem scháněl v hodnou jednotku což dalo taky trochu zabrat a celé pak na novo .. další co mně docela překvapilo spoustu kabelů,spojek ,řídící jednotka .. nic moc přístup a ještě pod baterkou .. takže stačí trochu štouchanec baterka praskne a máš od jedu celou elektriku .. tak to trochu nedomyšleno .... ale tak zase něco nového ... asi kouka hodne na kobru11 :) Tak to jste ještě neviděly co má na pravém clonítku .......... on pan louka je dopravní policista amatér ( jak trochu s nostalgie -- Pomocná Hlídka Veřejné Bezpečnosti) :-)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vany Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 ty Peťo nechybí ti tam nula u tý ceny? Protože co vím z Motorsportu tak to "blbý" křílo z carbonu na originál Fabii WRC stálo přes 300t. Kdyz jsem volal do Skoda Motorsport tak cena 65tisic. Ja jsem poridil jak pise Garny +- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Tak to jste ještě neviděly co má na pravém clonítku .......... on pan louka je dopravní policista amatér ( jak trochu s nostalgie -- Pomocná Hlídka Veřejné Bezpečnosti) :-)))))) Fotečka by nebyla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 Fotečka by nebyla :D Bohužel nebyla.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 Kdyz jsem volal do Skoda Motorsport tak cena 65tisic.Ja jsem poridil jak pise Garny +- možná výprodej :D. V době kdy Fabie jezdila v MS tak tvrdili cenu co jsem psal, ale možná kecali :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 ve škodováckym motorsportu je spousta kecalů a hlavně tam tak trochu objednávaj díly a pak se s nima jezdil hobycros na hejtmánce, takže trochu víc kradou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 Garny: škoda. NO c se dá dělat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 ve škodováckym motorsportu je spousta kecalů a hlavně tam tak trochu objednávaj díly a pak se s nima jezdil hobycros na hejtmánce, takže trochu víc kradou ;) kdyby jenom trošku ale teď je tam prý pořádek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 jo to byvalo driv ze trosku i naradi se kupovalo kazdy tyden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Květen 13, 2011 Sdílet Odesláno Květen 13, 2011 tak ze se krade vsude prece neni zadny prekvapeni :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 13, 2011 Sdílet Odesláno Květen 13, 2011 tak presne, vidime to ve vlade tak proc by to nedelali i ostatni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 fandovo BMW 320D ... tlumiče atd.... servis... .. zadní stabík komplet ven ... to byla práce :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 octa long na servis .. temtokrát čelní okno.... atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 hezký, moc se mi líbí fota brambory - tlumiče, stabík servis a na fotkách to vypadá, jako kdyby jsi tahal znova elektriku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 hezký, moc se mi líbí fota brambory - tlumiče, stabík servis a na fotkách to vypadá, jako kdyby jsi tahal znova elektriku Ahoj jardo .. no je to už déle co jsem to dělal ale nádával bych ještě dnes .. zadní tlumiče a musíš rozebrat půl auta .. ten stabík jsem mněnil jen kosti a gumy a taky musel ven ... přední ramena ani nemluvím to jsem už ani nenafotil .. jsem už nemněl síly .. :-((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 pan gouwster a jeho O2 RS, taky už přijel .. to takle jednou si sundal zrcátko a ne a ne tam naspátek ... joj hrubá síla zvítězila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest fanous Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Ahoj jardo .. no je to už déle co jsem to dělal ale nádával bych ještě dnes .. zadní tlumiče a musíš rozebrat půl auta .. ten stabík jsem mněnil jen kosti a gumy a taky musel ven ... přední ramena ani nemluvím to jsem už ani nenafotil .. jsem už nemněl síly .. :-((( Ahoj Petre. Dnes koukam co noveho a hele - muj bramborak ;-D Diky moc za ten podvozek, sklo, olej atd - vsa k vis co vsechno uz jsi na tom krapu delal ;-D Na tom zadku mi covece ale porad neco klepe - ted budu mit chvili volno tak se na to zkusim podivat a kdyz neco zjistim tak se k tobe zas objednam ;-) Jinak jak jsi se ptal na to zrcatko jak drzi na novem okne tak si predstav ze druhej den upadlo ;-D Tak jsem to nalepil znova stejnym lepidlem protoze mi zbylo - a opet to spadlo ;-D Takze lepidlo BISON na zrcatka uz nikdy ! Ted jsem to slepil Loctaitem a zatim OK. Tak uvidim. BTW: trandaka nakonec kamos poridil tak jsem te doporucil - bude chtit olej a nejakou prohlidku tak se nekdy stavime. ;-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 pan gouwster a jeho O2 RS, taky už přijel .. to takle jednou si sundal zrcátko a ne a ne tam naspátek ... joj hrubá síla zvítězila Ten člověk musí mít ukrutnou sílu :) :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 No tak to každopádně ... tak stane se .. tož každá sranda něco stojí ale na druhou stranu nové okno taky není k zahození .. Ten člověk musí mít ukrutnou sílu :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 To je fakt. To víš že by se mi taky nový čelní sklo. Jen mít někoho kdo to za mě zacáluje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.