milhausek Odesláno Srpen 1, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 2010/2011 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2011 3 navi? tak to je síla :D jak je to s aktualizacema map pro navigaci DX? Tam jsou poslední mapy tak z roku 2006, ne? mapy frčej pořád dál i já mám 2011 .. ale je fak ,že nějaké new useky tam sem tam jěště nejsou ... maj to takové opožděné .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 21, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2011 Díky Petrovi za skvělý a bleskový servis Pašíka. Perfektní práce jako vždy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Srpen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2011 Díky Petrovi za skvělý a bleskový servis Pašíka. Perfektní práce jako vždy není zač pane ..... jen stím časem je to na draka no nic konec přestávky jdu makat... :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 No jo, holt jsi šikovnej a máš hodně práce. Prosím tě, mrkni se na obrázek v příloze, mělo by se jednat o Octavii II z roku 2008. Co to je za motor? Vůbec nevím, že se něco takovýho do OII dávalo Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 100kW AZV je predchudce BKD ne? ja mel za to ze se delalo jen v roce 2004 :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Igorův VIN dekodér vyhazuje tohle - Škoda Octavia II L&K 2.0 TDI 103kw modelový rok 2008, výrobné číslo 168826 6x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav (CZ) Zadaný VIN kód je platný! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 Tak to auto je fakt zvláštne... Výroba je 30.4.2008, motor je naozaj AZV 100kw, emisná norma EU4. Možno do niektorých krajín sa stále dávali/dávajú AZVčka? Toto auto šlo konkrétne do Francúzska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 25, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2011 s AZV sem se setkal už i u FL OII, dovoz španělsko i podle data produkce by to sedělo AZV se dělá od 02/04 do 05/10 možná to tak dělají i kvůli pojištění do 100kW včetně a nad 101kW některé země to tak mají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 OOO děkuji pánové za odpovědi ... snad to bude jirkovi stačit .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Jojo, už jsem od toho upustil. Tenhle motor by u tebe byl asi častý návštěvník. Jo a ještě jsem se chtěl zeptat, paní se dnes podařilo bouchnout disk, nemáš někoho kdo by to uměl srovnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Jojo, už jsem od toho upustil. Tenhle motor by u tebe byl asi častý návštěvník. Jo a ještě jsem se chtěl zeptat, paní se dnes podařilo bouchnout disk, nemáš někoho kdo by to uměl srovnat? Co to znamená bouchnout disk??? aje to plech a nebo AL disk to je dost důležité ... Akce palo před...... :-((((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Je to Alu disk. Paní přehlídla díru a vymetla ji a disk je z druhý strany trochu ohlej. Guma se zdá být v klidu, sice tou dírou utekla, ale proražená není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 ale i tak může být v hajzlu....... myslím ta guma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 mě pěkně bouchla guma jen co vytáhnu fotku ze služebního NTB tak to sem prsknu jako celkem mazec bylo zastavení ze 140 na dálnici :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 9, 2011 Sdílet Odesláno Září 9, 2011 Díky MOC za rychloservis ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Je to Alu disk. Paní přehlídla díru a vymetla ji a disk je z druhý strany trochu ohlej. Guma se zdá být v klidu, sice tou dírou utekla, ale proražená není Alu disk se dá opravit ..firem na to je dost .. jen je potřeba zda není hnutej na středu to se pak moc nevyplatí .. ono i tak si opravaři al už i tak říkají pěkné randály.. za opravu Akce palo po ... vše nové .. nalakované plus maska black magic....:---)))) jako bonus... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Akce palo ... dnes jako náhoda ... noční servis ... kolem 22 hod .. jako doma hoši ..jedna rychlo opravička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Září 14, 2011 Sdílet Odesláno Září 14, 2011 Akce palo ... dnes jako náhoda ... noční servis ... kolem 22 hod .. jako doma hoši ..jedna rychlo opravička no díky za takové náhody, ale jinak tedy moc díky pane mistr ;) tomu říkám akce, závada ve 20:20hod. u Čakovic, 22:20 odjezd od pana majstra s opravenou Lízou :lool: největší uctivost a díky pane mistr, služebníček a véliký dlužník jsem ;) prozatím vše OK, ještě jednou díky kamaráde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2011 tak hlavně že se vše podařilo .. a že jsi spokojen ... bez auta je to vopruz no díky za takové náhody, ale jinak tedy moc díky pane mistr ;) tomu říkám akce, závada ve 20:20hod. u Čakovic, 22:20 odjezd od pana majstra s opravenou Lízou :lool: největší uctivost a díky pane mistr, služebníček a véliký dlužník jsem ;) prozatím vše OK, ještě jednou díky kamaráde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 tak hlavně že se vše podařilo .. a že jsi spokojen ... bez auta je to vopruz no hlavně tam u nás je to bez auta jako bez nohou a rukou, fakt moc díky Patře, ty víš jak bych byl v prdeli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 16, 2011 Sdílet Odesláno Září 16, 2011 gárnymu poslední dobou ty rychloservisy jdou :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 17, 2011 Sdílet Odesláno Září 17, 2011 palo s tou lizou ma porad neco koukam ;) nechces moji 4x4 pajo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 palo s tou lizou ma porad neco koukam ;) nechces moji 4x4 pajo? :) ty mi chceš dát dárek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2011 jo jo dárky to moc rád .. až pojedeš kolem kup mi mc ham a nebo morgena ... :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 jo jo dárky to moc rád .. až pojedeš kolem kup mi mc ham a nebo morgena ... :-)))) ňákej rozmazlenej ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 u Gárnyho byla v úterý akce Opel days, tak jsme se zúčastnili a musím říct, že paráda... Astra hotová, Vectra rozcuknutá, do Corsy se akorát dolejval olej....hmmmm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2011 ty jo už se to tu profláklo to budu tet dialer opel .. hmmm tak hlavně že astra je cajk .. dnes jsem potkal mechanika od opel a říkal ,že to levé kolo dává impuls do toho tachometru takže jsem si odechl a poohřálo na srdci ... jo jo astra šla jako první ,pak ta corsa na vodní pumpu a nakonec ta vectra na klima to byl nej voser .. ale hodil jsem v tělě dvojku a v to uterý jsem ji komplet dodělal sice jsem skončil někdy okolo 23 hod ale .. jsem chtěl ve středu volno .. foto dodám .. tento týden opět masakr... :-))) u Gárnyho byla v úterý akce Opel days, tak jsme se zúčastnili a musím říct, že paráda... Astra hotová, Vectra rozcuknutá, do Corsy se akorát dolejval olej....hmmmm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Říjen 5, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 Zdarec Garny prosím tě co je na tom pravdy, že na OII předface odcházejí kompresory klimatizace? Kolega si ji pořídil a má strach aby ho neměnil jak ponožky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Říjen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2011 Zdarec Garny prosím tě co je na tom pravdy, že na OII předface odcházejí kompresory klimatizace? Kolega si ji pořídil a má strach aby ho neměnil jak ponožky. Ano to je pravda ..odchází dost často .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.