Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

3 navi? tak to je síla :D

jak je to s aktualizacema map pro navigaci DX? Tam jsou poslední mapy tak z roku 2006, ne?

mapy frčej pořád dál i já mám 2011 .. ale je fak ,že nějaké new useky tam sem tam jěště nejsou ... maj to takové opožděné ..

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Jojo, už jsem od toho upustil. Tenhle motor by u tebe byl asi častý návštěvník. Jo a ještě jsem se chtěl zeptat, paní se dnes podařilo bouchnout disk, nemáš někoho kdo by to uměl srovnat?

Co to znamená bouchnout disk??? aje to plech a nebo AL disk to je dost důležité ...

Akce palo před...... :-(((((

101_4353.JPG

101_4355.JPG

101_4356.JPG

Odkaz ke komentáři
Je to Alu disk. Paní přehlídla díru a vymetla ji a disk je z druhý strany trochu ohlej. Guma se zdá být v klidu, sice tou dírou utekla, ale proražená není

Alu disk se dá opravit ..firem na to je dost .. jen je potřeba zda není hnutej na středu to se pak moc nevyplatí .. ono i tak si opravaři al už i tak říkají pěkné randály.. za opravu

Akce palo po ... vše nové .. nalakované plus maska black magic....:---)))) jako bonus...

101_4363.JPG

101_4365.JPG

101_4367.JPG

Odkaz ke komentáři
Akce palo ... dnes jako náhoda ... noční servis ... kolem 22 hod .. jako doma hoši ..jedna rychlo opravička

no díky za takové náhody, ale jinak tedy moc díky pane mistr ;)

tomu říkám akce, závada ve 20:20hod. u Čakovic, 22:20 odjezd od pana majstra s opravenou Lízou :lool:

největší uctivost a díky pane mistr, služebníček a véliký dlužník jsem ;)

prozatím vše OK, ještě jednou díky kamaráde

Odkaz ke komentáři

tak hlavně že se vše podařilo .. a že jsi spokojen ... bez auta je to vopruz

no díky za takové náhody, ale jinak tedy moc díky pane mistr ;)

tomu říkám akce, závada ve 20:20hod. u Čakovic, 22:20 odjezd od pana majstra s opravenou Lízou :lool:

největší uctivost a díky pane mistr, služebníček a véliký dlužník jsem ;)

prozatím vše OK, ještě jednou díky kamaráde

Odkaz ke komentáři

ty jo už se to tu profláklo to budu tet dialer opel .. hmmm

tak hlavně že astra je cajk .. dnes jsem potkal mechanika od opel a říkal ,že to levé kolo dává impuls do toho tachometru takže jsem si odechl a poohřálo na srdci ...

jo jo astra šla jako první ,pak ta corsa na vodní pumpu a nakonec ta vectra na klima to byl nej voser .. ale hodil jsem v tělě dvojku a v to uterý jsem ji komplet dodělal sice jsem skončil někdy okolo 23 hod ale .. jsem chtěl ve středu volno .. foto dodám .. tento týden opět masakr... :-)))

u Gárnyho byla v úterý akce Opel days, tak jsme se zúčastnili a musím říct, že paráda...

Astra hotová, Vectra rozcuknutá, do Corsy se akorát dolejval olej....hmmmm :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...