Přejít na obsah

Garny servis a vše okolo

Doporučené příspěvky

sterace mas vode me lamo ne :)

bobikovo auto nakonec nebude zeleny jak chce P2M ale ruzovy, tak toho nechte

ale prdlačka jednak tam nejdou a druhak se tu jedná o to že u dvojky ostříkneš okno a ono setře 3krát někdy i 4 krát což na dálnici je pěkně na pytel protože ti to tam udělá šmouhy jak prase :P

Odkaz ke komentáři

Hořší už bylo jet to ,že auto je totál nepojízdé a dostat ho do dílny už byla makačka na jedno pěkné odpoledne venku na sněhu při nějaké to Mínus celsia .. :smich:

Ulomaná tehlice ,poloosa K.O. ohlej tlumič byl jen začátek .... :smich: takže vše nějak namontovat a trádá na dílnu po ose .. protože nějaké tahání po ledu a sněhu je nemožné ... a na dílně znova rozebral ...

a ještě jako bonus vybitá baterka ... po nastartování hodně divnej zvuk s převodovky ... hmm to to začíná ...

101_2587.JPG

101_2588.JPG

101_2589.JPG

101_2590.JPG

Odkaz ke komentáři

Pokračování ... tak už na dílně .... sláva tet to půjde jedna báseň ... :smich:

ještě jsem musel sundat přední nárazník .. aby kolo se vůbec nějak točilo ... geometrie trochu K.O.

Ohlá a zmáčklá trubka od oleje od turba ... jak tohle se zmáčklo je docela záhada ... :smich:

tak jedeme dál .. hmm ohlá nápravnice ,jo stím jsem počítal ... hmm prasklé řízení ..stím jsem nepočítal .. :lol:

Trocha harampádí .. se nemůže skoro hnout na dílně .... :smich: new tlumiče to zachrání ...

A záhada převodovky vyřešena ...po ráně se kolo dotklo bočního víčka převodovky ,které se nepatrně prohlo ... ve znaku WV je vidět jak se to trochu dřelo ..

101_2591.JPG

101_2592.JPG

101_2595.JPG

101_2596.JPG

101_2597.JPG

101_2600.JPG

101_2601.JPG

101_2602.JPG

101_2603.JPG

101_2604.JPG

101_2605.JPG

101_2606.JPG

Odkaz ke komentáři

troch z archivu ... A4 3.0 TDI .. oprava zadní části ..

Výmněna Levého IC za new ... Ona celá tato akce je taky dost zajímavá ...

před nějakou dobou mnělo toto auto drobnou nehodu do sněhu ... IC se poškodil .byl prasklý ... oprava se tenkrát konala v autorizovaném servisu Audi ..

A protože škodu platila pojištovna tak se moc neopravovalo ... IC mechanik dle svého uvážení posoudil ,že mu vlastně nic není ale samo si ho nafakturavali ale starej tam nechali .. po nějaké době prasknul více a problém byl na světě ...

Jinak na 3.0 docela zajímavej .. dole přívody dva ..nahoře jeden ... i montáž je dost zajímavá .. obtížná ... :smich:

A perlička nakonec po opravě bylo zřetelné ,že vzduch s turba stále utíká což bylo překvapení .. ale kde ... po překontrolování všech spojů stále nic ... :smich:

A ejhle co mi to tu fouká do obličeje .. jej dirka cože tady chcípám ... no ty vole ... opravdu meze a inteligence servismanů v autorizovaných servisech mi hlava nebere .. no prostě ten dekl pod motorem tu drži nějak blbě . je na čase to trochu vylepšit ..takže provrtámě tady tu trubku která je tu stejně na draka ..dáme samořez a dekl bude držet suprově .... hmm jo do té doby kdy ten šroubek vypadl ven a s té trubky na draka nebyla trubka ve které se tlačí vzduch do sání s turba .. tak to mně fakt dostalo ... :smich:

101_2344.JPG

101_2346.JPG

101_2348.JPG

101_2349.JPG

101_2350.JPG

101_2357.JPG

101_2359.JPG

101_2360.JPG

101_2361.JPG

101_2362.JPG

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...