hensel Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 trocha archívu ... hensel ... opět jeden zap. modul a svíčky new ... ooo moje černá mrška ;-) od tý doby zase klídeček ;-)..jen tím, že mám to služební přibližovadlo už s ní tak často nejezdím :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 hezky pekne henselik ma sluzebacka gratulace pane reditel :) v utery jde ke garnymu koncern GM a sice nase bila strela a stehovak OctaviaClubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2010 ooo moje černá mrška ;-) od tý doby zase klídeček ;-)..jen tím, že mám to služební přibližovadlo už s ní tak často nejezdím :-( tak hlavně aby ti zase baterka neklekla .... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 já bych chtěl taky výfuček Tome kdepa si koupil? náhodný kauf, novota, další bohužel nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 26, 2010 Sdílet Odesláno Květen 26, 2010 cim jste rezali ten naraznik na Tomasove Octe? Petr to bral přímočarkou s jemným zubem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Květen 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 30, 2010 Petr to bral přímočarkou s jemným zubem jjjj...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Ahoj Péťo.Po tvé montáži stav.podvozku na mém autě najeto cca 3000t.km.Vše v naprostém pořádku.Trefil jsi to naprosto přesně a podle mého gusta.I při plném zatížení ani škrt do podběhu.Jsem max.spokojen a ještě jednou ti :lool: touto cestou moc děkuji za perfektně provedenou prácičku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 Ahoj Péťo.Po tvé montáži stav.podvozku na mém autě najeto cca 3000t.km.Vše v naprostém pořádku.Trefil jsi to naprosto přesně a podle mého gusta.I při plném zatížení ani škrt do podběhu.Jsem max.spokojen a ještě jednou ti touto cestou moc děkuji za perfektně provedenou prácičku. Ahoj tak to jsem rád ,že se vše povedlo ... ono to vyštelovat dle přání není jednoduché .. a to že se povedlo na poprvé tak to je super .. ps: máž tu zelenou turku .. ??? foto přidám zatím garny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 jedna O1 v pěkné výbavě .... má snad vše ... Standart servis ,rozvody origo .. ,oleje fity ,napínák ,výbojka xenon, výmněna střed tunel, montzáž costrukt system zamykání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 něco do sekce fijat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 Ahoj tak to jsem rád ,že se vše povedlo ... ono to vyštelovat dle přání není jednoduché .. a to že se povedlo na poprvé tak to je super .. ps: máž tu zelenou turku .. ??? foto přidám zatím garny Ano,je to ta zelená tourka v kombíku a podvozek Weitec. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Ano,je to ta zelená tourka v kombíku a podvozek Weitec. to sem budu muset hodit nějaké foto toho tvého krasavce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 u nas velka spokojenost, petr uz je i dealer Opel :( i kdyz vlastne s motorem z Fiatu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Už i Ford dýler :) Teda na klimatizaci na doplnění jsme tam byli s oválem a děkujeme :( :D Holt ty oktávky se už sypou tak moc, že k Pítrsovi ani nedojedou.... :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 a to je pravda, moje oktávka k Petrovi musela na podvalu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Červen 12, 2010 Sdílet Odesláno Červen 12, 2010 protože parkuješ do ulice tak se nemůžeš divit :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 to sem budu muset hodit nějaké foto toho tvého krasavce ;)Tak to bude super,sám jsem na ty fotky zvědavej.Zatim ahoj.;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 u nas velka spokojenost, petr uz je i dealer Opel :P i kdyz vlastne s motorem z Fiatu :D cha cha .. jo jo opel ala fidžat .. gasolina :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 maiden a jeho Octa tour najeto něco okolo 3 t km .... na podvozek weitec .. barvička super... :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 opel vectra .. OPC line .. alias presidento auto park ... na full service .... motor Fidjat .. :D :P Klima , dost věcí se najde u vzduchového filtru .. třeba vajglík .. na další foto je označen filtr oleje .. přístup jak k pěnězům a pod výfukem .. .. takže dímovnice .. trochu .. zajímavé kola .. trochu alu a přitom plech ... pěkný ... new brzdy .. ATE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Ty samý kola máme na fíkovi na zimu Jak je na dovče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 ty krávo, co to je za kola? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 to je alu puklica na tom plechu ci plast ???? woe .. desne plechy ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 maiden a jeho Octa tour najeto něco okolo 3 t km .... na podvozek weitec .. barvička super... Thomasony, snížená, combi ... to bude karel amoghů rááád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Ty samý kola máme na fíkovi na zimu Jak je na dovče? super..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 ty krávo, co to je za kola? je to plecháč ... spešl upravenej na plast puklici vše origo opel .. fakt pěkné ... vypadá to super uplně jako AL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Thomasony, snížená, combi ... to bude karel amoghů rááád Karel se maidenem zná takže v pohodě.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 je to plecháč ... spešl upravenej na plast puklici vše origo opel .. fakt pěkné ... vypadá to super uplně jako AL přesně tak, lidi dokud si nesáhnou, tak nevěří, že to není alu :o až to Dakouši uvidíš in natura, tak suď :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 Thomasony, snížená, combi ... to bude karel amoghů rááád :) už byl rád, strhla se kvůli tomu docela drsná debata :) ale už je to promazaný jak u Karla, tak u maidena... přesně tak, lidi dokud si nesáhnou, tak nevěří, že to není alu :o až to Dakouši uvidíš in natura, tak suď to nebylo ve zlým to bylo překvapené zvolání :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 už byl rád, strhla se kvůli tomu docela drsná debata :o ale už je to promazaný jak u Karla, tak u maidena... Jaká debata ... ??? jako kdo má jaké kola???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.