Přejít na obsah

Muj cernousek AQY

Doporučené příspěvky

Zde aspon par fotecek me male krasky i kdyz jen z parkoviste.

Uz je holka na zimackach a probehla mala zmena podsviceni viz obrazek k tomu doplnim ze jsem si predelal zarovicku v tlacitku na vyhrev zadniho okna na cervenou diodu a pribyde jeste podsviceni rucicek cervene zbytek bude zachovan, zelena mi k cervene sedi ..

Chtel bych casem dat parkovaky dozazu protoze tam podle vybavy byly a nejsou .. ;) , docela schazeji ..

No a mozna pridam zadni sterac, okno tam jiz nekdo menil, dal s dirou tak pak jen dodelat zbytek ..

A u kufru na narazniku pribila lista, vypada pekne a aspon zakryla ty rejpance od puvodniho majitele ..

post-4887-1288628837_thumb.jpg

post-4887-1288628873_thumb.jpg

post-4887-1288628885_thumb.jpg

post-4887-1288628897_thumb.jpg

post-4887-1288629827_thumb.jpg

post-4887-1288629835_thumb.jpg

post-4887-1288629853_thumb.jpg

post-4887-1288629868_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ano dvojlitra je to krasne svezeni .) Bazarova neni, z toho uz jsem ponaucen, je to od prvniho majitele v CZ ale jinak dovoz z nemecka tam byl jeden majitel .. mam ji asi tri mesice a spokojenost je, jen potrebuju doresit Bohatou smes ( casta zavada , kera nema vliv na jizdu ..) ale to uz se snad taky podari ..

Predelavat ji moc asi nebudu me se to takto docela libi, jen doupravim to podsviceni a prozatim vse ..

Preci jen cistou seriovku nechci tak abych se aspon trosku odlisil ..

A jak jsem se dozvedel o tomto foru? :lool: No hledal jsem odpovedi na otazky a tady so obcas podari neco najit a hlavne opravit pomoci foto serialku..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o rok později...

Tak už je to nějaká doba co jsem si svého černouška pořídil i nějaké upravy a nezbytné opravy uskutečnil.

Krom standartní výměny koutoučů a destiček a oleje, jsem navíc na 130 000Km musel měnit přední ložiska , přední pružiny + uložení pružin, uložení stabilizátoru - lůžka i kosti. párkrát jsem řešil rozsvícený airbag (roznětka řidiče malý nebo velký odpor) stačilo vše jen rozebrat prostříknout kontakty a zatím nesvítí, kontrolka motoru - klasiky bohatá směs.

No co mne ještě čeké:

Výměna chladiče - začátkem zimy tekl , provizorně utesněn tím sypkým sajrajtem

Výměna čepů řízení

výměna pomocného spojkového válce

No a teď trošku veselejší věci

pořídíl jsem si o trochu lepčejší rádio s kamerou na couvání :)

také origo protisluněční roletku na kufrové plato :)

teď nově místo folíí sluneční clony X-shade (mohu vřele doporučit , vypadají skvěle uchycení pomocí magnetů drží i při 100km/h a otevřeném okně, pokud větráte vzadu je stále stín a cena za pár necelých 800Kč ) pokud někdo bude chtít napíšu odkud jsem koupil , aby jste neřekly, že dělám reklamu rolleyes.gif ostatně přikládám foto.

Mám koupeny mdf podložky ty musím dodělat

Na přední okna jsem pořídil Deflektory

Do zadu jsem dodělal komplet zadní stěrač včetně páčky/elektryky - jen chybí hadička na ostřik lol.gif

No trochu hraní s podsvícením už proběhlo, vyměnil jsem zadní středovou opěrku z O II nízkou

ještě předělat origo zadní lampičky aby svítily s komfortkou protože dodělat lampičku je s šíbrem trošku težší :)

post-4887-0-50579700-1337193303_thumb.jpg

post-4887-0-78761500-1337193312_thumb.jpg

post-4887-0-67988800-1337193326_thumb.jpg

post-4887-0-91585500-1337193333_thumb.jpg

post-4887-0-65440600-1337193339_thumb.jpg

post-4887-0-27294600-1337193346_thumb.jpg

post-4887-0-93472100-1337193354_thumb.jpg

post-4887-0-65611800-1337193363_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak zas nějaké skromné úpravy :palec: zasadního ovšem nic.

Rozhodl jsem se tedy konečně namontovat MDF podložky na přední dveře.

Začátek byl pěkný s rychlím nástupem ovšem byl jsem překvapen když se origo repro nevešlo do poldožky a musel jsem upravovat vnitřek MDF podložky. No ale nakonec vše klaplo a k mé spokojenosti to hraje dobře.

A aby toho nebylo málo a protože mám méňe místa ve stropnici tak jsem se rozhodl nedávat další lampičku ale předělal jsem si stávající lampičky v madlech tak aby se zároveň s otevřenýmí dveřmi a přepnutým spínačem v předu na lampičce rozsvítily dle komfortky i lampičky.Opět jsem uspěl a vše funguje tak jak má.

Foto jsem ani nedělal protože jsem rozdělával tolik věcí , že na focení nebyl ani čas.

Snad příště s další úpravou budou nějaké nové fotečky :) Nebo až si auto konečně pořádně omeju a navoskuji ..:lol:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
teď nově místo folíí sluneční clony X-shade (mohu vřele doporučit , vypadají skvěle uchycení pomocí magnetů drží i při 100km/h a otevřeném okně, pokud větráte vzadu je stále stín a cena za pár necelých 800Kč ) pokud někdo bude chtít napíšu odkud jsem koupil , aby jste neřekly, že dělám reklamu rolleyes.gif

Ahoj, sháním info k těm clonám, předpokládám že spokojenost stále trvá :D Jak moc nebo málo hrozí ztráta magnetů? Chystám se je koupit rovnou i s náhradními magnety tak jestli to má cenu? Můžeš mi prosím napsat i kde jsi kupoval? Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...