Přejít na obsah

Zdeno77 žlute RSo (RIP)... new červené RSo

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
všechno je to folie,takže to de strhnout,jen sme to skoušeli.Zas bude třeba rozdil jak se tam nalepi ješte to VRS

podobne stinitko ma i milotec

vim, ze to ma milosstec.. ale z folie je to tuzing.. i ten Milosstec zadna vyhra.. ale je to jen nazor.. Tobe se to muze libit.. a to je dulezity.. aby se auto libilo hlavne Tobe..

Odkaz ke komentáři

Nazdarek gratulujem k tej cervenej kraske no moj nazor je taky ze mne sa pred FL paci viac ako FL nevim si pomoct ale ta zlta RS co si mal prvu ako nemohol som sa na nu vynadivat s tymi ciernymi oknami mozem na Slovensku len snivat birokracia prasiva :) inak to zlte rs-o asi uz poslo ??? ak by nie daj mi vediet co by si zan chcel ak by bola rozumna cena aj by som ho zobral do ostravy to mam 100kilakov takze nieje problem odbehnut a obzret.

Drzim palec a prajem vela stastnych km bez nehody

inac moj navrh take 18" neptuny by boli slusne :)

Odkaz ke komentáři

Mračítka se mi líbí :) Zadní prodloužení střechy taky, měl jsem to na předchozí stříbrné OI, ale teď na černé by to bylo zbytečné, ale k té červené to taky sedne. Přední fólie se mi moc nelíbí, ale možná naživo to bude hezké. Ale začernil bych si ještě sloupky, to by vypadalo taky dobře.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...