1.8TSI Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 kully: Ta fotka té žluté 8S7.. na pláži co jsi dával o kus výš je Tvoje kárka? Ten spodní mřížka protažená černou až dolu je opravdu moc super To je jen folií? Jenom to tak trochu není pro mě... Zdeno: já Ti nevím, nechci Tě otrávit.. ale skoro bych řekl - všechno to vrať a začni znova. Červená je hodně specifická barva a nebude na ní fungovat to co funguje na jiných barvách. Přijde mi to že jsi z každého auta vzal co se Ti líbilo a přenesl to na svoje... jenže ta auta byla každá jiné barvy a tahle směs na Tvé červené působí nesourodě... Maska zpět klasika chrom, ty polepy oken (červené) dolu... ten nárazník alá kully určitě ano, ale k tomu ten chrom té masky bude dobrý. Nemůžeš udělat celý předek černý od shora až dolu....v tom kvantu černé musí být nějaké oživení mimo černou a barvu auta - takže právě ten chrom... Prolez internet a hledej nějaká červená brka i jiných značek a studuj to v obecné rovině jaký optický jev mají který na Tebe zapůsobil a jak toho dosáhli,, a pak to přenes na svoje auto... Sorry neber to zle, ale ptal jses jak to vidíme a tak to píšu... rozhodnutí je samo na Tobě... (jenom abych nemusel nakonec napsat že ta vínová fábie co je na fotkách za Tebou se mi začíná líbit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 no jo každemu se liby neco jineho,a každy si to děla podle sebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 tak uvažuju jestli ješte naky plast nastřikat na červeno nebo už to nechat tak? nebo tak nak? lip to na pc neumim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 nech to jak je.. pak uz by to byl cirkus.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 kully: Ta fotka té žluté 8S7.. na pláži co jsi dával o kus výš je Tvoje kárka? Ten spodní mřížka protažená černou až dolu je opravdu moc super To je jen folií? Jenom to tak trochu není pro mě... :) Moje neni, jsou to fotky od Skodovky. Zkousel jsem to zatim jenom jako virtual v PC, ale chystam se na tuto upravu folii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Tak mame dalši škodovku v baraku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Květen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Tak mám dalši vyroči u kluka u auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 gratulace prckovi, ale u auta to žádný důvod k oslavě není, i když 30t je zatím pohoda, to je ještě pořád mladíček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Červenec 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2011 Tak plasty v motoru hotove,asi už to tak necham.Nechci aby to bylo přeplacane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 paráda ,vypadá to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 16, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2011 ve tvem pripade hezke a zaroven decent.. (ne tak jak gowster a jeho cirkus..) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Tak plasty v motoru hotove,asi už to tak necham.Nechci aby to bylo přeplacane. By stačilo i míň - ten kryt motoru bez sání a pruhu na krytu aku by byl ideál, vypadá fakt dobře ;) ...(ne tak jak gowster a jeho cirkus..) Vždy je co vylepšovat :lol: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 tos mel poslat gowsterovi... :lol: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 17, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2011 Nene, já nemůžu, stačilo, že jsem mu kdysi nepřímo napsal názor na fotky na parkovišti u Tesca Je to fajn kluk a nejspíš si tímhle obdobím musí projít na svém prvním velkém autě každý, nebyl jsem se svou Fabií jiný, a jistě si to přečte i tady :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 prosim změnte mi barvu kol na grafit/antracit diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Kura Zdeno..ty zijes???Byl jsi jednou na srazu a uz nic prijedes na dalsi Ostravsky sraz??Nebo do Frenstatu?? auto krasny potrebuji se kouknout na par drobnosti tak prijed zas nekdy na sraz ju?? LiborF taky dorazi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 tet mám nabourane auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Kdys ho naboural v patek jsem te potkal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 hKdys ho naboural v patek jsem te potkal. Tak sis asi nevšíml Auuuu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Jakto a hodne???Kdes to burnul nebo nekdo??Je to zle??Havaryjko mas prece tak se moc neboj ale nasere to...ze ty si jel zas rychle! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 chlapek dal spatečku a nevšiml si že stojim zanim.Tak deto z jeho poj.ale už to mám bourane,a to mě sere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Kura Zdeno ,to je dost tak to me mrzi,tos mel asi velke nervy jak jsi vystoupil ze??? Ty voe maras no,snad se to vyresi a neboj nepujde nic poznat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 (upraveno) uvažoval jsem kam to dat spravit, neutorizovak-při mém štěstí budou problémy s prací a zarukou, autorizovak už to bude zapsaná oprava,a při prodeji pujde cena níž. Upraveno Květen 13, 2012 uživatelem zdeno77 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 bych ho zbil jak psa.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 byl jsem celkem v klidu,což jse sam divim už mě to auto přestava bavit,same škrabanečky a tet nabourane. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 takhle do mě nacouval ješte když jem měl galanta.....už jsem ho tahal z auta, než jsem si všiml že je to ženská......nasraně jsem odjel, když jsem si uvědomil že jsem měl zavolat fíky kvůli pojistce, byla už pryč.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 to jsou malé věci, netřeba se vzrušovat.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 To nasere,nech to zpravit jinde co ty nato Zdeno?? v autorizaku nevim no nech si to proplatit sezen dily a zbytek penez si nechej! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 ale u autorizaku to mužu reklamovat do sveho uplneho uspokojeni,a že jsem pacijent-detajlista uz me u hellera znaj. a rozpočtem? shanět díly, čekat jak to udělaj, a na tomhle pry zas nějak moc nevydělam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdeno77 Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 dejte mi prosim někdo ty kola do toho grafitu antracitu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.