Přejít na obsah

Zdeno77 žlute RSo (RIP)... new červené RSo

Doporučené příspěvky

kully: Ta fotka té žluté 8S7.. na pláži co jsi dával o kus výš je Tvoje kárka? Ten spodní mřížka protažená černou až dolu je opravdu moc super :angry: To je jen folií? Jenom to tak trochu není pro mě... :angry:

Zdeno: já Ti nevím, nechci Tě otrávit.. ale skoro bych řekl - všechno to vrať a začni znova. Červená je hodně specifická barva a nebude na ní fungovat to co funguje na jiných barvách. Přijde mi to že jsi z každého auta vzal co se Ti líbilo a přenesl to na svoje... jenže ta auta byla každá jiné barvy a tahle směs na Tvé červené působí nesourodě...

Maska zpět klasika chrom, ty polepy oken (červené) dolu... ten nárazník alá kully určitě ano, ale k tomu ten chrom té masky bude dobrý. Nemůžeš udělat celý předek černý od shora až dolu....v tom kvantu černé musí být nějaké oživení mimo černou a barvu auta - takže právě ten chrom...

Prolez internet a hledej nějaká červená brka i jiných značek a studuj to v obecné rovině jaký optický jev mají který na Tebe zapůsobil a jak toho dosáhli,, a pak to přenes na svoje auto...

Sorry neber to zle, ale ptal jses jak to vidíme a tak to píšu... rozhodnutí je samo na Tobě... (jenom abych nemusel nakonec napsat že ta vínová fábie co je na fotkách za Tebou se mi začíná líbit... :angry:

Odkaz ke komentáři
kully: Ta fotka té žluté 8S7.. na pláži co jsi dával o kus výš je Tvoje kárka? Ten spodní mřížka protažená černou až dolu je opravdu moc super :palec: To je jen folií? Jenom to tak trochu není pro mě... :)

Moje neni, jsou to fotky od Skodovky. Zkousel jsem to zatim jenom jako virtual v PC, ale chystam se na tuto upravu folii.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 9 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...