i.n.s.o.m.n.i.a Odesláno Listopad 3, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2010 Zdravím, tuhle otázku už jsem někde na fóru podával a bylo mi odpovězeno, že to bude drátama..jde mi ale o to, že se mi někdy nezavřou levé zadní dveře(poslední dobou čím dál častěji), OTEVÍRAJÍ SE ALE VŽDY..což dle mého názoru znamená výměnu pouze jednoho drátku, který dává šťávu motorku zamykání právě do polohy zamčeno..nevíte někdo, kdterý z nich to je? :) Díky!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
johnxx Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Je toho mnoho na foru, ale muze to byt prelamana elektroinstalace nebo treba studeny spoj na zamku dneri, staci preletovat, take me to ceka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Danbartt Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Cus. Koukni si jestly je vpoho kostra na zamek. Mas okna el. ,pokud ano tak si rozsvit svetla a jukni na ovladas okna na dverich a pokud blika a nebo nesviti tak to bude kostra jinak ti vic neporadim jedine asi i ty kabely mas treba nekde tafnute. pisni sem potom co to bylo ! Zdravím, tuhle otázku už jsem někde na fóru podával a bylo mi odpovězeno, že to bude drátama..jde mi ale o to, že se mi někdy nezavřou levé zadní dveře(poslední dobou čím dál častěji), OTEVÍRAJÍ SE ALE VŽDY..což dle mého názoru znamená výměnu pouze jednoho drátku, který dává šťávu motorku zamykání právě do polohy zamčeno..nevíte někdo, kdterý z nich to je? :) Díky!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VendaO1 Odesláno Leden 16, 2011 Sdílet Odesláno Leden 16, 2011 Ahoj, taky mam ode dneska problem s centralem. Ani se nada popsat co to dela. Protoze je to masakr. Pokazdy kdyz to zamknu nebo odemknu to udela neco jinyho :D . Koukal sem na podsviceni toho ovladace oken a u spolujezdce nesviti... schodou okolnosti sem ty dvere pred tydnem menil. Jestli to do dneska svitilo sem si nevsiml, ale jak tady nekdo pise mohla by to byt asi ta kostra zamku. Chci se zeptat tou kostrou je mysleno ukostreni vsech tech kabelu u te zasuvky u sloupku, kde se zapojuje elektroinstalace od dveri? Nebo ma jeste zamek zvlast kostru nekde chycenou ve dverich pod tapecem? Diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VendaO1 Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 tak sice to nesvitilo chvilema u spolujezdce ale je to dverma u ridice. Nevim cim presne, ale po vymene dveri je to v cajku:)) mozna nekde ta kostra. Mel sem v planu ty dvere menit na jare tak sem to musel akorat udelat driv. Mel sem je odreny a novy uz pripraveny:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radimisko Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Zdravím... Mi ten zámek u zadních dveří záhazně zůstává odemčený pouze když zůstanou otevřené jakékoli jiné dveře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.