Přejít na obsah

Centrál

Doporučené příspěvky

Zdravím, tuhle otázku už jsem někde na fóru podával a bylo mi odpovězeno, že to bude drátama..jde mi ale o to, že se mi někdy nezavřou levé zadní dveře(poslední dobou čím dál častěji), OTEVÍRAJÍ SE ALE VŽDY..což dle mého názoru znamená výměnu pouze jednoho drátku, který dává šťávu motorku zamykání právě do polohy zamčeno..nevíte někdo, kdterý z nich to je? :)

Díky!!

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Cus. Koukni si jestly je vpoho kostra na zamek. Mas okna el. ,pokud ano tak si rozsvit svetla a jukni na ovladas okna na dverich a pokud blika a nebo nesviti tak to bude kostra jinak ti vic neporadim jedine asi i ty kabely mas treba nekde tafnute. pisni sem potom co to bylo !

Zdravím, tuhle otázku už jsem někde na fóru podával a bylo mi odpovězeno, že to bude drátama..jde mi ale o to, že se mi někdy nezavřou levé zadní dveře(poslední dobou čím dál častěji), OTEVÍRAJÍ SE ALE VŽDY..což dle mého názoru znamená výměnu pouze jednoho drátku, který dává šťávu motorku zamykání právě do polohy zamčeno..nevíte někdo, kdterý z nich to je? :)

Díky!!

Odkaz ke komentáři

Ahoj, taky mam ode dneska problem s centralem. Ani se nada popsat co to dela. Protoze je to masakr. Pokazdy kdyz to zamknu nebo odemknu to udela neco jinyho :D . Koukal sem na podsviceni toho ovladace oken a u spolujezdce nesviti... schodou okolnosti sem ty dvere pred tydnem menil. Jestli to do dneska svitilo sem si nevsiml, ale jak tady nekdo pise mohla by to byt asi ta kostra zamku. Chci se zeptat tou kostrou je mysleno ukostreni vsech tech kabelu u te zasuvky u sloupku, kde se zapojuje elektroinstalace od dveri? Nebo ma jeste zamek zvlast kostru nekde chycenou ve dverich pod tapecem? Diky za rady

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...