PLUSH Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Zdravím chci si pořídit origo autorádio, ale nemám přehled jaká se tam dávala. Pásne mi tam i třeba z Audi, nebo Seat? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 (upraveno) záleží jaký chceš kazetové cd cd/mp3 s navigací + cd měnič stačí na aukru ve složce autoradia napsat hledat škoda a vyjedou ti všechny. Z VW můžeš použít,ale myjí myslím jiné podsvícení... Upraveno Listopad 10, 2010 uživatelem škodik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PLUSH Odesláno Listopad 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Chtěl jsem se zeptat mám tam teď LG. Po otočení klíčku rádio jen vyhodí CD, ale nezapne se!! Ani display se nerozsvítí.... Nevíte čím by to mohlo být? Zkoušeli jsem to i v jiném voze a tam v pho... Díky za tipy... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mike Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 A co Rhapsody ze Supa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 Chtěl jsem se zeptat mám tam teď LG. Po otočení klíčku rádio jen vyhodí CD, ale nezapne se!! Ani display se nerozsvítí.... Nevíte čím by to mohlo být? Zkoušeli jsem to i v jiném voze a tam v pho... Díky za tipy... Vyhodi CD a nic? a zkousel jsi to jeste jednou pustit? Takhle se LG chova, kdyz das obracene zlutej kablik s cervenym. Skodovka ma totiz barvy prohozeny, takze trvala + je cervena a zluta je klicek. Schvalne bych zkusil prohodit mezi sebou ten zlutej a cervenej a docela na to sazim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 10, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2010 rhapsody jde taky, musíš ale zapojit cany.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Listopad 14, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2010 A co Rhapsody do auta r.v. 99 bez CAN? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 tam jedině can-bus převodník... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirus007 Odesláno Listopad 15, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2010 ahoj, mám na prodej originál radio na CD plus cd měnič - zamozřejmě i s kabeláži. Radio chodí na maxidotu. V případě zájmu rád zašlu foto a dalši informace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PLUSH Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Zkousim zapojit panasonica,vubec se nezapne. Pojistky jsou ok. Nemate nekdo presny navod,popis jak to funguje v Oc 1? Dekuji moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 je tam spínané a stále plus.. nic na tom není.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 26, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Jak píše milhausek nic na tom není, ale přesto to chce nějakou zkušenost, a protože jsi tam měl origo radio a to pokud si dobře vzpomínám má trošku jinak zapojenej iso konektor, tak to asi budeš muset přepinovat. Podívej se na zapojení rádia a pak vem měřák a podívej se jak je zapojenej konektor v autě a hned budeš mít jasno. Ale i tak si myslím, že po vyměně origo radia, by to neorigo mělo hrát, jen myslím nedrželo paměť po vypnutí klíčku, tak proto se to muselo přepinovávat (ten konektor v autě). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PLUSH Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2010 Zkoušel jsem prohodit červený s žlutým.... zítra ještě na to mrknu. Mám i u antény ten adaptér pro napájení antény.. http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.