p2p Odesláno Červenec 9, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2009 Tak mam rocni auti OII a jak jsem to pred tydnem pucoval, koukam jako pero. Na jednom miste na strese, mam takove rozpraskane kolecko. Velikost cca 1,5 cm. Je to rozpraskane az na barvu... Valil jsem do Skodovky a rekli ortel... Pane to je od holuba nebo od jinneho FTAKA... Neveril jsem mu, protoze si na to davam bacha a hlavne si vubec nepamatuji, ze by na tom miste bylo hovno. Fakt si to nepamatuji.... Jak jsem psal neveril jsem jim a donutil jsem je to nafotit a poslat do Boule...Uvidime co Boule rekne. A dalsi moje otazka byla, co s tim... Popraskane misto je na lemu, v levo v zadu na strese... Fotakem to neni moc videt... Rekli nastrikat, ale nedelaji zastriky a to by znamenalo nastrikat skoro celou polovinu auta a to se mi moc nechce... :( :( .Zatim jsem to poradne rozlestil, ale dost ne to stve :D A co se s tim da jeste delat??? Za jakykoliv nazor dik... ;) :( :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jouzef Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Jo trus to je agresivni ;) koukam ze na to trej hlavne škodovky, znamej mel takhle fabii stim stejným a taky ho vyhnali at jde brecet do holubniku :( proto my radsi myjem auto kazdy tyden ( kvuli senzorum, stresnimu oknu a temhle ptacku :( ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 No jo, ale mne rekli ze staci jeden den kdy jsou HOT teploty a je to.... Na cistotu auta si potrpim a kazdy zasrany hovno hned cistim.... Jedine co jsem ted udelal ze jsem auto poradne napastoval... a zacnu asi strilet holuby :P :P :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 No tak to je teda nářez kvůli holubům lakovat celou střechu. Tomuhle přece nejde nijak zabránit, a ten lak musí něco vydržet. To by museli všichni kdo nemají garáž (včetně mě) pořád lakovat auto. Kolikrát mě ho už "ftáci" podělali a nikdy se mi nic takového s lakem nestalo. Takže bych se s nima nijak nebavil a trval na reklamaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 jj to je k "posrani". Moje logika mi to taky rika, ze novy lak musi neco vydrzet. No uvidim jak se zachova Skodofka... Dam info :P ale to stejne neresi co s tim.... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 No já bych na tvém místě postupoval tak, že bych zajel do nějaké zn. firmy co dělá lakování aut a snažil bych se sehnat nějaké nezávislé info čím a proč je to způsobené resp. o jakou vadu laku se jedná a jak problém odstranit. Jestli bude stačit přelakovat jen střechu a nebo jestli může stejným problémem trpět lak na celém autě, což by znamenalo, že příští Hov.., například na blatníku udělá stejný problém. Možná by stálo za to oslovit i nějakého soudního znalce. Každopádně bych si zjistil o tomto problému co nejvíc informací, než cokoliv Bolka odpoví a pak je umlátil argumentama. Dle mého názoru to ten lak musí vydržet, jak by potom vypadali auta např. v Římě v Italii. Samej holub a vedra jako prase. Takže já osobně bych donutil Škodovku, aby v rámci záruky přelakovala min. celou střechu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
:Petr Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Tak to koukám jako sůva z nudlí co může jedno blbý hovno způsobit. Vždycky když na autě něco takového je, tak to běžím očistit div že se nepřizabiju, takže koukám motivace zase bude. Příbuzný má taky OII (tuto barvu) a už mě před tím párkrát varoval, jednou přelakovával kapotu a stejně mu ten odstín netrefili na 100% přesně. Teď mě ještě napadlo dávat bacha kudy táhnou čápi :P viděl jsem jednou pěkný cákanec přes půl baráku na 14dní nové omítce... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Od holubu to vetsinou jde celkem dobre rozlestit. Pokud zustanou stopy, tak jen minimalni, kterym se stejne pri pouzivani auta nevyhnes. Ale takovej morskej racek, ten ma panecku agresivni hovno, stacily 2 dny na slunicko a bylo to az na zakladovku, jeden na strese za antenou (prumer tak 5 cm), to jsem spravil, co to slo, ale videt to je i tak, druhej na blatniku, ale ten sel stejne do laku. Pokud jste nekde u more a serou vam na to ptaci a sluni sviticko, dopocuruju myt co to da. Ja radsi zacal na dovcu litat letadlem :P Mam teda OI, tak nevim, jestli se nejak zmenila technologie lakovani a co je vic hovnovzdorny :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 na lak je tuším záruka 3 roky... tak co řešíš? ať ti dokážou, že to udělal holub :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 Mam ted tyden dovcu... v pondeli tam zajedu a bude sranda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Zajit do neake firmi ktera profesionalne lesti auta (treba M3-ovou pastou - ta se ukazala jako nejlepsi), a at to poradne vylesti. Mnelo by to byt pric. To byste se divily co dokazou profici s tema pastama udelat z auta. Dokonce hlubsi oderky naplny originalny barvou a pak radne vylesti - nejde poznat ze tam neco spravovaly. Jinak plahcta pres auto (daji se sehnat skoro vsude) pro ty kteri jedou na dovolenou by mnela byt nejlepsi prevenci. Take gdyz je auto poradne nalestene tak snadnej lze odstranit tyto nasledky. V autorizovanem servisu Ty barvu netrefi na 100%, na to spolehni. Radsi pokud to budou oni platit tak pokus se domluvit s nima abys to udelal do neakeho servisu ktery profesionalne lakuje auta. Ty odbornici v skodovce moc o lakovani nevi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Plachta je supr vec, jen ma jednu nevyhodu, pokud mas treba auto po dojezdu spinavy a das na to plachtu, tak pokud bude foukat vitr, plachta Ti tu spinu na laku radne zalesti. Vlastni zkusenost nemam, ale pry je to ani nevis jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Prosímtě a nemohl by si hodit foto,já budu mít asi něco podobného :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 No s fotkou je problem. Zkousel jsem to fotit a neni to na fotkce videt. Skodovka zaruku neuznala a mam to primo od MB. Resim to na havarijku a uvidime co a jak. Vemu jeste druhy fotak a zkusim to nafotit. Mam slibeneho jednoho lakyrnika ktery to nejak opravy. foto mozna vecer nebo rano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Je to divné. Mě se ještě nestalo že by mi hovno vyžralo díru . Spíše se nato vymlouvají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 To ani ne, mam to potvrzeno z vice stran.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sleep77 Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 oki,tak az bude fotecka,rad na ni mrknu,pokusim se to taky zdokumentovat a prilozit to sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 taky má otec na dvou místech , taky střecha od holuba, holt to hned neumyl a ted je to řádně vyžrané- jakoby rozpraskaný bezbarvý lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Jo presne tak, jakoby rozpraskany LAK velikosti 1 cm az 1,5 cm... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Bůh ví co ty vaši holubi žerou, když mají tak agresivní hovna. :) Tak jestli si to hovno vozil měsíc tak to je možný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Na auto jsem pedant... Hovno max pul dne... ale hlavne si vubec nepamatuju, ze by tam na tom miste bylo vubec nejake hovno... :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 me to taky sere ale nic s tim neudelam, umyju, setru a jede se dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 To delam taky jenom mi to kur.a nemusi rozpraskat lak... :( zasrano ptaci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 rozpraskat lak?to aj umi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 No prave ze jo... rozpraska ti to lak az na barvu a to mam auto stare cca 1 rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 V Rakovníku taky ptáci serou o 106, každý den běhám kolem auta s vlhčeným kapesníkem a čistím to :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 U nhttp://forum.octaviaclub.cz/style_emoticons/default/smich.gifas zase holuby.... :) Asi je zacnu davit nejakym otravenym zrnem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kalvados Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Mám stejnej problém , flek na kapotě od hovna. Auto sem měl necelej tejden. Po umytí wapkou mám přímo v prostředku kapoty kus laku pryč. Lak byl narušenej a wapka to zfoukla. Taky sem tomu nechtěl věřit že je to od hovna - feliciu sem měl posranou furt a žádnej problém , na oktavku se vysere holub a jeho hovno se mě prožere skrz celý auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Jo ono by to chtelo neparkovat pod drevem ktere je vhodne pro ptaky, anebo koupit vzduhovku a pak si hrat s tema ptakamy trochu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Dnes byl Petr přímo u mě s rodinkou a viděl jsem to na vlastní oči...a nechápal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.