Jim Odesláno Duben 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2012 dneska se mi povedlo v rámci akce jedné pojištovny dostat edóška na okruh v Brně nejprve tedy proběhla prohlídka: http://seatjim.rajce.net/Automodrom odkroužil jsem si 4 kolečka defacto uplně sám, jen pán co vyjel přede mnou se mi občas přibližoval/vzdaloval první okruh byl po velmi hrůzu nahánějící instruktáži p. Mičánka velmi opatrný, další už jsem zkoušel přidávat, ale i tak to nebylo, halt koně chybí :D, co mě překvapilo byli brzdy, čekal jsem nějaké vadnutí nebo tak a nic http://www.sports-tracker.com/#/workout/seatjim/3e1l9b8dl37f9qqe pak přišlo ale to lepší a to bylo svezení v rukách Mičánka nejmladšího tímto broučkem Uploaded with ImageShack.us jo to bylo uplně jiné svezení, tak že jsem zapomněl natočit zvuk :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 a už zase měněj olej( po 7500 km 0:-) ) jen at si klučina chrochtá 11 objednaní k humlovi, ještě sehnat německou emisní plaketu a můžem vyrazit do Němec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Září 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2012 včera se nám 2ma dostalo cti odvést nevěstu na svatbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 tak se mi to nezdálo, mám 2 kola co hážou neznáte někoho pv/ol/brno na opravu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 vyvážení už nestačí? :) Já je dávám známýmu do pneuservisu a ten je někam posílá.. Rovnání cca 500-800 za kolo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Dělají to u nás v MMtuningu a dělají dobře ale to máš daleko,možná že mají někde pobočku :) .Jinak pokud je pošleš tak ti je tam hodím ;) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 no dávali jsme 80 g právě a mě se to nelibí, neználek díky, zkusím ještě tady někde, ale pořešit by se to dalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 11, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2012 Tak si myslím,přes Brno furt někdo jezdí k nám nahoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 původně na ní bylo 6krabic nemrzek a vlezli se a že prej je sšdan nepraktish já na dědka nedám dopustit, ted jezdíme do BK 3 dny v týdnu a za 4,8-5,0 :hearts: jen mi někam uteklo 0,3l z chladiče, takže pro jistotu jdeme k Humlovi na kontrolu :zmateny: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Jen k těm kolům, to bylo 80g po mazutí? Kolikrát pomůže pootočit pneu. Jinak tady u nás taky rovnají,ale to máš z ruky ještě víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 jj, nakonec srovnáno přes bratrance ve FIATu, oba disky za 1700 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Je to už děděk, ale můj :hearts: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Hezke fotecky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 (upraveno) Jedna z cesty do Znojma Upraveno Srpen 23, 2014 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2014 fotky sice na kulový, ale tolik práce se za jeden den ještě neudělalo, halt 2 a se zvedákem to je jiný kafevyměněny gumy na stabiku, na véfuku-konečně už to nemlátíííííííííííí , vyčistěny odtoky dveří, novej zámek dveří, vyčistěný přední brzdy, palivovej filtr, konečně mi sedí ta TS řadička, vyšplíchli jsme dutiny no sakfa já mám nový auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 tož prej mi kape chladič, máte nějakou zkušenost s těma lepicíma sajrajtam co se lijou do oběhu? chladič stojí sice 1500 ale ta jebačka s výměnou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Mi říkal borec, co dělá auta, že v závislosti na velikosti poškození to může pomoct (sám to tak několikrát řešil), ale že časem si ta kapalina stejně najde cestu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 8, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2015 Pěkná údržby Jime , do těch lepících sad na chladiče nejdi, je to fakt jen na chvíli a zasereš s tím všechno. Sežeň nový a máš zase klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Martin ma pravdu. Jen tim zaseres system a pak to budes muset cele cistit. To je jak ty lepici spreje do pneumatik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 pátral, pátral jsem a risknu to, ted utěsnovač a uvidime co časem, narazník je hnusnej, třeba pujde na lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 tož nalito, egr jsme ani nemuseli čistit nebylo skoro co, ted je umytej, naleštenej, ještě zítra vosk a muže zase na něj padat bordel před domem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2015 dovolená a děděk mi zase dělal jen radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 18, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2015 To je dobře že autíčko dobře funguje, stále vypadá velmi zachovale ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Srpen 18, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2015 Vypadá moc pěkně na svoje roky Podle mně je Toledo II designově nejpovedenější Seat vůbec (no možná hned po novým Leonu ST ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 mám já ale pech, dojedu k našim a neotevřu kufr, urvala se pacičku zámku :( a jak koukám tak to vzdal i zámek u řidiče :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2017 kdosi se mě ptal, nn děděk stále doma, je to muj dříč po práci po brně pořád brázdím v něm, dostává pravidelnou péči, už žádné updatky teda, ale spolehlivě plní povinnosti druhosledového stroje navíc si nemužu pomoct, ale pocitově to do 130 jede líp než golf ale pštt B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2018 Jedna SEATí etapa končí, jedna začiná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 4, 2018 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2018 To je Leon? Co v tom máš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 4, 2018 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2018 postrach, postrachu 1,4 tsi 92 kw :D tak šup katastrofy na mě, třeba jsem nějakou ještě neslyšel 2010, 152 najeto serviska, dovoz z DE, kam to dojelo reimport ze ŠP, digiklima, mf volant, dešták chybí jen výhřev sedadel, a xenony do spokojenosti, ale co už duvod výměny bezpečnost: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.