Přejít na obsah

Poradna lité disky a pneu

jirka.k

Doporučené příspěvky

Vim ze kola 9x20 et46 nedrhnou o tlumic, ale kolik tam je jeste mista netusim. To jestli to bude skrtat v podbehu ani tolik nezalezi ne sirce kola ale na et. Et totiz urcuje kde se bud nachazet stred pneumatiky. Treba kola 9x20 et46 budou na tom lepe jak 8x20 et 40 pokud se natahne stejna pneu. Ja mel et50.

Odkaz ke komentáři

Vim ze kola 9x20 et46 nedrhnou o tlumic, ale kolik tam je jeste mista netusim. To jestli to bude skrtat v podbehu ani tolik nezalezi ne sirce kola ale na et. Et totiz urcuje kde se bud nachazet stred pneumatiky. Treba kola 9x20 et46 budou na tom lepe jak 8x20 et 40 pokud se natahne stejna pneu. Ja mel et50.

Zvlášť v těhle extrémních rozměrech bych byl opatrný s tím, že to nezáleží na šířce kola - disk o jeden palec širší se přece někde projeví, byť na něj narveš stejnou pneu, není to jen o ní, o tlumič může drhnout i disk.

Odkaz ke komentáři

Misaku cti poradne

To jestli to bude skrtat v podbehu ani tolik nezalezi ne sirce kola ale na et. Et totiz urcuje kde se bud nachazet stred pneumatiky....

k vzdalenosti od tlumice se vyjadril tim

Vim ze kola 9x20 et46 nedrhnou o tlumic

jinak ono 9J ET46 by melo byt ciste matematicky bliz tlumici o 2mm nez 8.5J ET50

Odkaz ke komentáři

páni, mám otázku, má niekto na OII disky zo Supa Venus 7Jx17? premýšľam nad nimi na moje auto... a ešte otázka, našiel som ich aj s ET 49 aj 37, žeby sa robili v dvoch prevedeniach? s tým 37 by nemusel byť problém na aute, aspoň by to vzadu nebolo tak utopené

Odkaz ke komentáři

páni, mám otázku, má niekto na OII disky zo Supa Venus 7Jx17? premýšľam nad nimi na moje auto... a ešte otázka, našiel som ich aj s ET 49 aj 37, žeby sa robili v dvoch prevedeniach? s tým 37 by nemusel byť problém na aute, aspoň by to vzadu nebolo tak utopené

ET37 je pre S1, ET49 je pre S2

Et nema na geometrii vliv co to je za hovadinu.

ET predsa meni POLOMER RIADENIA- viac v tomto clanku:

podlozky.jpg

seib: ak je pravda že sú široké "len" 7 palcov tak by boli vonku oproti tým mojim len o necelé 3mm.. tá šírka má na to samozrejme tiež vplyv.. to sú asi disky zo starého Supa? lebo čo si pamätám tak SupII má všetky 17" široké 7,5..

S2 ma 17" siroke 7" aj 7,5", oba s ET 49

post-459-0-19364400-1359381431_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zdravím všecky fandy! Chtěl jsem vás zeptat zda by byl problém s distančními podložkami pod kola na OII FL se 17'' Pallas zdá se mi že ET je tam 54. Nikde jsem to nenašel tak kdyby to snad někde už bylo řešeno tak mě prosím přesměrujte :-). A jelikož v tom nejsem moc kovaný, tak je tam problém se šrouby kdyby ta podložka byla 1,5cm ? :-)ú Předem dík :-)

Odkaz ke komentáři

Pokial viem, tak maximum, co znesie O2 na orginalnych 17" (bez skrtania) su vpredu 2 cm a vzadu 2,5 cm podlozky. Samozrejme ak chces 1,5 cm podlozky, tak o tolko musia byt dlhsie aj skrutky.

Tie kolesa su strasne utopene, tiez mam na zimu Pallasy, ale skus si precitat ten scan vyssie. Mozno to nie je nic tragicke, ale mna teda odradil (aspon od podloziek vpredu)...

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny!

jsem zde na fóru nový a mám OII r.v.07. Koupil jsem si na zimních kolech a řeším teď na jaká letní kola ji "obout". Vyhlédl jsem si kola s rozměry 8x17 ET35. Nevím ale jestli tento rozměr kol není už moc široký a jestli se tam vejde. Gumy bych asi volil 225/45 R17. předchozí majitel je měl na Superbu 2.0TDi. stejný ročník, ale otázka jestli na Octu pasují. Díky za každé info! :) :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...