Guest mats2207 Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 zdarec ,tak jaky se leje olej do 1,6 74kw ,bydlim ve svedsku a muj mechanik mi rekl ze 15w40 polosyntetika.. jo a nevite nekdo jak se maze na pocitaci service oil diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 TADY TO MÁŠ :D http://skodaoctavia.cz/clanek/vynulovani-u...udrzby-oil-insp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Prosinec 14, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 zdarec ,tak jaky se leje olej do 1,6 74kw ,bydlim ve svedsku a muj mechanik mi rekl ze 15w40 polosyntetika.. jo a nevite nekdo jak se maze na pocitaci service oil diky 15W40 neni polosyntetika ale mineral leje se tam polosyntetika 10W40 nebo plna syntetika 5W40 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2010 Je to jak napsal MiR, 15W-40 je minerál (ten tam vůbec nedávej, nemá tam co dělat), dej tam buď 10W-40 (toto je polosyntetika) nebo tam dej plnou syntetiku 5W-40 (nejvhodnější olej) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 pozor na to, nemusí mít pravda, už jsem 15W40 polo, ale zaboha nevím co to bylo tuším nějakej MOL či co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Ano to máš pravdu, že i 15W-40 může být polosyntetika :D , ale 95% těchto olejů je minerál, který by jsem do tohoto motoru nenalil, myslím si, že éra 15W-40 skončila u škodovek nebo u favoritů :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 no to jo právě ta demagogie pokud bude 15W40 mít vw normu, rozumné API, tak proč ne, jen je to olej hustší, do vyběhanýho motoru lepší než protikaci 10W40 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 V tomto s tebou souhlasím, do starýho vyběhanýho motoru se použít může, ale do octávky si myslím je to škoda dávat, to by ten motor musel mít natočený milion kilometrů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 JIM: Na mé O1 face 1.6 74kw jsem dával JEN 5W40 Castrol Magnatec a nikdy se nestalo, že bych musel kapku oleje dolít. Nájezd 142t. kilometrů a dál jej mám doma a nepoužívám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 a jaká je relevance k tomu že 15W40 nemusí být jen minerál? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 tak my máme vyměněna gufýrka ventylů, vyměnil i na vačce, tak snad to pomůže a nebudem muset následovat tvého případu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Tak snad budeš mít klid a nebudeš muset ten motor nechat znovu rozdělávat, kdyžtak potom napiš jaký je výsledek. A jestli se můžu zeptat, kolik stála tato oprava? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 cenovka do SZ uvidime žena jela k rodičum tak v pondělí jak přijede podívám se na měrku a snad me to potěší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Tak SZ jsem si už přečetl, no a musíš doufat že to bude dobrý, ale tu spotřebu poznáš až po ujetí několika set km :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 4, 2011 Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Brno-HK-Brno je tuším 380, mám tchýni daleko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 Tak to potom jo, to už poznáš jestli se bude strácet nebo ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2011 dobře ty :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Brno-HK-Brno je tuším 380, mám tchýni daleko Tak jak to vypadá se spotřebou oleje? Pomohla výměna gufer? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 tak po ujetí 600km je olej stále na max, tuk,tuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Tak to je dobře :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 dobry den taky se mi ztraci olej vim ze je to blba otazka ale co že jste to menil ((vyměněna gufýrka ventylů,)) dekuji,, :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 Čauky, chci dělat vyměnu gufer na ventilech.Chci vyměnit i gufero vačkove hřidele když to bude rozdělano ale nevim jaky rozměr tam patří.Může někdo kuknout do etky?Mam octavii 1.6 75kW r.v. 02 AVU Můžete mi říct co výměna gufer vše obnaší.Potrebuji nějake specialni nařadi?Mam najeto 287 tis km a papka mi to olej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 dobry den taky se mi ztraci olej vim ze je to blba otazka ale co že jste to menil ((vyměněna gufýrka ventylů,)) dekuji,, :-D Dobrý den, ano měnil jsem gufera ventulů http://www.cc-autodily.cz/gufero-ventilu-1...=gufero+ventilu , ale v mém případě mi výměna gufer nepomohla (určitě prospěla, ale nepomohla) a tak jsem musel nechat vyměnit i pístní kroužky http://www.cc-autodily.cz/sada-pist-krouzk...yword=977000000 , po výměně kroužků už mám najeto cca 3100 km a olej je pořád stějně, jak ho nalili v servisu Čauky, chci dělat vyměnu gufer na ventilech.Chci vyměnit i gufero vačkove hřidele když to bude rozdělano ale nevim jaky rozměr tam patří.Může někdo kuknout do etky?Mam octavii 1.6 75kW r.v. 02 AVUMůžete mi říct co výměna gufer vše obnaší.Potrebuji nějake specialni nařadi?Mam najeto 287 tis km a papka mi to olej. Ahoj, jaký je gufero na vačkové hřídeli ti nepovím, ale co ti poradím tak případnou opravu hlavy nech na servisu, protože pokud nemáš zkušenosti a pořádné nářadí, tak to doma asi neopravíš. Jinak se musí sundat hlava, takže se tím pádem musí dát i nové těsnění pod hlavu, pak výfukové těsnění, těsní ventilového víka a pri skládání se myslím musí znovu nastavit rozvody, takže je lepší to nechat na servis PS: jak už jsem tu napsal několikrát, výměna gufer ti nemusí pomoct (viz. můj případ, najeto jsem měl 199 000 km), ale z 90% většinou pomůže, když ne, tak pak se musí vyměnit i pístní kroužky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Čauky pří výměně gufer jit hlava dolu nemusi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Také mi začal papat motor olejček.. Cca na 1000km, necelý 0,5l a více. Záleží na stylu jízdy. Zvažuji zda jít do opravy a nebo nalít nějaké lepidlo do oleje, co se prodává v autokelly a podobně. Prosím názory? Dále co vše budu potřebovat pro případnou výměnu? Díly bych nakoupil a samozřejmě svěřil výměnu mechanikovi. Gufera, Pístní kroužky, Těsnění pod hlavu, Těsnění víka ventilů? Toť vše? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 Čauky pří výměně gufer jit hlava dolu nemusi. Máš pravdu, že hlava dolu jít nemusí, ale to musíš např. natlakovat válce vzduchem, aby ti ty ventily nepropadly... Podle mě je lepší tu hlavu sundat a rovnou vše zkontrolovat :D Také mi začal papat motor olejček.. Cca na 1000km, necelý 0,5l a více. Záleží na stylu jízdy. Zvažuji zda jít do opravy a nebo nalít nějaké lepidlo do oleje, co se prodává v autokelly a podobně. Prosím názory?Dále co vše budu potřebovat pro případnou výměnu? Díly bych nakoupil a samozřejmě svěřil výměnu mechanikovi. Gufera, Pístní kroužky, Těsnění pod hlavu, Těsnění víka ventilů? Toť vše? :D Být tebou, tak jdu do opravy, myslím si, že nějaké to ,,lepidlo,, nepomůže a pokud jo, tak by to bylo jen na chvilu. Vidím že pokud bys to dávat opravit, tak bys to udělal komplet i s kroužkama (po mých zkušenostech bych nyní šel taky do komplet opravy :D ), tak na to budeš potřebovat: gufera, pístní kroužky (já jsem si dodal kroužky, co používá Škodovka jako originál, ale v servisu jinak dávají kroužky na vyběhaný motory, ty jsou o chlup větší, ale i s těma origo. kroužkama mi to olej nežere), těsnění pod hlavu (použij kvalitní plechové), těsnění víka ventilů a těsnění pod výfuk (to co je mezi svodama a vlnovcem), to by asi mělo být vše... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vinklec Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Čauky, chci dělat vyměnu gufer na ventilech.Chci vyměnit i gufero vačkove hřidele když to bude rozdělano ale nevim jaky rozměr tam patří.Může někdo kuknout do etky?Mam octavii 1.6 75kW r.v. 02 AVUMůžete mi říct co výměna gufer vše obnaší.Potrebuji nějake specialni nařadi?Mam najeto 287 tis km a papka mi to olej. Nikdo mi ten rozměr nemuže zjistit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAO Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Ahoj, dnes mi pípla kontrolka na doplnění oleje, kolik ještě můžu najet cca km? díkas MAO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Duben 22, 2011 Sdílet Odesláno Duben 22, 2011 Taky nezapominejte na to ze kdyz se sunda hlava tak by se mela prerovnat nebo aspon zkontrolovat jestli je rovna. Na bratrovo 1,8T byla mezi valcema prohnuta nekolik desetin a diky tomu profouklo tesneni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.