Guest houmik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 (upraveno) a doprdele, to vypada pekne blbe... Musim se na to jit podivat do garaze, jestli si na to troufnu edit: ale jinak moc dekuju :) Upraveno Leden 3, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 to zvladnes, sundas tapec, pak se vrhni na tu samotnou kliku a nakonec na samotny zamek, mas tam popsany postup, tak podle toho jdi, hlavne z citem a bez nasili :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 jsem v garazi u auta a proste neumim sundat tu krytku u kliky tak, abych ji neposkodil, nevim, kde mam zabrat... ja jsem asi debil, ale z tech obrazku to nepoznam :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 to je to, o cem mluvim, otevri si dvere a koukni na ne z boku ( jak ma zamek "zuby"), je tam takova mala plastova krytka, tu oddelej a podtim mas ten sroubkem, ktery drzi tu krytku, musis s tim sroubkem tocit aby se ta krytka povolila! nervy to nasilim, jak ja, stejne to nevydelas a dokurvis to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 uz jsem zpatky od auta... jo, tu krytku jsem nasel, ale nemam naradi na to, abych se k tomu dostal. To uz bych musel byt nejakej mega kutil, abych mel doma tyhle dlouhy torxy nebo ja nevim :) kdyz dam nastavec, tak uz se nedostanu do ty diry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 nastavce jsou na hovno, to tam nedas, me se postestilo, ze tata dotahl ty dlouhe torxi...vypadato jak ten viceucelovi nozik ( krivak ) a je tam nekolik velikosti tech torxu, delkove je to akorad, ale podarilo se ten srubek povolit. je to urcite torx, velikost je tusim na obrazku, ja jsem tam jednu dobu cpal imbus a ne a ne zajet do hlavicky:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 (upraveno) nasel jsem doma jeden jedinej tenhle dlouhej torx, ale ten ma moc velikou hlavicku, kuwa :) nevim co s tim... jeste se zkusim zitra zeptat v zelezarstvi, jestli by tam nemel neco, jinak s tim budu muset nekam zajet Upraveno Leden 3, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 ja pouzivam toto: , vyuziji to i na bike ci na opravu ruznych elektronickych z garbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 uvidim, jestli to zitra sezenu :) takze jeste povolit tenhle sroub, vyndat tu krytku, vyhaknout lanko, vysroubovat ty dva tisicihrany a zamek je venku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 pokud si pametam tak jo:) jeste ti dam jednu dobrou radu, jak sundas tapec, tak pod tapecem je igelit, ktery brani proti hluku z vnejsi z strany a proti vode od prahu, tak si ho moc nerozskubej, ale na to uz dojdes sam, toz pak napis, jak jsi dopadl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 tapec ja uz mam dole, igelit jsem tak trochu rozriznul nahore, mam slusnou pasku, kterou to pak cely zalepim, snad to bude drzet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 jinak nevim co s tim, akorat poradne zalepit... nebo to resite nejak jinak? Vymena toho igelitu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 zkus to zalepit tou sirokou izolepou na baliky a kdyz ne, tak vem kus igelitu, plastoveho pytlu a zkratka to pak oblep, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 dekuju za pomoc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 nemas zac, hlavne to sprav:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 jo, neco s tim musim udelat, nez me to nekde vypece 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 jeste jsem se docetl, ze je tam nejaky problem s nastavenim lanka :) kdyz se nejak moc utahne, tak se nedaji otevrit dvere 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 to vyzkousis, az upevnis zamek zpet do dveri a budes nasazovat lano do kliky, ta zkusis, jak to jde otvirat a muzes lanko pak vic natahnout nebo povolit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 (upraveno) tak zamek je venku, ted jen prijit na to, jak se rozebere Upraveno Leden 4, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 tak uz to davam po promazani vsechno zpatky a zjistil jsem, ze se mi hodne spatne zaviraji dvere ostatni jsou uplne bez pomoci, jen do nich stouchnu a zavrou se, ale tyhle ne, musim s nima bouchnout jako u nejakycho Favorita... kde muze byt problem? Mel jsem zamek znovu venku, zkontroloval, vsechno se hybe, tak nechapu, proc to nejde zavirat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ty ochrané folie docela nutná věc jinak do auta teče....a nestojí moc jak tu někdo píše předky kolem 200kč ty lepší a zadek kolem 100kč a stačí jen trpělivost si s tím pohrát strhnout starou pořádně očistit a odmastit a je to .....bohuže dost lidí to tam nemá necháputo nebo třeba když tam někdo něco montuje to nedá dopořádku jen to odtrhne něco tam pořeší ale na folii prdí :-))))))často se stím setkám když jdu do dveří něco montovat tak je to poškozeno a majitel to ani neví..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 taaak, zamek promazany a namontovany zpatky :) zitra jen nalepit folii, nahodit tapec a je hotovo :D vsem moc dekuju za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 a zamek uz funguje? ta folie stoji jen 200kc? kde jsem teda prisel na to, ze to stoji kolem 1000kc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 promazal jsem ho a funguje, ani nevydava ty divny zvuky, tak snad mu to chvili vydrzi :) co ted... jet tu folii zkusit koupit a nebo to oblepit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Folie nejsou tak drahé viz obr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 no jak chces, nevim, jak moc to mas roztrhane....to zalezi na tobe:) dobra prace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
iguka Odesláno Březen 24, 2010 Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 Tak jsem dopadl, jak zde někteří. Nejdříve se PZ dveře občas neodemkly a dneska už jsou zamčeny na furt, ani el. stahování okna nefunguje. Mohla by to být uhnilá kabeláž, ale když tadu čtu, jaká je drbačka sundat tapec apod. tak se mi do toho moc nechce. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miltas Odesláno Červenec 13, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2011 dobry den a nevite proc kdž zamknu nebo odemknu ovladacem tak se mi neodemknou nebo nezamknout ridicovy dvere ?? O1 1,6 98rok dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest elid Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Zdravim pratele resil jsem zaseknuty zamek asi pred mesicem (blokle dvere, ktere nesly otevrit). Sundat tapec zevnitr je velice jednoduche a je to otazka 15 minut (staci byt trochu sikovny). Tapec je sice po obvodu dveri prisroubovany do plastovych kostek, ale plastove kostky jsou ve dverich NACVAKNUTE. To znamena, ze staci vrazit prsty do spodniho rohu blize k sedacce a trochu silneji potahnout smerem k sobe az to povoli, neni nic jednodussiho nez takhle tapec vycvakat po celem obvodu dveri (nezapomente predtim vysroubovat dva srouby pod madlem dveri a jeden pod spinacem okna) a pak tahem nahoru tapec odstranit (mi se to povedlo bez jakehokoli poskozeni). Pak prislo na radu kladivo a vetsi majzlik k rozbiti zamku, po par ranach se z nej vysypaly nejake kolecka a podobne kramy a dvere jsem zvenci otevrel... vymenil zamek slozil dvere dohromady a vsechno behem hodiny a pul krasne fungovalo. Jinak jsem z Pribora okr. Novy Jicin kdyby chtel nekdo pomoct, klidne pomuzu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.