Guest Patys Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Zdravím, měl někdo problém se zaseklým zámkem u předních dveří? Dveře u spolujezdce mi zůstaly zamčené (čudlík vůbec nevyjede) a nepřišel jsem na to, jak dveře otevřít. Předpokládám, že tapec dolů bez poškození nedostanu :( Zkoušel jsem do dveří mlátit v místě zámku při odemykání a to stejně nepomohlo. Měl by někdo nějaký nápad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest vetron2 Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 mam octavii r.v.00 a muj dotaz je mam zaseknute zadni dvere za ridicem vagem zjisteno safe lock ostatni dvere jsou normalne otevreny zkusil sem vymontvat zamek z pravych dveri a pripojit na konektor deri levych a pri zkouseni zamykat odemikat ten zamek nic nedelal jsou ty zamky stejne?nebo bude nekde chyba v kabelazi v b sloupku je vse v poradku jestli budete mit nejakou radu napiste mi email dekuji moc " vetron2@seznam.cz " 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Tak mám zaseklé dveře u řidiče. Asi ho budu muset vyrubat ven, nemáte někdo zkušenost s china zámkem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Ahoj všem, koupili jsme octavii combi první řady, rok 2003 Dveře za řidičem neodemykají a nezamykají na centrál, ručně ano. Prodávající tvrdil, že zámek zkoušel, ale je to asi kabelem. Koupil jiný zámek i zkoušel z druhých dveří a nereagovali, kam se mám zaměřit, který kabel to bude a kde? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
roger23 Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Zdravím měl sem poblem z lp dveřmi se zámkem.Ostatní dveře šli otevřít.Mam oct rv2003 z řidičových dveří ovladam okna všechny.Ze vnitř sem oddělal tapec a zámek vymlátil bo jinak něšel.Hlavně bacha na šrouby ktere drží tapec k dveřím.Ze předu sem odvrtal záslepku a nic .Takže za 2hodiny bylo po všem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papus Odesláno Červenec 30, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2014 Konečně jsem našel podrobný návod i s obrázky, jak sundat tapec zavřených dveří: http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/jak-otevrit-zasekle-zadni-dvere-skoda-octavia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skateforlife Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 AHoj , obcas mi blby zadni leve dvere tak ze se mi neodemykaly(nevyjel cudlik nahoru) ale pokazde co jsem zmackl cudlik na otevreni dveri u ridicovych dveri tak se cudlik vyjel a dvere sly otevrit ted se mi bohuzel stava to ze cudlik sice vyskoci nahoru ale dvere nejdou otevrit ani z venku ani zevnitr musim vzdycky zvenku bouchnout do casti dveri kde je zamek a pak teprve muzu klikou otevrit.. nejaka rada kde nejdrive hledat chybu_ diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ruzipa Odesláno Srpen 9, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2017 Muj odhad je, ze se ti seka ta celist... Zkus to prostrikat nejakym sprejem (WD40), mohlo by to pomoci :-/ Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
skateforlife Odesláno Srpen 11, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2017 asi mas pravdu vypada to na tu celist je nekde sekla as ise tam dostalo uz hodne bordelu budu to muset kuchnout a prostrikat, doma mam jeste jeden zamek nahradni a tam je to tak zasekle ta celist ze i kdyz jsem to vystrikal snad celou malou lahvickou WDcka tak to ani tak nepomohlo a to jsem tam jeste kapal olej na loziska. skoda ze to nejde uplne rozebrat kdy je to tak zanytovane .. ono by se to dalo vyresit i tak ze by se vymenila jen ta cast kde jsou ty celisti.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.