Přejít na obsah

zamklé dveře

Omegus

Doporučené příspěvky

:huh: a doprdele, to vypada pekne blbe... Musim se na to jit podivat do garaze, jestli si na to troufnu :huh:

edit: ale jinak moc dekuju :)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

to je to, o cem mluvim, otevri si dvere a koukni na ne z boku ( jak ma zamek "zuby"), je tam takova mala plastova krytka, tu oddelej a podtim mas ten sroubkem, ktery drzi tu krytku, musis s tim sroubkem tocit aby se ta krytka povolila! nervy to nasilim, jak ja, stejne to nevydelas a dokurvis to.

Odkaz ke komentáři

uz jsem zpatky od auta... jo, tu krytku jsem nasel, ale nemam naradi na to, abych se k tomu dostal. To uz bych musel byt nejakej mega kutil, abych mel doma tyhle dlouhy torxy nebo ja nevim :) kdyz dam nastavec, tak uz se nedostanu do ty diry :huh:

Odkaz ke komentáři

nastavce jsou na hovno, to tam nedas, me se postestilo, ze tata dotahl ty dlouhe torxi...vypadato jak ten viceucelovi nozik ( krivak ) a je tam nekolik velikosti tech torxu, delkove je to akorad, ale podarilo se ten srubek povolit. je to urcite torx, velikost je tusim na obrazku, ja jsem tam jednu dobu cpal imbus a ne a ne zajet do hlavicky:)

Odkaz ke komentáři

nasel jsem doma jeden jedinej tenhle dlouhej torx, ale ten ma moc velikou hlavicku, kuwa :) nevim co s tim... jeste se zkusim zitra zeptat v zelezarstvi, jestli by tam nemel neco, jinak s tim budu muset nekam zajet

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

tak uz to davam po promazani vsechno zpatky a zjistil jsem, ze se mi hodne spatne zaviraji dvere :smich: ostatni jsou uplne bez pomoci, jen do nich stouchnu a zavrou se, ale tyhle ne, musim s nima bouchnout jako u nejakycho Favorita... kde muze byt problem? Mel jsem zamek znovu venku, zkontroloval, vsechno se hybe, tak nechapu, proc to nejde zavirat :)

Odkaz ke komentáři

Ty ochrané folie docela nutná věc jinak do auta teče....a nestojí moc jak tu někdo píše předky kolem 200kč ty lepší a zadek kolem 100kč a stačí jen trpělivost si s tím pohrát strhnout starou pořádně očistit a odmastit a je to .....bohuže dost lidí to tam nemá necháputo nebo třeba když tam někdo něco montuje to nedá dopořádku jen to odtrhne něco tam pořeší ale na folii prdí :-))))))často se stím setkám když jdu do dveří něco montovat tak je to poškozeno a majitel to ani neví.....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o rok později...
  • o rok později...

Zdravim pratele

resil jsem zaseknuty zamek asi pred mesicem (blokle dvere, ktere nesly otevrit). Sundat tapec zevnitr je velice jednoduche a je to otazka 15 minut (staci byt trochu sikovny). Tapec je sice po obvodu dveri prisroubovany do plastovych kostek, ale plastove kostky jsou ve dverich NACVAKNUTE. To znamena, ze staci vrazit prsty do spodniho rohu blize k sedacce a trochu silneji potahnout smerem k sobe az to povoli, neni nic jednodussiho nez takhle tapec vycvakat po celem obvodu dveri (nezapomente predtim vysroubovat dva srouby pod madlem dveri a jeden pod spinacem okna) a pak tahem nahoru tapec odstranit (mi se to povedlo bez jakehokoli poskozeni). Pak prislo na radu kladivo a vetsi majzlik k rozbiti zamku, po par ranach se z nej vysypaly nejake kolecka a podobne kramy a dvere jsem zvenci otevrel... vymenil zamek slozil dvere dohromady a vsechno behem hodiny a pul krasne fungovalo. Jinak jsem z Pribora okr. Novy Jicin kdyby chtel nekdo pomoct, klidne pomuzu.

post-20154-0-11574600-1351002479_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...