Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Díky pánové :lool:

Zítra ráno jedu na menší projížďku, už se těším :palec:

Pěkné pěkné :-) Co to je za velikost? Btw kolik jsi najel .-)))

Teď jsem si udělal dva dny výlety a mám nějakých 160km ... přemýšlím furt o druhých silničních kolech že bych to střídal tak furt netuším jestli do toho jít nebo ne :palec:

Odkaz ke komentáři
Tak dodání RBčka se nějak prodlužuje...prvně to mělo být polovina minulého týdne, pak konec tohoto týdne a teď mi přišel mejl že až konec příštího týdne...

A už bych jim odpovidal, že na ně házím bobek a jdu pro kolo jinam. Pokud nemáš nějakou specialitku přímo na zakázku...

Odkaz ke komentáři
A už bych jim odpovidal, že na ně házím bobek a jdu pro kolo jinam. Pokud nemáš nějakou specialitku přímo na zakázku...

:-) pak nadáváš jakej to je nahovno obchod ale že za to může dodavatel ... :-)

Já taky čekám na flex do founa, dodavatel poslal špatný a správný nejde sehnat nějak ?:/

Odkaz ke komentáři
ty voe, to není jen o kole, ale o nohách  :D :smich::smich::smich: , ..... a o kopcích a plících  :lol:

to povidej me co jezdil na braci na kole denne 80km na necem z lesenarskych trubek, tohel je proti tomu lahudka :)

hned to jedu vyzkouset na 4 dny na nemeckou stranu sumavy :(

sem si na nej musel pockat 13 let abych mel poradny kolo :) ted me z nej doma uz nesundaj :D

Odkaz ke komentáři
to povidej me co jezdil na braci na kole denne 80km na necem z lesenarskych trubek, tohel je proti tomu lahudka 

jj, ale já to myslel tak, že i na tuctovém kole se dají podat výkony a naopak, třeba co jsem byl v Chorvatsku, tak na Sv. Nikolu vyjely dvě dámy okolo 50 let na trekách s pevnou vidlí a s úplně obyč kolem nejnižší řady Autor - Integra, další 75 letý chlap, na kole, které vážilo 20 kg a bylo staré 18 roků, ujížděl více než polovině lidí, včetně mé osoby, neskutečný a k obdivu ....

Hele kluci, možná to bude znít blbě, ale jak používat dres, resp. jak? Pod dres s krátkým rukávem nějakou funkční vrstvu nebo když je teplo tak dres na holé tělo?

no já za sebe jen dres na holé tělo, kalhoty taky tak, v podsedlovce vozím větrovku - pláštěnku a pokud fouká studeno, tak návleky na ruce a nohy, pokud je už větší zima tak funkční bundu (Klimatex)

Odkaz ke komentáři
A dres má nějaký funkční povrch nebo jak to nazvat? Nebo je to jen nějaká obyčejná látka? Docela se mi líbí dres od firmy Kalas, nemáte někdo s nima nějaké zkušenosti?

Obyčejná látka to není - mělo by to odvádět líp pot atd.

Já mám nějaký kellys, dres + gatě za 2000. Vybíral jsem to podle materiálu. Prostě aby byl jemný :-) a jezdí se s tím parádně. Nevím co an to říct.... je to spíš taková příjemná umělina. Bez drasu bych fakt nejezdil. Proti bavlněnému tričku rozdíl jako prase... nezadržuje to tak pot a není to na šlověku tak přilepené a cítí se v tom o dost líp. Nic pod tím nenosím - na holé tělo. Připadá mi to že to možná i trošku chladí. Ale to je možná jen takový pocit :-)

post-2774-1277982050_thumb.jpg

PS: je spousta dresů ... a liší se trošku složení. Dá se jinak poměr vláken a už je to třebas takové hrubší atd. A taky třeba levnější. To už záleží na člověku co mu sedne a jaký z toho má pocit. Snad poradí i prodavač :-) Gatě mají "kšandy", takže nepadají ... ale na MTB bych bral radši kraťasovou verzi s vložkou. Zdá se mi to takové lepší než to co mám ( původně jsem jezdil na crossu)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...