Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

post-2774-1276504634_thumb.jpgpost-2774-1276504648_thumb.jpgpost-2774-1276504656_thumb.jpgpost-2774-1276504663_thumb.jpgpost-2774-1276504669_thumb.jpg

Kamarád koupil tyhle kola za 2900 ... myslel že budou vážit tolik, kolik bylo v původním inzerátu. Ale když to hodil na váhu tak to mělo o dost víc :-D A zjistil že jsou těžší než ty, co už má ...

Jsou to 28", tak jsem si říkal jestli se to vyplatí vzít zase za těch 2900. Má to náboje syncros, na průmyslových ložiscích ( utěsněné ložiska + je jesště těsnící krytka aby se nic nedostalo k ložisků, .-) ). Ráfek nějaký mavic, hliníkové niple ... Tak co mi na to řeknete. Dá se koupit za cca stejnou cenu nové? ( tím myslím třeba 3500 ...).

Jo, jeden ráfek je trošku naražený :-)

Odkaz ke komentáři

Zdravím Vás pánové

Chtěl bych požádat o radu, chci si pořídit nový kolo, ta moje víc jak 10 let stará herka půjde na odpočinek a tak jsem dneska navštívil obchod a doporučili mi kolo značky Ghost, model SE 2000 http://www.ghost-bikes.cz/detail/235/SE-2000, myslíte, že by to byla dobrá koupě? Chtěl jsem něco okolo 10t, možná víc, tohle je skoro za 15, ale líbí se mi

Díky

Odkaz ke komentáři
O vikendu padly dve krasne a pohodove projizdky. Moravka-Visalaje- Bily Kříž- Mala polom- Slavíč a dolu. V nedeli pohodička Visalaje a po červene na Lysou. Dolu to same a pak na Bíly Křiž . Bylo paradne. Kdyby se chtel nekdo z beskyd pridat tak at pisne. :rolleyes:

:-D já bych se přidal ... furt jezdím stejné trasy a trénuju na září. Pojede se k moooři .-) Btw za dva dny cca 130km .-)) a dneska padla taková krásná letošní hranice na novém kole :-D

post-2774-1276544540_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Pekna hranice, ja se letos pekne zasekl, takze kdo vi jestli todle budu mit na konci sezony, ale snad ano.

:-)) na druhém kole mám cca 300 ještě. Fuj. Nevím co mám hodit za pláště... jestli takové do lehčího terénu nebo silniční :-D a doufám že mi nezrezne řetěz, jsem ho nemazal jak jsem dojel

Odkaz ke komentáři

Taky letos nějak nic nestíhám... Takže minulej tejden cca 530km po Korsice. (Už vím co to znamená, když ti někdo řekne že tvoje prdel zažije středověk), tak můžu mít letos tak 600, proto jdu akorát skočit na silničku (cross se mě nějak rozsypal a na bika furt není) a valím do práce ať něco ušlápnu ještě... :D

Odkaz ke komentáři
copak, makadánek středomoří ti naplácal na zadek?

No vzhledem k tomu že jsem předtím tři týdny neseděl na kole a nic nedělal kvuli tomu robitýmu palci (Ochcávka s kamnama je fakt těžká) tak jsem po třech dnech kdy jsme seděli cca 8 - 9 hodin na kole myslel že umřu... A kdybych měl místo sedla křeslo tak bych se nezlobil...

Odkaz ke komentáři

Ja mam letos krasnych 45 km, vostuda, ale ted od vikendu zacinam trenovat :palec: Mel jsem opet problemy s tim zkurvenym Avidem, fakt brzdu od nich nikdy vice, ted uz je to v cajku, ale cas stejne neni. Vyfotil jsem tu svoji motorku, ze vam to sem taky prsknu, ale fotka v predsini neni ono, tak nekdy venku. Kazdopadne prvni drzkopad uz mam letos za sebou, ted v nedeli v prudkym stoupani jsem to nedal a zabahnenej kufr odmitl vycvaknout, takze jsem sel na bok, kolenem vzal sutr a prilba dostala taky ranu od sutru, v rychlosti 0 km/h :palec: Jako v zacatcich, ale koleno uz se dneska hejbe a nepajdam ;)

Odkaz ke komentáři
Ja mam letos krasnych 45 km, vostuda, ale ted od vikendu zacinam trenovat :palec: Mel jsem opet problemy s tim zkurvenym Avidem, fakt brzdu od nich nikdy vice, ted uz je to v cajku, ale cas stejne neni. Vyfotil jsem tu svoji motorku, ze vam to sem taky prsknu, ale fotka v predsini neni ono, tak nekdy venku. Kazdopadne prvni drzkopad uz mam letos za sebou, ted v nedeli v prudkym stoupani jsem to nedal a zabahnenej kufr odmitl vycvaknout, takze jsem sel na bok, kolenem vzal sutr a prilba dostala taky ranu od sutru, v rychlosti 0 km/h :palec: Jako v zacatcich, ale koleno uz se dneska hejbe a nepajdam ;)

Jaké máš avidy?

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem si objednal RB IQ Base...když mi řekli že čekačka 2 měsíce tak jsem šel do vrtule. Ale nakonec to dobře dopadlo, ukecal jsem je na předváděčku s lepší výbavou za super peníze. Ale jelikož zítra ráno jedu pryč tak si pro něj pojedu až příští čtvrtek. Budu mít svůj první pořádnej bajk... Už se těším...Jen to musím nějak chytře vysvětlit mladý....

Odkaz ke komentáři

Mas tam cervene kolecko nastaveni odskoku. Nastavuje se rychlost prutoku kapaliny v tlumici, tedy jak rychle se ma vratit do puvodni pozice. Pak modra packa, kde jsou 3 poholy nastaveni " propedalu" ( prohupovani tlumice). Dale si nahustis tlumic tak, aby jsi mel "sag" ( tedy zasunuti tlumice kdyz si na kolo sednes v klidove pozici cca 10% z celkoveho zdvihu). To same plati pro predni vidlici. Tim se vyvarujes prehustenim/ podhustenim vidlice a tak dosahnes idealniho vyuzivani zdvihu. Na zacatek se rid tabulkami, potom si pridavej nebo naopak tlak v tlumici/ vidlici.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...