MiR Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Tak preji at se dnes vse zdari co mas v planu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 já myslím že se zadařilo ještě jsem chtěl zapojit automaticky rozsvěcení světel, ale to už sem nestih, takže zase jinej večer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Hezkýýýýýý :palec: , by mě zajímalo co vymyslíš příště :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 pekne pekne a prahova lista by se mi taky hodila uz to tam mam dost vydrene 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Mas pravdu jak vidim tak se zadarilo supr prace ostatne tak jako vzdycky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Díky pánové pochvala vždycky potěší :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 Hezkýýýýýý ;) , by mě zajímalo co vymyslíš příště :) Jo jo, krása a plně souhlasím s Konnym! Co dále vymyslíš??? No, ať máme další inspiraci! ;) ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 Dnes večer jsem si zase trochu hrál ;) a vyšlo z toho tohle jinak difuzor je už doma, takže jak bude na autě hned nafotím jak je to dělané? To je nějaká stříbrná folie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 jak je to dělané? To je nějaká stříbrná folie? jj je to folie :D napřed jsem chtěl jenom obyč stříbrnou, ale na tuhle jsem narazil v Brně v hornbachu a hned mi padla do oka, sice stála dvě kila za metr, ale dobře se sní pracovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 TAK TA FOLIE NEMÁ CHYBU :D DOBRÁ PRÁCE KOLAGE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 10, 2011 Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 holt sikovny rucicky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2011 Jo jo, krása a plně souhlasím s Konnym! Co dále vymyslíš??? No, ať máme další inspiraci! :D :D tak pár blbostí mám ještě nachystanejch :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 11, 2011 Sdílet Odesláno Květen 11, 2011 Hezka prace pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Ještě jednou dík :lool: mám nachystany další věci na namontování, vnitřní světlo nad zadní sedačky a automatickě rozsvěcení světel :) Snad se zadaří ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Difuzor a ostatní věci = dobrá práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 dikes tak ho tam mám dřív jako ty (ten difuzor :) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Vlasto jak to s tebou vypada pojedes s nami na ten Baldovec a do toho Frenstatu?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Vlasto jak to s tebou vypada pojedes s nami na ten Baldovec a do toho Frenstatu?? ;) no rád bych jel na oboje, na jeden den :P ale pořád nevím co ještě se bude doma dít ještě dám určitě vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 mas to nadherny ;) Ta folie se mi libi. Ja koupil cernou a bilou a moc to nelepi ani tvarovat se to neda. V tom Hornbachu jsi to kupoval kde? Co je to vubec za druh folie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 mas to nadherny :) Ta folie se mi libi. Ja koupil cernou a bilou a moc to nelepi ani tvarovat se to neda. V tom Hornbachu jsi to kupoval kde? Co je to vubec za druh folie? dikes kupoval jsem ji v hornbachu v brně, měli ji tam normálně mezi samolepícíma foliema a tapetama (maji tam velkej výběr), a je to folie d-c-fix odstín nikl ;) tvarovala se velice dobře a lepila taky super, někdy až moc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 NO jestli neprijedes do Frenu tak ti si me neprej ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Tak tak Kube, jak pises ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 no tak právě jedenactyho bude máti slavit šedesátiny, takže budu asi aut 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Si delas prdel???!!!!!!!!!!! Tak at si tu oslavu da na nedeli a ty muzes dovalit. Normalne ji to rekni,ze to ma vetsi prioritu jak jeji narozky a prival!!!!!!!!!! Bez legrace!!!!!!! A nebo ji naloz do auta a muze to slavit s nama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Prosinec 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2011 Po hodně dlouhé se zase hlásím (cely léto nebyl na nic jinyho čas než na dodělávání domečku a okolí),a v minulém měsíci se vyskytlo pár problémů. Už od koupi se mi zdálo že se po kapkách strácí voda (no a nezdálo se mi to), v servisu černulu prohlídli a zjistili že je foukly těsněni pod hlavou, naštěstí oprava na záruku. A další začal zlobit startér, občas zastávkuje, takže závada která se jim v servisu během týdne zkoušení ani jednou neprojevila, takže s tím nic nemůžou udělat dokud se uplně nepokazí. To jsou asi tak všechny novinky. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Tak závada se konečně projevila. Nebyl to starter, ale baterka hodila kožku. Takže jsem dal novou a vesele jezdím :D A tady dárek od ježíška: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Cece ta baterka moc dlouho nevydrzela co? Co tam dali za znacku? Jinak vse nej do noveho roku a jezisek taky peknej. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 no tu baterku mi tam museli vyměnit než jsem černulu koupil protože pochybuju že by origo byla akuma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 1, 2012 Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 ja mam origo VARTU 74 Ah no a taky si zacinam vsimat ze se mi ztraci chladici kapalina :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.