Konny Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Tak snad už budeš mít klid s tou vodou a snad to tedy výjde, že ji budeš mít zítra doma (nějaký komplikace se můžou vždycky vyskytnot) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 nestraš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Drzim palce at ti to vyjde a vse uz je ok a dorazis cernulou :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Mám dvě zprávy, jednu blbou, že auto budu mít až v pondělí :( a druhá je že přišli na závadu, jedna přodřená hadive od vody (já když sem hledal ten unik, sem nic nenašel) a jedna prolínající olejová (proto ten zaliskanej motor), no až je vyměnili tak zjistili že je hyn i vyměník oleje (to prý vysvětluje ty olejovy skvrny v chladící kapalině) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Ja jsem ti to rikal, vzdycky se muzou vyskytnout nejaky komplikace a uz je to tady... Tak hlavne ze prisli na to, kde byl zakopanej pes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 No dnes sem myslel že mě odvezou, v poledne sednu do feldy a cvak, rozsypala se spinačka jedno auto v servisu a druhy se vy..re tak mi nezbylo nic než rychle nahnat švagra at zajede do Kroměřiže pro novou, a do ted sem se s potvorou drbal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Ty máš teda ale pech, to se u jednoho nezastaví, tak snad už jsi si tu smůlu s autama odbyl a teď už budeš jen jezdit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 No dnes sem myslel že mě odvezou, v poledne sednu do feldy a cvak, rozsypala se spinačka jedno auto v servisu a druhy se vy..re tak mi nezbylo nic než rychle nahnat švagra at zajede do Kroměřiže pro novou, a do ted sem se s potvorou drbal. Vlatiku:pokud mas auto ve škodovce na zaruku muzou ti dat nahradni vozidlo,kdyz ho potrebujes, delal jsem to tak jak mi menily skrtici klapku na zaruku, platil jsem jen PHM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Vlatiku:pokud mas auto ve škodovce na zaruku muzou ti dat nahradni vozidlo,kdyz ho potrebujes, delal jsem to tak jak mi menily skrtici klapku na zaruku, platil jsem jen PHM no mám auto ve škodovce, ale u vás je nějaká lepší, já to na ně s náhradním autem zkoušel při minulé opravě, ale chtěli za to nehorazny prachy tak sem se na to vykvak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 no mám auto ve škodovce, ale u vás je nějaká lepší, já to na ně s náhradním autem zkoušel při minulé opravě, ale chtěli za to nehorazny prachy tak sem se na to vykvak vubec mas narok na auto pokud tvoje auto je v zarucni dobe a vynou opravy,ti neumoznuje pouzit tvoje auto maj ti dat nahradni vozidlo pokud o tom nevi staci zvednout a zavolat do MB ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 vubec mas narok na auto pokud tvoje auto je v zarucni dobe a vynou opravy,ti neumoznuje pouzit tvoje auto maj ti dat nahradni vozidlo pokud o tom nevi staci zvednout a zavolat do MB ! no tak o tom sem nevěděl, ale co už, v pondělí mi auto doufám vrátí a snad už bude klid a nic se nevysype, no a v květnu končí záruka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 tak už jsme doma snad už bude pokoj od závad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 věřím, že teď už budeš jen jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 Taky drzim palce a doufam ze nam ji na jare predstavis v plne krase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 30, 2012 Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 ted tě jenom čeká tankovat tankovat a ještě jednou taknkovat a veselé ježdění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2012 díky chlapy ;) taky doufam že už budu jenom tankovat a jezdit :D MiR: už aby to jaro bylo :) zima mě nebavý hned dnes jsem ještě provedl malou upravu osvitu nastupáku u zadních dveří. Po prozkoumání el. schemat sem zapojil tak aby se rozsvěcovali jen ty otevřeny, a zítra upravím přední ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 A pak sem nahodis schema zapojeni ze bych to taky tak poresil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Je vidět, že se té elektriky v autě nebojíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 (upraveno) A pak sem nahodis schema zapojeni ze bych to taky tak poresil :) schema není potřeba, stačí přitahnout stály plus, a spínané mínus je bud přímo na zámku nebo na kostce do zadních dveří (když odplastuješ B sloupek tak je k ní přístup) a je to černá patice v ni modrý drát na pozici č.7 Je vidět, že se té elektriky v autě nebojíš není čeho se bát stačí jenom najít ty správny dráty :D Upraveno Leden 31, 2012 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 31, 2012 Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 Vlasto diky,napred folie a pak osvit jen co trochu pominou ty mrazy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 nemáš zač ;) do té folie se taky budu muset zakousnout ale strašně mě to štve 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2012 (upraveno) V sobotu byl ve Vyškově malej srázek, kluci tady nic neprezentovali tak sem zneužil pár jejich fotek na ukázku :) Upraveno Leden 31, 2012 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 No vidíš to, vždycky se tady chlubíme a teď nic :D , tak jsi to udělal za nás , jinak myslím že se sraz vyvedl, dobře jsme pokecali, promrzli, tak co víc si přát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Já na tyhle naše srázky rád jezdím, panuje vždycky pohodová atmosféra, ale v sobotu to mělo jedinou chybu - nebyl sníh :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 To máš pravdu, kdyby byl sníh, tak to nemá chybu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Únor 1, 2012 Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Cau chlapy, jestli nejakej snih napadne tak bych byl pro jeste svolat narychlo jeden sraz aby jsme zablbli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2012 Jsem pro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 2, 2012 Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Jsem pro všemi deseti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2012 Chtěl bych si dodělat park asistenta, poraďte kterej neorigo za rozumnej peníz by byl nejlepší, origo se mi nikde nedaří sechnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.