Storm Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 ...mě moc ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 A ty mas origo kozeny? Oproti origo kozenemu je tento moj hrubsi a lepsie padne do ruky, aspon mne sa s nim lepsie ide :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Kolko moze stat urobit vyhrievanie sedaciek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 A ty mas origo kozeny? Oproti origo kozenemu je tento moj hrubsi a lepsie padne do ruky, aspon mne sa s nim lepsie ide :lool: Jj, mám origo kožený. Ale připadá mi tak akorát. Proti hrubosti nic, mě se jen nelíbí ty rozšklebené švy u těch ramen. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 jj to souhlasim ... ty svy nevypadaji dobre ... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Ja chcem do toho auta vrazat minimum, chcem lepsie casom, takze preto tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Motor je vycisteny, parada. Zajtra nahodim to tesnenie, a este WD-40 do okien aby nevrzgali :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 tak jsem zvedav jestli Ti to WD pomuze ... dej pak vedet .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 No dnes som tam vystriekal cely ten maly sprej... Je to lepsie, ale stale to piska... Cele okna zamastene musel som to s obruskami davat dole potom... Mozno tam toho treba naliat este viac... Neviem... Aj ty mas s tym problem drasty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 jj mam s tim problem ... ale jak jsem psal o nekolik prispevku vyse tak to podle me nedela guma, ale kolejnicky ve kterych to okno jezdi a tam si myslim ze je zbytecne strikat aniz by jsi rozdelal dvere ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Budu to asi kolajnicky... Predchvilou som dal tu gumu na okraj motor. priestoru aby sa to nespinilo... Mas to tiez??? Mne to poradil Corrado... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 nene to gumu tam myslim nemam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Zevraj to je super... Dal som vystriekat motor, od vyroby s nim nebolo nic robene, uvidime teraz s tou gumou ako sa bude spinit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Spini se to rozhodne min :) Jinak pekne auti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Diky, chcel by som aj vyhrievane sedacky, ale az tak sa mi do toho investovat nechce... Asi na nej odjazdim este par t km a kupim nieco nove... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Kolko by mohlo stat elektricke sklapanie vonkajsich spatnych zrkadiel... a ci je tam potrebna velka prerabka alebo len cez pocitac to nakodovat... a ci uz niekto to ma na OII predFL Diky za odpovede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 no niekto to riešil na "zakázanom fóre" a na predfacelift sa to ešte nedá a pravedpodobne sa to nebude dať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 lebo znamy to ma na novej FL okte... a je to super ked sa tie uši zaklapnu... ))))) tam treba asi motorčeky ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Vyzerá to dobre, viem. Tie zrkadlá sú určite s motorčekmi, ale asi elektronika OII to nepodporuje, u FL je iné kódovanie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 shit... skusim napisat emaily do servisov co mi odpisu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 Ja myslím, že veľmi múdri nebudú, keď to nevie spraviť ani sám veľký Rolbař ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 to je kto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 to je kto? :D Tento macher ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Co sa zvykne menit ked ma auto cca 110.000km??? Brzdove kotuce, nieco okolo motora? Vodna pumpa? Pripadne nieco okolo podvozku??? Skuste poradit Pripadne nejaky sikovny servis na vychode SR... a este mi ide trochu tazsie spojka a radenie rychlosti s radickou... a rucna brzda tak netaha ako predtym uz :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 cece mas to v servisni knizce, treba kotouce se meni az jsou spatne, ale ve 120 se delaji rozvody, pumpa, filtry atd atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Ahoj, tak tady to máš.. origo - černá - v laku - 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Diky moc! Vo farbe laku to vyzera asi najlepsie... Pridam este nejake nove foto :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Leden 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Tak su tam nejake fotky zo zimy, z minulej, terajsej, plus montaz potahu na volant a tesniacej gumy aby sa mi nespinil motor, plus vystriekany motor cistucky s wapkou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Březen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Tak dnes auto preslo mensou zmenou kodovania. Dostalo naviac: - 2 zadne hmlovky - zatvaranie okien bez nutnosti drzania DO kym sa nezavru - Coming home (15 sekund) - centralne zamknutie akonahle auto prekroci rychlost 20 km/hod - pipnutie auta pri zamknuti/odomknuti Tymto sa chcem aj verejne podakovat Speederovi, ze mal na mna cas a porobil mi to. Diky. Auto sa mi s tymito "vylepseniami" ovela lepsie soferuje, aj ked su to mozno pre niekoho len drobnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.