Vladan Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Nazdar lidi. Tak jsem se zblaznil Vnitri osvetleni my trosku blika gdzy zapnu blinkry?!?! Co to muze bejt. Edit: malinkata chybicka v nazvu tematu... p2p :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 toto jsou otazky jak svina, zkus vymenit zarovky, treba je spatny vlakno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Jak starou baterku máš a jak na tom je (je v ní dostatek vody)? A co dobíjení, při běžícím motoru by jsi měl naměřit 14,1 - 14,4V. Dál ještě zkontroluj a očisti svorky co jsou na baterce a alternátoru (může tam být přechodový odpor), pak by měl být klid :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Diky. Meril jsem pred mesicem a mel uplne normalni dobijeni. Baterku jsem koupil novu na zacatku leta...tak by nemel bejt problem s tim... A rikal my bracha jeden den gduz ridil octou a nahle pribrzdil tak najednou prestalo svitit na vterinku osvetleni... sere me to... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Zkus ještě očistit svorky (+ a -) na baterce a alternátoru, protože když tvůj brácha šlápl na brzdu, tak při rozsvícení brzd. světel je odběr asi 50W a při špatným kontaktu na nějaké té svorce poklesne napětí a tím může pohasnout ten interiér 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Jo nekde bude problem s ukostrenim... To se blbe hleda... najdi kostrici bod co ma spolecnej blinkr a osvetleni.... Tam bude podle mne zakopany dog... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Uvidim zejtra se mrknu na to :) Diky Vam moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.