Přejít na obsah

Babitchka TDI

Hynek

Doporučené příspěvky

Tak zase jeden volnej víkend a práce na autě. Včera jsem se drbal ze šroubama,odbarvení,odmaštění a vysušení.Barvení se prozatím odkládá.

A dneska jsem konečně zamontil vzducháč a na něj pojiskové pouzdro.

A jelikož mi kamarád nabíjel baterku tak jsem si chtěl udělat radost a pustit si hudbu v garáži ( pěkně to tam duní :lol: ).

No a když chci připojit plusovou svorku tak ať tahám kabel jak tahám, tak na baterku nechtěl dosáhnout !!!! NAŠTĚSTÍ!!!!. Pak jsem si všimnul že já kretén mám tu baterku otočenou opačně.

Když jsme ji tam s kámošem po nabití dávali, tak jsme se blbci nejspíš řídili podle nápisů EXIDE na baterce, podle kterých to sedělo. Ale na značky + a - jsme se nekoukli!!!

Takže to naštěstí dobře dopadlo... :lool:

post-163-0-03113400-1327853495_thumb.jpg

post-163-0-18908600-1327853502_thumb.jpg

post-163-0-51108600-1327853517_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Hynku, smekám před tebou kloubouk! A kdybych měl sombréééro, tož aj sombréééro! Krásná práce, to co jsi z původní Octávie udělal ty, to je paráda! Jen se divím, že jsi prodal ty nádherné kola! Teď je má Zabiak, já vím budou v těch nejlepších rukách a určo mu budou moc slušet ( no jo no, mluví ze mě taková malá závistička :lol: )!

A podle tvých celkových úprav bych řekl, že ty tvje nové kola budou taky super! :palec::lol: ;) :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Ano prodal jsem to komplet i s gumama. Ze dvou hlavních důvodů, chtěl jsem eliminovat případné poškození kol při sundávání gum (náhoda je blbec...).

Druhej důvod je, že chci auto do jara ještě snížit a proto jdu do rozměru nových gum 215/35, a tak doufám ,že nebudou moc škrtat o podběhy.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...