Hynek Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Kolage: díííííky Majínek: jj na srazy jezdím, ale jen tak něco poblíž... Pardubice,Konopáč,Škodahome Praha,Vysoké Mýto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Majínek: jj na srazy jezdím, ale jen tak něco poblíž... Pardubice,Konopáč,Škodahome Praha,Vysoké Mýto... no zatim sem ani na jednem nebyl ale mozno pardubice bych se dojel podivat tam sem bydlel pul roku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 Jen přijed,v Pardubkách je to vždycky moc pěkný! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 6, 2012 Sdílet Odesláno Březen 6, 2012 parada Hynku uz se tesim az ji uvidim nazivo fakt paradni kousek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Nooo, dobre ty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Ja bych nechal masku se znakem, ale jinak se neda nic vytknout...me se nejvic libi ten predmotorovej prostor ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 hlavně na lízátko nedávej samolepky, aby toho nebylo moc :) jinak moc pěkný a líbí se mi, že na čelo si dal jednotlivý sámošky a né tisknutou jednu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Houmík, Jackie: Díky hoši Peetrs: No já už tu masku se znakem měl už okoukanou, tak jsem chtěl změnu. A tuhle jsem měl vyhlídnutou už dloooouho. Tomas-ek: Neříkám, že mě to nenapadlo, dát sámošky i na lízo, ale zatím ho nechám černý, stejně to vidím tak, že ho někde časem o něco urvu... :D No a na to čelo nebyla jiná možnost než to poskládat zvlášt po samolepkách. Je to strašně složitej tvar a to by se nedalo nalepit v celku, i po jedný samolepce to byla dost jebačka s nahřejváním a tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 ani to lízo nelakuj, orveš to ein zwei :D se mi právě líbí, když je vidět, že je to jedna samolepka přes druhou, sice je to pak velká vrstva někde, ale je to hezčí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Tomas-ek: všechno nejlepší ke svátku Lízo se lakovat nebude,škoda pěněz...bude mít stejně těžký škrtací život No na těch samolepkách jsou nejvíce tři vrstvy,a není to skoro ani vidět, použil jsem na to fakt kvalitní a tenkou folii B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Hezky ladis detaily letos ;) ty samolepky me moc neberou ale zbytek supr :) a hlavne by to chtelo ty origo vrata :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Vojto Ty provokatére jeden! Když Clean tak pořádnej a i na vratech :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Hustyyyy uz se tesim na fotky, az to bude vse na aute 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vašek89 Odesláno Březen 7, 2012 Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 Ok, chapu :) Jinak ta nova vypada skutecne luxusne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2012 jajiN,Vašek89: díky,fotky budou ;) Jinak mám na Vás chlapi dotaz,nevíte prosím někdo, jak moc je důležitá podložka pod pružinou??? Musí tam být? (na obr. pod číslem 2) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
McDrapi Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 No já myslím, že bez ním by ti tam ta pružina nedržela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 mno, já je je vyndal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Jako je to lepsi s tim samozrejme ale pokud to chces valet po zemi tak pryc s tim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 Díky za rady hoši, pokud tam ty podložky jsou, tak půjdou do pr... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 No já mám dojem že ta podložka tam je ať to neklouže a nevrže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Tak zase menší aktualizace stavu.... Jsme zase o trošku více Clean a to bez folií na sklech.Je to nezvyk, ale jde to. Potažené poslední sloupky od čalouníka, sám jsem to nezvládnul potáhnout, chtělo to šev. Víčko nádrže už je konečně hotové a i zvenku polepené. A další várka samolepek.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 luxus cim dal lepsi a hezci sem zvedavej jak to bude vypadat az bude na kolech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Jojo ty folie je nezvyk sileny :D Jinak pecka strasne se mi libi ten zadek auta s vyfukem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Ted uz vime, co budem mit Hynek za kola, tak muzeme udelat zkousku ve PS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Jeeeej, to jsem to tu nejak rozjel ty folie :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Jackie: Díky jajiN: Díky, no vejfuk sice dobrej, ale ted už bych radši, kdyby nic nekoukalo...uvidíme příští sezonu... Houmík: kola prozradila ta samolepka na víčku co??? :lool: Deko: jj je to jako moe to odfoliování ale buzerovat se od fízlů nenechám B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 taky jsem si řikal že kola odhaleny samolepkou :D je to super nápad dát je i na tu lepku ;) i když já tyhle samolepky moc nemusím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Jsem te prokouk uz driv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luky989 Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Myslim, že tě už prozradilo to obdivování kol na Seatu:D ale neříkal jsem nic;) bude to pecka a jsem na to zvědavej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 20, 2012 Sdílet Odesláno Březen 20, 2012 Právě ten výfuk bych tam nechal, spíše vzít flexou to tažné oko vzadu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.