Spooky1 Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 Dakie: Dyk ten zadek je právě super!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 na živo je to opravdu luxusní gratuluju k zaslouženému pohárku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Září 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Díky za fotky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Super kara kamo hlavne ty samolepky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Září 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Jarysek 120: děkuju kolegovi z jihu, však Ty jí máš taky pěkně vymazlenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Máš ji fakt pěknou :) Máš něco nového? A chtěl bych se zeptat :lool: Co máš za podvozek, jaký máš snížení? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Děkuju kolegovi s kombajnem Novýho toho je docela dost, na autě dělám pořád, zima je na to ideální doba, fotky sem naházím časem. Podvozek mám KW variantu 1 a snížení na max + to nižší uložení předku, a vzadu mám vyhozený pryč ty štelovací misky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Je to moc pěkný, ale pak už to moc na nějaký extra ježdění není co, jen tak kochačka krajinou. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Díky, no ono to není ani moc na to kochání, spíš musím bedlivě sledovat díry a nerovnosti na silnici, to auto díky rapidnímu snížení dávno ztratilo svou účelnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) No a ted teda nějaké ty změny na léto....Takže hned po sezoně se auto přehodilo na zimáky, zvednul se podvozek a začlo se rozebírat na lakování. Liťáky jsem si doma pěkně přeblejsknul leštící pastou, a z nudy jsem si potáhnul koženkou plasty z kufru. Poslední blbost co jsem si vymyslel, je vytlumení stropu, z čeho se ovšem vyklubal "projekt horor", protože soudruzi z Boleslavi používají origo tlumení nalepené "super zkurveným lepidlem" a to dostat dolů ze stropu je opravdu prácička snů.... takže celkem 5 hodin škrábání zbytků toho koberce a lepidla. Ještě mě čeká pěkné a veselé odpoledne s ředidlem a sundaváním zbytků lepidla a pak teprve budu moc lepit to tlumení...prostě paráááááda :D Upraveno Leden 23, 2013 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Chceš mi říct, ty kluku ušatá, že budeš mít auto po celolaku? Tak to bude fakt libovka, už se těším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Ty jsi ďábel, taky bych chtěl umět z nudy potahovat věci v interieru :D Co barva, zůstává stříbrná? :) Každopádně máš nadhernýho kombíka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Díky chlapi Jj auto už je po celolaku, barva zůstala stříbrná, nechat vytahovat motor a nechat stříkat i motorák se mi nechtělo. A stříbrná metla se mi na tom autě prostě líbí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Co v dnešní době stojí celolak? Asi mě to časem nemine, vzhledem k tomu jak mám celý auto pobitý a poodřený po bývalém majiteli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Cena zavisí na mnoha okolnostech, takže cenový rozsah je tak mezi 30-60 tisíci za auto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomek Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 ted jsem projel tvoje vlákno a musím smeknout pred tebou a tvoji octavkou,opravdu luxus a čistý styl,ty nalepky jsou supr doma s mi taky válí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Nádhera a respekt! už se těším na sezonu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 23, 2013 Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 teď jsem to dočetl... co jsi s tím autem dokázal, fakt nechápu... respekt a smekám! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Cena zavisí na mnoha okolnostech, takže cenový rozsah je tak mezi 30-60 tisíci za auto ;) Tyjo tak to jsem to loni měl ještě dobrý, nebyl jsem ani na tý minimální ceně a lak je perfektní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Tommek, Trixx, Honza: Díky za uznání Dan Te: v tom případě nechápu, proč si se na tu cenu lakování ptal, když jsi teda lak vloni platil (i když tu Tvojí odpověd jsem tak nějak čekal.... :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Tommek, Trixx, Honza: Díky za uznání Dan Te: v tom případě nechápu, proč si se na tu cenu lakování ptal, když jsi teda lak vloni platil (i když tu Tvojí odpověd jsem tak nějak čekal.... :D ) Já myslel, že jsi to dělal letos :D Přecijen vyšší DPH víš jak :D Ne tak mě to zajímalo, já to měl ze známosti to jsem jaksi zapomněl napsat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Jj lak je dělaný čerstvě. No a když je známej lakýrník tak to pak není o čem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 ten kluk je blázen :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Hynek je borec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Ty voe proč si to vlastně lakoval? Dyť lak si měl furt dobrej. :lool: Úplně ta samá stříbrná nebo nějaké vylepšení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Zdravim kamaráda kombajnéra. A legenda o HRADECKÉM ležáku má další pokračování.:pivo:Super prácička pane. PS Hynku,budu tu svou káru moct někdy šoupnout zase vedle tebe,jako v Žamboši?:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Tomas-ek, DanTe : Díky chlapci, jsem rád, že si rozumíme :D Zabiak: odpověděl jsi si sám: "lak si měl furt dobrej" a to je za 3 :lool: Měl jsem od šutrů osekanej předek, což mi moc nesedělo k novým xenonům. Práh u řidiče jsem měl odřený od vozíku, a měnil jsem zadní dveře a nárazník, takže to už je mooooc důvodů, proč to přelakovat celé. Barva je stejná, origo stříbrná metla 9102 ;) Maiden: Díky pane Jak se můžeš tak ptát, já s Tebou počítám, ale nesmíš to mít naleštěnější než já :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Tak tlumení stropu si můžu odškrtnout ze seznamu úkolů... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 Teda před tebou klobouk dolů :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 24, 2013 Sdílet Odesláno Leden 24, 2013 blázen Hynku, blázen jsi. A to je dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.