Přejít na obsah

moje 4x4

Doporučené příspěvky

Z haldexu jsem nadsenej. po zkusenostech z prace,kde mam VW syncro,jsem touzil mit 4x4 a to se mi splnilo. za tri mesice co ji mam,tak diky poradne nadilce snehu jsem si ji dost uzil. Vcera mi pomohla,kdyz jsem se vracel z prace a zacalo prset pri -2C. Byl to mazec. Jinak do Budejovic to mam 100km a rad prijedu :angry:

Odkaz ke komentáři

Paket pro špatné cesty

Paket v sobě zahrnuje silnější pružiny, pevnější tlumiče, ochranné kryty částí podvozku a kryt motoru. Dochází ke zvýšení výšky podvozku o cca 32 - 45 mm. Tímto opatřením se snižuje riziko poškození spodní části automobilu při jízdě po méně kvalitních vozovkách.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
"Tyhle" jsou Zenithy, zbytku Tvého textu jaksi nerozumím...

jenom nevim co znamena kotoucove brzdy geomet D. pise mi to po rozkodovani vybavy auta. je to kod 1ZE. nevim co je to Geomet-D tak uz to vim ve skoda servisu mi rekli ze to neznamena nic :pest:

Upraveno uživatelem italik
Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...

Tak dneska moje holka mela prvni vetsi zakrok. Rozvody+pumpa.Taky jsem nechal vymenit olej v Haldex spojce, zkontrolovat zhav.svicky a taky byla vymena pal.filtru. Filtr po 40tis cernej jako olejovej a to tankuju naftu vyhradne v Nemecku. Vse bratru za 8000. Nevite jak by mel vypadat olej v Haldex spojce po 30000km? ja ho mel dost cernej na to ze je to vlastne prev.olej

Upraveno uživatelem italik
Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...