Libor F. Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Nechci ti kazit radost, ale mě se ta aligator fólie nelíbí, respektive celé auto v té fólii, když si ho představím, tak to bude hodně cirkusácké, do luxusu to bude mít hodně daleko, spíše to bude působit kýčovitě. Ale možná budu překvapený, až tady dáš fotky, uvidí se. Pokud na té aligator fólii trváš, možná by nebyla špatná varianta, dát ji jen na kapotu, střechu, zrcátka a doplňky. Na zbytek auta bych dal šedou matnou fólii a bylo by to luxusní. K takovému autu by se možná hodila i oranžová kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 udělali ti návrh jak to bude vypadat? za 40litrů by se to docela hodilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Původní myšlenka byla dát bílou perleť a střechu, kapotu a ostatní doplňky do černého aligátora.. Pak jsem ale bílou zavrhl a přemýšlel nad černým aligátorem na celé auto, ale černý ali není ani lesklý ani matný viz. foto.. Pak mi přišel nový vzorník folií a šedého aliho udělali mnohem tmavšího a našel jsem fotku X5 na celém autě a bylo rozhodnuto.. Hlavně šedý má v sobě perleť viz. foto - hnědý a na slunci se opravdu hodně třpytí.. Chtěl jsem něco originálního a např. karbon na celé auto tu už je, stejně jako matná černá folie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 ale to na tom BMW je nejake 3D, nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Na BMW je černý aligátor, na Fiatu hnědý, já budu mít stříbrný.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 každopádně bych to chtěl vidět na živo, na fotkách to není ono. Netušíl jsem, že se dělají takový vzory... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Neboj, přijedu se ukázat někam na sraz.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Tak zadek je stočenej.. A prozatímní mračítka kvůli legislativě, než nahodíme konečně folii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Na té fotce je to snížení krásně vidět!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Dyť jo.. :lool: Už nebylo světlo, zítra hodím lepší.. Ještě jedna noční: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Tak zkouška mikrofonu s folií.. Na zbytek auta musím počkat do jara.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Vypadá to zajímavě, jsem zvědavej na celý auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Lepší světlo, lepší foťák.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Já bych do toho nešel, mít takhle polepené auto ala krokodýlí kůží, to bych teda nechtěl. Přijde mi to až úchylná snaha o odlišení se za každou cenu a to až nevkusně a kýčovitě. Navíc to ani není jednolité, jsou tam vidět světlejší proužky, jak se střídají ty textury. Ten návrh v avataru máš parádní, to se mi líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Strašný.. ty vystrčený kola taky. Už ti jen chyběj koberečky ze slzičkového plechu a spousta chromových doplnků... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Mně se to líbí, ale zrovna od tebe bych čekal konstruktivnější kritiku. Ta kola beru, je prozatímní řešení.. Jsou to kola z Fabie a podložky se změnou rozteče užší nedělají.. Já bych do toho nešel, mít takhle polepené auto ala krokodýlí kůží, to bych teda nechtěl. Přijde mi to až úchylná snaha o odlišení se za každou cenu a to až nevkusně a kýčovitě. Navíc to ani není jednolité, jsou tam vidět světlejší proužky, jak se střídají ty textury. Ten návrh v avataru máš parádní, to se mi líbí. Neměl jsem ten návrh z avataru pouštět na net.. Už existují dvě totožné octy.. Ty proužky mi taky vadí, ale to bohužel na vzorcích nebylo vidět. Uvidíme, jak to bude vypadat na celém autě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Proč jí neuděláš celobílou a třeba mat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Únor 17, 2012 Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Jsem stejného názoru jako Libor, takže za mě určo ne...hadí Octa už je trošku moc.....ale zvědavý jsem, né že ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2012 Ty jsi to téma nečetl celé, že? To byl můj původní návrh.. Bílou perleť a černá kapota atd. Jako to mám v avataru, ale bohužel se jich vyrojilo tolik, že mě přešla chuť. Ono to ze dvou metrů už není poznat, že je to nějaká kůže, ale je třeba to vidět naživo. Chtěl jsem to zkusit.. Příští, přespříští sezonu to třeba strhnu a bude zase něco nového.. Ale chci to vyzkoušet. Ve tmě to nemá chybu, hází to kovový efekt. Na sraz octaviaclubu dorazím, tak uvidíš.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 18, 2012 Sdílet Odesláno Únor 18, 2012 Neni to zas tak spatny!Vypada to zajimave!Jinak mas fakt dobre odvedenou karosarskou praci! Jsem zvedav na cele auto!Jinak ta bilo cerna kombinace ta je the best!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 Ještě bude třeba vycentrovat kapotu a blatníky, chci, aby to bylo dokonalý.. Jinak dík za názor, je třeba zkoušet nové věci, hlavně to není žádný velký zásah do auta, jen do peněženky.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 až to bude na celým autě, tak to bude určitě lepší.. a fotka toho taky moc neřekne, takže doufám, že na OC srazu to uvidím naživo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 Snad už to půjde rychle a doděláme zbytek.. Musím nechat zahladit boční lišty a znak na zádi a všechna poškození laku kolem dveří atd. Pak to nalepíme.. Kdy a kde bude OC sraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 mel jsi udelat treba zlutej mat nebo oranzovej ale tohle vypada jak kdyz je to auto od kolotocu ale je to asi vec nazoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Můžete mi poradit, jak sundat ozdobnou lištu před spolujezdcem? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Můžete mi poradit, jak sundat ozdobnou lištu před spolujezdcem? Díky. Otevri kastlik a normalne to zespod vyloupni melo by to jit! Jinac jsem zvedav na to auto fakt!Bude to mazec,nekteri tomu moc neprijdou na chut ale ja uplne rozumim tomu co delas!Tak pomaham ve firme co se zabyva foliema! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Jdu to zkusit, díky.. Díky za podporu, lidé, co to viděli naživo, tak se jim to líbilo.. Ty jsi s tou tvojí taky pěkně zahejbal, pamatuju ještě na devils eyes se starým předkem.. tedy, snad jsem se nespletl.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 tá lišta sa nevylupuje!!! musíš zhodiť kastlík ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.