Vasekk Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Pak ji odšroubuješ a vyndáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Nekdo psal ze musis zhodit kastlik ale nekdo zas ze se vylupuje a prej ze toi vyloupnout jde,zkus to no,ja myslim ze je to tam nacvaknute jinak diky Petto ale devil ayes jsem nemel,mozna si me s nekym pletes ale nevadi Myslim si ze to je nacvaknute,uz jsem slysel hodne lidi co to jen vycvaklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Dík, ještě, že jsem to nezkoušel vytrhnout.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Pokud to tak nejde tak sorry Petto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 vytrhávajú sa lišty pred šoférom,nie lišta pred spolujazdcom,tá drží na 3 šroboch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 ok diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Jo, ty před řidičem mám hotové, ty se jen vytrhnou. Teď jsem ji vyndal.. Tři šrouby na takovou lištičku? Jdu ji polepit.. Princes: v poho.. hlavně, že se nic nestalo a je dole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 To jsem rad???Jakou folii jdes davat??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 černou lesklou.. už jsem udělal střed od ofuku k řadičce, lišty před řidičem.. ještě pak ofuky po stranách a lišty na tapecech.. tapecy mám fungl nové, tak to ještě počká.. nehodil bys sem fotky tvé tvojí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Jo ten stred jsem si vsiml,myslel jsem ze ty listy das jine, ale tak to bude taky bezva,no interier nemam jeste facelift jen volant ale zvenku to je takhle ale nemam jeste nove kola ktere na fotce nejsou,tak jsem zvedav jak je nasadim, je to pred zimou focene! Chtel jsem tam dat mracitka ale asi by to nebylo pekne a premyslim bud masku sportovni bez znaku do barvy a nebo cernou,ale asi do barvy no,uvidim co myslis ty??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Pěkný!! Vypadá to jak funglovka.. K týhle barvě mi chrom moc nesedí.. Máš tam dost černých doplňků, takže maska je skoro povinností.. Dal bych tam tu bez znaku s medovinou, co je v nárazníku. Samozřejmě černou. A možná by nebyl špatný spodek nárazníku jako na fotce.. Víc už bych nedělal.. S mračítky se mi face líbí víc, ale nejsem objektivní.. :lool: Já bych je tam dal. Je to na tobě.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Mas pravdu chrom se k tyhle barve moc nehodi,spise cerna!Jo ten spodek tak bude neboj!Hned jak se oteply!Ta medovina je paradni uvidim no jakou masku zvolit,tady mam s mracitky v barve a cernou koukni!Nevim ta cerna by byla mozna moc vyrazna...nevim no Nebo vis co jsem jeste premyslel???Ta barva je takova luxusni a jeste jsem to nikde nevidel,dat masku a kola do zlate tak jak chrom leskla tak je i zlata folie co ty nato???Maska a kola!Ale tu zlatou folii uz nema ten kamos a je problem ji sehnat ty bys mel??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Tu folii Hexis už dotestoval a mám ji, ale zatím ji doporučujou na 2D předměty.. Muselo by se to zkusit.. Vyžádám si vzorek.. Cena je asi 5 tis. za metr.. Musel bych to vidět.. Ale maska by musela být bez znaku a kola nějaká nenáročná.. Přemýšlím o barvě kol k tvé barvě auta.. Možná bych zkusil bílou perleť s odlesky fialové a zelené.. Takovou folii mám.. Co se týká té masky atd. Já bych dal černou lesklou masku bez znaku s medovinou a mračítka v barvě.. A netradiční řešení? Zkusím něco ve fotoshopu.. Dal bych tuhle masku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 25, 2012 Sdílet Odesláno Únor 25, 2012 Jo diky Peto!Ta maska je dobra,mozna se mi libi od OB autodily ale uvidm no,kola mam arcastingy cerno lestene!Tak uvdim no,neco se vymisli,diky za radu takze mam dat tu cernou masku nebo do barvy?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Promiň, tuhle masku ne, dal bych tu od Kopáčka.. Nakupuju přímo u něj bez papíru, tak mám trochu lepší ceny, když bys chtěl.. Třeba mračítka mě vyšly 700,-, když byly za 50 euro. Myslím, že maska v barvě ubírá autu na dravosti, za mě černou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Ok,vyzkousim ji tam dat v cerne barve!Ta maska je dobra,ta se mi libi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Tak lišta je hotová.. Dodělal jsem předek, víc prozatím udělat nemůžu. Zbytek auta se musí nejdřív připravit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 covece tedka to vypada jak kamuflaz co se pouziva kdyz automobilka nechce prozradit detaily vozu ale uz to zacina chytat formu a nevypada to zase tak nejhur jak se mi to zdalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 naživo to vypadá líp.. ty fotky jsou hrozně světlý a v reálu je to tmavší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 dej vedet az to budes mit komplet rad bych to videl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Únor 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 určitě.. bude to teď pár týdnů trvat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Sorry, ale ty jsi raději udělal po svém škaredé auto, než abys měl stejně hezké jako už někdo má. Za mě palec dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 ta červená linka v předním nárazníku zůstane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 29, 2012 Sdílet Odesláno Únor 29, 2012 Petta,neni to tak zle,me se to libi,vypoada to brutalne hlavne to bude pritahovat pozornost si myslim!Mazec!Interier ty listy parada! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Březen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 ta červená linka v předním nárazníku zůstane? Původně to byla jen zkouška, ale docela se mi to líbí, tak to zatím zůstane.. Kdybych neměl červená kola, tak bych to nedělal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Květen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 A jdeme do finále.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 brutal Peto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Co na to říct?? Rozhodně to není můj styl, navíc by mě zajímalo co budeš mít v TP jako barvu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 no prece krokodyl Dundyy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 Tak to je potom jiná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.